Adamant: Aplikasi olahtalatah anonim bébas terdesentralisasi sareng seueur deui

Adamant: Aplikasi olahtalatah anonim bébas terdesentralisasi sareng seueur deui

Adamant: Aplikasi olahtalatah anonim bébas terdesentralisasi sareng seueur deui

Dinten ayeuna, urang bakal neraskeun sareng hiji deui aplikasi tina talatah instan kirang dikenal dina bidang Linux, disebatna "Adamant".

Pokokna, "Adamant" mangrupakeun aplikasi olahtalatah instan sumber kabuka dumasar kana téknologi blok (blokir), anu dina gilirannana, fungsi salaku Dompet Crypto (Dompét Crypto) y Cryptocurrency Exchange System (Tukeuran).

Juggernaut, Sphinx sareng Status: Aplikasi olahtalatah instan anu pikaresepeun

Juggernaut, Sphinx sareng Status: Aplikasi olahtalatah instan anu pikaresepeun

"Adamant" éta kaopat urang aplikasi olahtalatah instan nyebar, anu ogé multiguna sareng terdesentralisasi dina téknologi blockchain, kumargi, dina postingan anu sateuacanna, anu kami ngajak anjeun maca saatos ieu publikasi réngsé, kami nyerat ngeunaan Juggernaut, Sphinx sareng Status. Diantarana urang sakedap ngedalkeun hal-hal ieu:

"Juggernaut, Sphinx sareng Status henteu ngan ukur ngagaduhan kaunggulan anu pikaresepeun salaku aplikasi olahtalatah, tapi ogé salaku mékanisme atanapi cara mayar, sabab éta dumasar kana téknologi blockchain." Juggernaut, Sphinx sareng Status: Aplikasi olahtalatah instan anu pikaresepeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Juggernaut, Sphinx sareng Status: Aplikasi olahtalatah instan anu pikaresepeun

Adamant: Eusi

Adamant: Pesen Anonim Desentralisasi

Naon ari Adamant?

Pondokna, anjeun website resmi, ngajelaskeun aplikasi sapertos kieu:

"Mangrupikeun aplikasi olahpesen anonim anu terdesentralisasi".

Nanging, sakumaha anu kami ngajelaskeun dina awal terbitan, éta mangrupikeun a aplikasi olahtalatah instan de sumber kabuka dumasar kana téknologi blockchain (blockchains) anu dina gilirannana, fungsina salaku Crypto Wallet (Dompét Crypto) sareng Cryptocurrency Exchange System (Tukeuran). Sareng ciri-ciri ieu sareng anu sanésna, kami bakal ngotéktak salajengna di handap.

Adamant: Babandingan

Fitur sareng fungsionalitas anu diulas

Anonimitas sareng Privasi

Pangguna henteu kedah ngadaptar atanapi ngalebetkeun inpormasi. Éta henteu nganggo email atanapi nomer telepon. Sanés data alat pangguna (sapertos buku alamat atanapi lokasi). Ogé, éta henteu nawiskeun data alamat IP ka pangguna sanés. Privasi sareng mékanisme énkripsi anu dianggo tingkat tinggi. Mékanisme olahtalatah tiasa nganggo Jaringan Tor pikeun anonimitas maksimum.

Desentralisasi sareng Blockchain

Olahpesen anu terdesentralisasi na bebas tina pamaréntah, korporasi sareng pamekar, janten, teu aya anu tiasa ngendalikeun, meungpeuk, nganonaktifkeun, ngawatesan atanapi sénsor akun. Sadaya pesen énkripsi ku algoritma Diffie-Hellman Curve25519, Salsa20, Poly1305 sareng ditandatanganan ku SHA-256 + Ed25519 EdDSA. Konci pribadi henteu pernah ngantepkeun alat anu dianggo. Sareng sekuen pesen sareng kaaslianana dijamin ku platform blockchain anu dilaksanakeun.

Dompét Crypto

Éta nawiskeun pangguna dompét Crypto anu gampang dianggo, pikeun mempermudah aksés ka dunya kriptocurrency gancang. Éta ngadukung cryptocurrency ieu: Bitcoin, Ethereum, Lisk, Dogecoin, Dash, sareng Stably Dollar. Sadayana ku ngagunakeun frasa konci pikeun aksés sadaya-dina-hiji, masihan pangguna kadali pinuh ku konci pribadi sorangan. Sareng éta ngamungkinkeun sareng ngagampangkeun yén pangguna tiasa nampi sareng mayar langsung nalika ngobrol sareng kontakna, atanapi nganggo Bot anu tiasa transaksikeun operasi.

Sistem Bursa Cryptocurrency

Éta nawiskeun sistem anu disebarkeun tina bursa anonim, anu ngajantenkeun gampang pikeun pangguna pikeun sacara anonim ngagaleuh / ngajual (dagang) aset digital, anu disimpen sareng ditransfer, nganggo obrolan.

Ngaleupaskeun

Éta nganggo lisénsi GPLv3, anu ngamungkinkeun pikeun marios kode sumber, kalebet simpul Blockchain, protokol komunikasi sareng aplikasi olahtalatah klién.

Adamant: Anggo dina héndsét.

Inpo tambahan

ngalesotkeun

Pikeun diunduh dina Linux, anjeun tiasa ngalakukeun klik tautan ieu aya dina halaman wéb resmi na, pikeun ngaunduh installer di «Format AppImage», Tina versi stabil ayeuna (2.7.0), sareng kanggo langkung seueur inpormasi anjeun tiasa langsung nganjang ka anjeun halaman wéb resmi dina GitHub. Éta ogé ngagaduhan installer pikeun Windows, MacOS, Android, iOS sareng Tor, ditambah hiji klien wéb online.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Sakali éta Pakét AppImage, éta tiasa dipasang ngalangkungan antarmuka grafis, masihan ijin éksékusi ti pangatur file anu dianggo sareng ngaéksekusi paket ti ditu ku mouse. Nalika dieksekusi, urang tiasa lebet ku nyiptakeun sareng lebetkeun a frasa sandi tina jandéla awal. Kanggo langkung seueur rinci ngeunaan titik ieu anjeun tiasa pencét di handap ieu link.

Poto layar

Sakali aplikasi asup, ieu dipidangkeun pintonan sareng detil:

Adamant: Potret layar 1

Adamant: Potret layar 2

Adamant: Potret layar 3

Sakumaha tiasa ditingali, "Adamant" éta pikaresepeun aplikasi olahtalatah instan terdesentralisasi tina nanaon PWA (Aplikasi Wéb Progresif / Aplikasi Wéb anu Progresif) éta patut nyobian pikeun terang langkung seueur dunya Defi.

Tulisan anu aya hubunganana:
DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Adamant», anu pikaresepeun sareng sakedik dikenal aplikasi olahtalatah instan sumber kabuka dumasar kana téknologi blok (blokir) anu dina gilirannana, fungsi salaku Dompet Crypto y Sistem Bursa Cryptocurrency; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.