Kenalan Xfce secara jero ku bantosan anjeun

Sering kali urang bunuh diri milari inpormasi dina wéb nalika leres-leres aya dina komputer, sanaos dina sababaraha kasus, urang peryogi panarjamah

Urang tiasa mendakan seueur eusi anu aya gunana dina Forum Xfce atanapi anjeun dina wiki, tapi upami urang hoyong terang sadaya komponén tina Xfce, kumaha jalanna sareng sababaraha trik, kami muka pangotéktak teras nempatkeun:

file:///usr/share/doc/xfce4-utils/html/C/index.html

Tangtosna, sadayana aya dina basa Inggris tapi éta kaasup gambar pikeun langkung ngartos naon anu lumangsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos-Xfce cenahna

    Hebat. Hatur nuhun pisan Elav pikeun sadaya anu anjeun bagikeun ngeunaan Xfce. Kuring miharep lamun anjeun ngaganti méja ka hareup, tong lirén ngabagi inpormasi ngeunaan Xfce.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Jigana masa depanna henteu caket pisan. Dina tingkat anu urang badé, Gnome moal janten pilihan pikeun kuring, sareng ogé KDE. Janten ... bakal aya Xfce sakedap 😀

  2.   oleksis cenahna

    Pikeun langkung ngajelaskeun masalahna, kuring ngajak anjeun ka survey ieu: http://tt.desdelinux.net/index.php/main/poll/cf23fbd3-9c4a-41c4-b3ee-20a9e3372a85 (sareng mimitian ku XFCE 🙂

    Salam!

  3.   thegoodgeorge cenahna

    Kuring nembe nyobian Xubuntu 11.10 sareng saatos ucing sakedik kuring kedah nyarios yén kuring resep, tapi, kinerja sahenteuna dina distribusi éta henteu aya konsumsi sumberdaya anu mirip pisan sareng Ubuntu 11.10 sareng Gnome-shell, janten kuring milih ngainstall deui Ubuntu tanpa langkung atanapi langkung. Kuring nebak ngagunakeun tés Debian salaku basa éta kedahna langkung enteng. Abdi parantos lami teu nganggo Debian, janten kuring henteu tiasa mastikeun.

    Ku jalan kitu, aranjeunna ngalakukeun padamelan anu saé dina blog ieu.

    1.    Carlos-Xfce cenahna

      Kuring gaduh LMDE sareng Xfce sareng kuring murag asih. Kuring ngarepkeun vérsi salajengna Xfce sareng pembaruan anu saluyu dina LMDE.

      1.    elav <° Linux cenahna

        Kanggo vérsi salajengna anjeun kedah ngantosan sababaraha sasih. Aranjeunna nyatakeun éta bakal kaluar tanggal 15 Januari 2012.