"Pencét Katuhu + Kirim Lampiran ku Thunderbird" dina KDE

 

 

Lumba-lumba kuring teras nyarios yén éta jauh pangurus file anu paling saé ayeuna. Ieu anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina gambar enya, Nautilus sareng meureun anu sanés ogé ngalakukeun éta, tapi éta mangrupikeun pilihan anu sahenteuna sahenteuna raoseun pikeun kuring 🙂

Kuring kedah ngirim sababaraha file / dokumén ngalangkungan email, sareng kedah muka email anu anyar, klik tombol lampiran teras kotektak file na, kuring raoseun teuing ngaganggu 🙂

Panulis ieu nyaéta danux, sareng ngagaduhan ieu didieu ieu léngkah:

1. Buka terminal.

2. Di jerona nyerat ieu sareng pencét [Lebetkeun]:

cd $HOME && wget http://kde-apps.org/CONTENT/content-files/122832-thunderbird_attachment.desktop

3. File «122832-thunderbird_attachment.desktop«, Aranjeunna kedah nyonto kana ~ / .kde4 / bagi / kde4 / jasa sareng siap. Tutup sareng muka deui Lumba-lumba (File Browser) sareng aranjeunna bakal ningali pilihan 🙂

Panulis ngadamel modifikasi kana file, ngajantenkeun ikon nunjukkeun ngan ukur Thunderbird nyaéta 64bits, upami anjeun nganggo 32bits (sapertos kuring) tibatan nempatkeun garis tina léngkah # 2, nempatkeun anu ieu:

cd $HOME && wget https://blog.desdelinux.net/wp-content/uploads/thunderbird_attachment.desktop

Sareng ogé, henteu aya anu tiasa nambihan.

Naon waé ragu atanapi patarosan, masalah atanapi naon waé anu aranjeunna carioskeun.

Salam 🙂

Ngagantelkeun ka thunderbird di KDE-Apps.org


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xpt cenahna

    Hatur nuhun!! 🙂

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kasenangan 😀

  2.   rayonan cenahna

    Ieu ti sateuacan kuring pendakan blog xD. Naha anjeun terang pilihan naon waé pikeun ngalakukeun hal anu sami tapi dina gnome sareng nautilus =

    1.    rayonan cenahna

      Ok, kuring henteu nyarios nanaon, dina Mint fungsina parantos diintegrasikeun sareng thunderbird 🙂, sami sareng tindakan nautilus éta tiasa dilakukeun pikeun klien mail mana waé.

  3.   parkaboy cenahna

    Hai, abdi nganggo fedora 19 sareng kuring henteu ngagaduhan folder ./kde4 di bumi kuring. Upami kuring nyiptakeun sadaya jalur ieu ~ / .kde4 / share / kde4 / jasa sareng nyalin file di ditu, naha éta tiasa dianggo atanapi naha kuring résiko ngalanggar sababaraha hal dina kde?

  4.   Mariano cenahna

    Hai, nuhun pisan. Kuring parantos seueur milarian ieu sareng éta gunana! hatur nuhun ka Danux oge !!!