Kerentanan di Samba

 

Samba tiasa ngantepkeun panyerang nyababkeun panolakan jasa.

Kerentanan parantos diumumkeun di Samba anu tiasa ngamungkinkeun panyerang nyababkeun panolakan jasa.

Samba, mangrupikeun palaksanaan gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun protokol ngabagi file Microsoft pikeun sistem UNIX sahingga, ku cara ieu, tim sareng sistem Lisénsi / Linux Ubuntu, MacOS o Unix sacara umum aranjeunna tiasa janten bagian tina jaringan diréktori babarengan tina Windows.
Ogé, Youzhong yang e Ira Cooper mendakan kerentanan serius anu disababkeun ku bug dina daemon smbd ku teu ngosongkeun mémori nalika nanganan paménta sambungan, sanajan éta henteu hasil kusabab auténtikasi goréng. Hal anu serius nyaéta panyerang jaringan lokal tiasa mangpaatkeun kerentanan ieu pikeun méakkeun memori sareng ningkatkeun panggunaan CPU sistem, nyababkeun panolakan jasa ku ngirimkeun sajumlah ageung paménta sambungan dina gaya murni henteu aya namina.
Kerentanan, diidentifikasi salaku CVE-2012-0817, éta mangaruhan versi Samba 3.6.0 dugi 3.6.2. janten penting pisan pikeun ngaunduh vérsi 3.6.3, ogé tambalan pikeun vérsi sanés anu ngalereskeun kerentanan anu dipedar di luhur: http://www.samba.org/samba/security/
Inpo leuwih:
 CVE-2012-0817 - Bocor mémori / Panolakan ti Layanan
http://www.samba.org/samba/security/CVE-2012-0817
Samba 3.6.3 Sayogi pikeun Diunduh

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ditangtoskeun cenahna

    Nuhun kana inpo na.

    1.    Blazek cenahna

      Inpormasi anu saé. Pokokna, tina naon anu kuring baca éta ngan bahaya dina tingkat jaringan lokal. Pangguna anyar moal hariwang, Linux masih aman pisan. Di sagigireun éta aranjeunna bakal parantos menerkeun éta.