Kivy: Kerangka pikeun Python anu ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun aplikasi gancang

Ngembangkeun di Python Pikaresepeun pisan sareng seueur anu nganggap éta salah sahiji basa pamrograman paling gampang pikeun diajar, tapi ogé, ku basa ieu anjeun tiasa lakukeun aplikasi anu kuat pisan kalayan konsumsi sumber daya anu cukup rendah. Pikeun ningkatkeun betah sareng épisiénsi anu diprogram dina basa ieu, anu kawéntar kerangka pikeun Python, anu mangrupikeun alat anu nganggo standar sareng fungsionalitas anu ngabantosan programer ngadamel aplikasi anu langkung saé dina waktos anu kirang.

Kivy Ieu téh salah sahiji kerangka pikeun Python anu kuring parantos titénan dianggo ku para ahli sabab éta platform cross sareng ngagaduhan dukungan pikeun kalolobaan alat input sareng protokol anu aya ayeuna.

Naon Kivy?

Kivy mangrupakeun kerangka pikeun Python Sumber kabuka sareng multiplatform anu ngamungkinkeun ngembangkeun aplikasi nganggo pungsionalitas anu rumit, antarbeungeut pangguna anu ramah sareng sipat multi-touch, sadaya ieu mangrupikeun alat anu intuitif, berorientasi pikeun ngahasilkeun prototipe kalayan gancang sareng desain éfisién anu ngabantosan kode anu tiasa dianggo deui sareng gampang dipasang. .

Kerangka pikeun Python

Kivy parantos dikembangkeun ngagunakeun Python y Cython, éta dumasar kana OpenGL ES 2 sareng ngadukung sajumlah ageung alat input, dina cara anu sami, alatna dilengkepan perpustakaan widget anu lega anu ngabantosan nambihan sababaraha fungsi.

Kerangka anu kuat ieu ngamungkinkeun urang ngahasilkeun kode sumber dasar anu tiasa dianggo dina aplikasi anu berorientasi kana Linux, Windows, OS X, Android sareng iOS. Stabilitasna anu saé, dokuméntasi anu saé, komunitas anu lega, sareng API anu kuat ngajantenkeun kerangka anu kapaké pikeun kaseueuran programer Python.

Kivy Éta dilengkepan ku sajumlah ageung conto anu tiasa manpaat pikeun pangguna novice sareng ahli, salian ti éta, ngagaduhan Wiki lengkep https://kivy.org/docs/ anu nutupan sadaya unsur konci pikeun pamasangan sareng panggunaan alat.

Kumaha carana masang Kivy dina Linux

Kivy Éta gaduh installer pikeun sababaraha distro sareng sistem operasi, anjeun tiasa kéngingkeunnana sapertos kieu link, urang ogé tiasa kéngingkeun dokuméntasi anu éksténsif pikeun pamasangan sareng konfigurasi Kivy Ieuh.

Kacindekan ngeunaan Kivy

Kerangka anu kuat pikeun Python ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pangguna anu anyar sareng anu ahli, sabab ngagaduhan fungsionalitas anu ngamungkinkeun urang nuturkeun standar industri sareng ngabantosan urang pikeun nyepetkeun prosés pangwangunan aplikasi.

Kuring nganggap yén salah sahiji poténsial na anu pangpunjulna nyaéta dukungan luhur pikeun sababaraha alat input sareng protokol, ogé kamungkinan ngembangkeun aplikasi dasar anu tiasa dialihkeun kana sababaraha sistem operasi, anu pasti bakal ngabantosan programer Python ngahémat waktos. sareng langkung épisién.

Tim pamekaran Kivy parantos dipasang dina halaman wéb na a galeri proyék réngsé sareng kerangka anu bakal ngabantosan pikeun masihan langkung kajelasan nalika ningali kamampuan sareng masihan kami ideu naon anu tiasa urang laksanakeun nganggo kerangka ieu pikeun Python.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    Hai, abdi henteu terang naha anjeun maksadna lengkep tibatan wiki kompléks 😛

  2.   Miguel Angel cenahna

    Tulisan anu saé pisan, jelas pisan.

  3.   Gregorio ros cenahna

    Tulisan anu pikaresepeun pisan. Kuring milari sababaraha aplikasi pangembangan database anu saderhana, kuring terang aya sajuta-juta éta sareng anu saé pisan, tapi mikirkeun hal anu grapik tanpa kedah nganggo program, atanapi sahenteuna Python tingkat minimum sareng tingkat luhur, contona, aya rekomendasi? Kivy masihan kesan janten umum, abdi henteu terang kumaha éta bakal kalakuanana sareng basis data.

  4.   Francisco cenahna

    Abdi hoyong nyobian tapi patarosan: Naon anu kuring install Python 2 atanapi 3?. Hatur nuhun.