Virus komputer dina desktop pamajikan kuring anu dipikacinta!

virus

Karbin na ngahiung nyandak liburan masang «windom» ti mimiti, teras salajengna disinféksi sadayana hard drive d: \ tina komputer pamajikan kuring anu dipikacinta… teu aya ubarna: anjeun kedah pormat sareng masang.

Kamari sobatna Lulu sumping, anu numutkeun kecap na nyalira ngawartosan kuring dina unggal kunjunganna "Kuring kantos janten sobat pamajikan anjeun ti saprak indung kuring ngalahirkeun kuring", ku kenangan na, hard drive luarna, jeung sajabana, sareng kumaha anu diarepkeun, éta ngeusi unggal juru hard drive desktop pamajikan kuring anu dipikacinta ku virus.

Saatos kunjungan éta, sistem operasi henteu ngamimitian leres sareng nalika desktop akhirna dipidangkeun, aranjeunna muncul dina gangguan lengkep, jandéla ngalayang, pesen anu teu disangka-sangka, sareng bahkan kembang api ... total huru-hara!

Henteu nanaon, épisode-épisode sapertos kieu kajantenan di bumi kuring ti jaman ka jaman sareng ti jaman ka jaman. Sareng ieu mangrupikeun linuxero, sabab nelepon kuring dina bentuk guyonan, pikeun ngajantenkeun desktop anu kasohor di luhur tiasa dianggo deui, anu dina waktosna kuring negeskeun mangrupikeun beusi mesin anu langkung saé tibatan kuring.

Odyssey pribadi kuring dimimitian ku milari nekat pamasang "windom" ... hayu urang tingali, dimana DVD tina "windom" anu dikirim ku sobat kuring 'el neozelandez', anu ngawartosan yén hésé pikeun anjeunna mésér kuring salinan dina basa Spanyol ... damn, alhamdulillah di dieu ... muhun, hayu urang ngamimitian.

Federico, turun kana bisnis sareng pastikeun anjeun henteu ngaroko partisi d: \, tapi anjeun parantos terang naon anu ngantosan anjeun ... Kuring ningali anjeun bobo di lantai balkon ... tah, pamasanganna parantos dimimitian, janten Kuring badé nyeduh kopi ... Hate ngabajak anu nyusahkeun program jalma-jalma miskin ti richmond, virginia, anu damel pisan pikeun kéngingkeun gajih anu sangsara anu dibayar ... leres pak ... hayu tingali, Duh, kopi kuring raoseun ... tah ... sigana mah "windom" parantos dipasang ... alhamdulillah teu kedah direngkuh, kumargi harita carita na henteu kantos réngsé.

Ayeuna giliran saha? ... ahhhhh enya, pikeun antipirus pikeun ngabersihan menara d: ... dimana CDna nganggo «nop42» anu sobat kuring anu dumuk di 'Patagonia' ngirim kuring? ... ieu bangsat! ... Teras pikeun masang antivirus, anu ieu saur aranjeunna anu pangsaéna di dunya ... éta ... ayeuna, pikeun ngainféksi sadaya disk ... Kuring bade nyaring kopi deui sareng ku seueur disimulasi kuring bakal miceun salah éta anu amis.

Pembunuhan virus anu parah sareng dulur-dulurna ngawangun «nop42»! ... leres pisan, musibah anu saé ... waktos lulu datang ka dieu, kuring bakal nyimpen kenangan sareng disk luar na kalebet tempat anu paling cocog sareng henteu aya vaseline ... muhun, akhir carita antivirus ... ufff!

Saur pergeseran salajengna kanggo bungkus "ofiséee" éta ... hatur nuhun yén sobat kuring, yep, jalma anu sami anu cicing di "Guinea Khatulistiwa", ngirim kuring -via dhl- dvd anu kuring mundut khusus anggo, sareng sadaya suite kantor «ofiséee» éta ... sabab upami kuring kedah retak unggal-unggal kuring badé masangkeunana, kuring bakal gélo ku ksmpico atanapi kmspico éta! ... Kuring parantos ningali kumaha réréncangan abdi, 'el cubanito', bakal rengat «nop42", sigana mah vérsi 6 atanapi 8, sareng kuring kedah ngamimitian sistem operasi dina "mode gagal", salin dll, abdi henteu terang anu mana, kuring tiasa 't émut folder mana, sareng ngabentuk tripilingos sanés langkung ... aéh, naon anu kudu dilakukeun ku éta perangkat lunak bajakan luar biasa ... tah, kuring parantos nempatkeun pamasangan lengkep "ofisée" éta, sahingga engké pamajikan kuring anu dipikacinta sareng sobatna lulu, tong sambat ka kuring.

