Klep masihan Nvidia dorongan pikeun Supir Linux na.

Klep Nvidia

dina noticia didamel terang ku Nvidia Éta nyatakeun yén perusahaan resep NILAI (panyipta tina nyeupan) sareng perusahaan pangembangan game anu sanés ngabantosan ngadamel vérsi anyar anu nu nyetir de Nvidia pikeun Linux, dingaranan R310.

Ieu anyar nu nyetir Dirilis dina 6 Nopémber taun ieu sareng janji bakal ningkatkeun grafik pikeun pangalaman anu langkung saé dina kaulinan Linux.

Supir R310 ngadukung énggal GeForce GTX 600 séri. Sareng aranjeunna parantos ngarobih deui kaulinan pikeun desktop sareng NoteBooks. Ngagabungkeun kinerja ngarobah-game sareng nampilkeun dunya kaulinan kalayan desain anu luar biasa sareng konsumsi kakuatan anu handap.

Gamer anu gaduh GPU GeForce generasi sateuacanna, kalebet 8800 GT ka luhur, disarankeun pikeun ngaunduh driver anyar ieu.

Pikeun ngaunduh Supir énggal mangga buka halaman wéb resmi Nvidia. http://www.nvidia.es/Download/index.aspx?lang=es

 

Ngalangkungan | Nvidia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Blaire pascal cenahna

    O..pada hébat, pamit kana mitos lami éta gamer henteu didamel pikeun mitos. Hatur nuhun parantos masihan kuring warta anu nyenangkeun sapertos kitu. Ngunduh. Ogé, kuring pikir inisiatif NVIDIA saé pisan. Teu sangka aranjeunna leres-leres ninggali urang XD.

    1.    henteu aya namina cenahna

      Dijieun pikeun mitos?

      1.    Blaire pascal cenahna

        Dijieun pikeun kaulinan. Selang kabodoan.XD

        1.    Blaire pascal cenahna

          Kanggo Linux, hapunten deui.

  2.   Leo cenahna

    Sanaos abdi sanés gamer upami nganggo supir Nvidia propriétari sareng berita sapertos kitu ngajantenkeun kuring bagja pisan.
    Nuhun kana pangageungna.

  3.   Militér cenahna

    Saleresna .... upami urang nyarioskeun séri 310, anu ngadalikeunana nyaéta:

    http://www.nvidia.es/object/linux-display-amd64-310.14-driver-es.html

  4.   Bervariasi cenahna

    Punten tapi ... supir Linux anu dileupaskeun tanggal 6, sahenteuna numutkeun halaman na, nyaéta R304, sanés R310.

    1.    ErunamoJAZZ cenahna

      Nya éta, sanaos aranjeunna parantos ngaluncurkeunana, éta aya dina saluran Béta. http://www.geforce.com/drivers/beta-legacy

      Hanjakalna desktop sumping sareng GeForce 6150SE, sareng pikeun anu teu aya optimasi ^^ U.
      Abdi tempo panginten mésér 430 1GB kanggo Natal hehehe

  5.   neomyth cenahna

    Sareng ieu mangrupikeun awal 🙂

  6.   rolo cenahna

    Dina repos debian eksperimen parantos aya 310. Kuring henteu terang naha éta lengkep, tapi kuring dipasang dina 520gb GT 2 sareng urbanterror 4.1.1 léngkah tina 125fps dugi ka 75fps Oo
    kernel 3.5
    intel i5
    Domba 4gb
    debian 7 64 bit

    Éta bakal janten anu ayeuna éta bakal tiasa dianggo saé pikeun kaulinan vale xddddd

  7.   ubuntero cenahna

    Ieu anu dibahas nalika ngadangu berita ngeunaan kaulinan di Linux 😉

  8.   DanielC cenahna

    Saur "bangsat anjeun" Linus seueur kasaéan! xD

    1.    Carlos-Xfce cenahna

      Éta badé mairan.

  9.   Diego Silverberg cenahna

    Hébat 😀 Kuring miharep yén ku ieu driver bébas ogé ningkatkeun, ngantosan berita éta janten kuring ngawangun pc sareng Nvidia 😀

  10.   lain ngaran cenahna

    Abdi henteu resep kana supir propriétari

    1.    Giskard cenahna

      Entong dianggo. Teu aya anu maksakeun anjeun 😛

  11.   Root87 cenahna

    sapeupeuting kuring milari supir kanggo Arch kuring hahaha tungtungna bakal aya gim komérsial anu saé dina linux ... nguseup ...

  12.   k1000 cenahna

    Sareng iraha push ka AMD bakal sumping?
    Mudah-mudahan di supir gratis.

    1.    henteu aya namina cenahna

      Jalma-jalma AMD ngadorong, mudahan aranjeunna gancang-gancang robih.