Carousel, klien Instagram saderhana kanggo OS X

Carousel éta saderhana Klién Instagram pikeun OS X beurat enteng sareng penampilan minimalis dimana anjeun tiasa ngatur akun kalayan raoseun dina Mac.

screen800x500

Program ieu ngajaga éstétika mirip pisan sareng sababaraha aplikasi ios sareng nyéépkeun sakedik ruang dina desktop, dimana urang tiasa nampung di juru pikeun mariksa berita ti newsetler sareng pembaruan ti babaturan urang.

Carousel, klien Instagram saderhana kanggo OS X

Carousel gampang pisan nanganan sareng sakali dipasang, urang ngan ukur kedah ngaitkeun kana profil Instagram urang pikeun tiasa ngaaksés sadaya apdet tina desktop, éta hampang sareng tetep damel di tukang tiasa nyebarkeun iraha waé pikeun mariksa status tina akun kami.

Program ogé ngamungkinkeun anjeun nyimpen gambar langsung kana hard drive atanapi sered langsung ti antarbeungeut aplikasi kana desktop atanapi diréktori pilihan anjeun.

Sesi masing-masing ngaku pembukaan sababaraha windows sakaligus anu tiasa kéngingkeun seueur panémbong tina profil kami, ogé, kami bakal tiasa milih ningali video anu dibagikeun tina jandéla pembaruan atanapi dina jandéla mandiri anyar, ningkatkeun pangalaman pangguna. Carousel nawiskeun dukungan multilanguage (kalebet Spanyol) sareng meryogikeun OS X 10.6 saterasna, hargana € 3,59.

Unduh Carousel IEUH


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.