KDropbox, Dropbox klién pikeun KDE sayogi

Dropbox mangrupikeun jasa hosting file cloud cross-platform anu terkenal. Jasa ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyimpen sareng nyingkronkeun file online sareng antara komputer sareng ngabagi file sareng folder sareng anu sanés.. Éta tiasa nyarios yén éta mangrupikeun persaingan langsung tina Ubuntu Hiji.

Sajauh ieu ngan aya hiji antar muka Dropbox pikeun GNOME, berita na nyaéta versi asli pikeun KDE nembé dileupaskeun.


Klién Dropbox ngamungkinkeun pangguna pikeun leupaskeun file naon waé dina folder anu ditunjuk anu teras disingkronkeun kana awan sareng dina sadaya komputer klien Dropbox anu sanés. File-file dina folder Dropbox teras tiasa dibagi-bagi ka pangguna Dropbox sanésna atanapi diaksés tina halaman wéb Dropbox. Ogé, pangguna tiasa ngarékam file sacara manual via web browser.

Nalika Dropbox damel salaku jasa panyimpenan, éta fokus kana panyingkronan sareng ngabagi file. Éta ngagaduhan dukungan pikeun riwayat révisi, janten file anu dihapus tina folder Dropbox tiasa dipulut tina komputer anu disingkronkeun. Aya ogé pungsionalitas terang sajarah file anu nuju digarap, sahingga jalma tiasa ngédit sareng unggah file tanpa bahaya yén vérsi sateuacana tiasa leungit. Sejarah file ieu diwatesan ku jangka waktu 30 dinten, sanaos aya versi mayar anu nawiskeun riwayat anu teu aya watesna. Sejarah ngagunakeun téknologi enkode delta. Pikeun ngahémat bandwidth sareng waktos, upami file dina folder Dropbox pangguna dirobih, Dropbox ngan ukur unggah bagian-bagian file anu dirobih nalika disingkronkeun. Sedengkeun klien desktop henteu ngagaduhan watesan ukuran file, file anu diunggah ngalangkungan halaman wéb diwatesan maksimal 300MB masing-masing. Dropbox nganggo sistem panyimpenan Amazon's Amazon kanggo nahan files3 sareng SoftLayer Technologies pikeun infrastruktur pendukungna.

Ngeunaan ka kaamanan, Dropbox sinkronisasi nganggo transfer SSL sareng nyimpen data nganggo kriptografi AES-256.

Antarbeungeut anyar pikeun KDE ngamungkinkeun urang:

  • Terang status Dropbox
  • Buka folder Dropbox
  • Réditor karesep
  • Buka halaman pitulung online
  • Ditarjamahkeun kana basa Spanyol, Inggris sareng Polandia
Tumbu patali
  • Halaman resmi tina kdropbox (ti dieu anjeun tiasa ngaunduh antar muka pikeun KDE ti Dropbox)
  • Halaman resmi tina Dropbox

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.