Mimiti ngawangun Elementary OS 6 ayeuna sayogi

Kompilasi munggaran Elementary OS 6 ayeuna sayogi supados pangguna tiasa nyobian sadaya berita ngeunaan ieu update leuwih luhur sateuacan peluncuran kajadian. 

Tim pangembangan ngumumkeun minggu kamari ieu yén wangunan mimiti ayeuna tiasa didownload tina halaman wéb anyar. 

"Minggu-minggu samemehna, urang anteng ngaleupaskeun builds.elementary.io. Halaman wéb anyar ieu mangrupikeun kompilasi munggaran Elementary OS 6 supados pangembang, peminat sareng pangguna tiasa kalibet sareng fitur-fitur anyar dina siaran salajengna"nyebatkeun Cassidy James, pendiri babarengan sareng CXO. 

Parobihan anu gedé dina OS SD 6 

Aya seueur parobihan dina SD SD sareng salah sahiji anu anjeun bakal perhatoskeun heula nyaéta desain anu seger sareng direnovasi. 

Salaku tambahan kana modeu poék pikeun komponén sistem sapertos dok sareng setting, urang bakal ngagaduhan kamampuan milih warna pangguna pikeun aplikasi, ogé de tipografi sareng gaya, kalayan ningkat kontras sareng juru bunderan dina sababaraha aplikasi. 

Elementary OS 6 janji pembaruan masif pikeun organisasi sareng aplikasi komunikasi anu aya sareng sistem. Sadayana didukung ku server tina epolusi sareng sababaraha sapertos Surat sareng Tugas parantos aya ditulis deui. 

"Pamasangan kedah langkung gancang, ngan ukur nyungkeun kabutuhan pikeun asup ka sistem, ieu saé pikeun OEMs sabab éta tiasa nganggo installer énggal salaku gambar sistem atanapi masang sistem tanpa pangguna supados setélan awal dilakukeun dina power-up anu munggaran.Cassidy nyebatkeun. 

Upami anjeun hoyong terang sadaya inpormasi ngeunaan Elementary OS 6 anjeun tiasa didatangan proyék dina Github.  


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.