Kertas bodas: "halaman konéng" parangkat lunak gratis

Anggap kuring salaku parusahaan sareng kuring hoyong ngalih kana téknologi gratis atanapi kuring kedah nyewa jasa sareng kuring hoyong éta dilakukeun lengkep nganggo téknologi gratis. Naon propésional atanapi perusahaan anu nawiskeun kamungkinan ieu kuring tiasa nyewa?


Nya, ideu na saderhana pisan. Upami anjeun cicing di Argéntina, anjeun ngan ukur kedah konsultasi Buku Bodas, semacam "halaman konéng" online perusahaan sareng propésional anu nawiskeun jasa dumasar téknologi gratis..

Proyék Buku Bodas ngumpulkeun data perusahaan sareng jalma anu nawiskeun jasa nganggo Parangkat Lunak Gratis di Républik Argentina. Ideu na nyaéta pikeun nyandak pangguna anyar, bumi atanapi bisnis, kamungkinan gaduh dukungan téknis, naha dina hijrah, pamasangan, latihan, jst.

Sakali aranjeunna ngaksés halaman wéb White Paper, aranjeunna ngan ukur milih propinsi sareng voila! Abdi resep nalika ideu saderhana sapertos kitu tiasa kawasa!

Entong hilap yén upami anjeun propésional atanapi ngajalankeun perusahaan anu dikaitkeun sareng téknologi gratis, tiasa ditambihan kana Kertas Bodas. Éta ngan ukur kedah nyerat tincarr@lugro.org.ar kalayan data anu diperyogikeun (nami, alamat, telepon, e-mail, logo, sareng sajabana). Kalebet sareng kaanggotaan gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.