Kuring masih peryogi browser «shromium», browser Mozilla Firefox anu sanés, klien mail thunderbird, pamaca dokumen pdf anu saur kuring disebat «the acrobat», panata poto «muycasa», anu winrar gratis, akselerator "super copier "salinan," paket jasa windom "kalayan seueur tambalan sareng pembaruan, mesin virtual pulau jawa," fotoshom "sahingga aranjeunna tiasa senang-seneng ngedit deui poto sareng ngémutan éta geulis pisan, sareng seueur deui program anu lulu sareng kuring pamajikan anu dipikacinta resep dipasang, sabab aranjeunna nyarios yén aranjeunna kapaké pisan ... éta leres-leres janten gélo ngariung.

Sareng kuring masih kedah nyarioskeun carita anu sedih pisan tina awéwé kartu vidéo, kartu audio, sareng kartu jaringan Wi-Fi, sabab driver standar anu ngagaduhan "angin" henteu mikawanoh aranjeunna pisan. Akhirna, aranjeunna henteu nyayogikeun sadaya manpaat anu dijamin ku pabrik masing-masing sareng supir propriétari na.

Fede, tong hilap K-lite Codec Pack, Flash player, XYPlorer -Saya teu terang saha anu ngahasilkeun parobihan manajer file asli anu hadé anu dibawa- sareng daptar panjang paket anu kabeneran disimpen paling. 300 gigs program anu disimpen pamajikan kuring anu dipikacinta dina hard drive éksternal 500 gig na.

Kusabab kuring henteu hoyong janten tokoh dina pilem "dimana pilot aya", dimana jalma-jalma dina pesawat panumpang bunuh diri nalika tokohna mimiti nyaritakeun caritaanna, didieu kuring nyingkat kuring:

  • waktos salajengna desktop bakal katépaan ti pamajikan anu kuring dipikacinta, kuring bakal mayar a ahli dina «windom» pikeun ngalereskeunana ... aranjeunna biasa pisan nyanghareupan odyssey ieu sanés persis ruang.

Moal aya deui!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

36 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fran Rico cenahna

    Kuring parantos ngajar kuring pisan, sahingga nalika kuring ngamimitian mesin virtual ku Windows éta bakal narik kuring.
    Sareng kuring parantos nolak langkung ti babaturan anu sumping ka kuring nganggo laptop sareng virus sareng kuring terang-terangan ngawartosan anjeunna yén anjeun kedah siap pisan pikeun ngagaduhan Windows anu séhat.

    1.    Federico cenahna

      Pamajikan kuring anu dipikacinta mangrupikeun ahli dina ngabanting kuring ... Abdi botak!

  2.   Déwi cenahna

    hee hee hee lucu phony odyssey.

  3.   MarkVR cenahna

    Hahaha… Saé pisan sareng éta leres-leres janten langkung saé. Kabeneran sareng berkat tata masihan 'sareng pamekar Linux anu kuring henteu kedah ngungkulanana.

  4.   MarkVR cenahna

    PS: Pisan cyberpunk, ngagaduhan réréncangan di réa penjuru dunya anu ngirimkeun anjeun dagangan digital bawah tanah ... Kumaha anjeun ngalakukeun éta? ...

    1.    Federico cenahna

      Abdi henteu tiasa ngungkabkeun sumber kuring pikeun pamasang Windom sareng anu sanésna, sabab éta salinan sah. 😉
      Hatur nuhun pikeun nganggap kuring CyberPunk!

  5.   Patricio Alvaro Bustos Madrid cenahna

    Naha pamajikan anjeun nganggo Windows? Pamajikan kuring kedah nganggo msWord kusabab alesan damel; masih nganggo Ubuntu.

    1.    Federico cenahna

      Pamajikan Anu dipikacinta henteu nganggo Windows®, anjeunna nganggo Windom. 😉

    2.    orok cenahna

      Kuring cicing sapertos kitu dugi ka mendakan Kantor WPS (éta masih disebut kantor kingoft), kuring bahkan ngajantenkeun aranjeunna nganggo éta dina padamelan anu kuring kantos wanoh

  6.   Tino Echaniz cenahna

    Linux dipaké di kulawarga kuring, anak awéwé kuring henteu terang yén éta mangrupikeun virus. Aranjeunna terang Windows ti sakola, sareng anu matak nyaéta aranjeunna sacara sukarela hoyong nganggo Linux, anu langkung gampang pikeun aranjeunna.
    Pikeun kuring, sampurna, kuring henteu kedah pormat naon waé sapertos juru kolom anu goréng. Sanés cobaan anjeunna ngalaman.

    1.    Federico cenahna

      Wilujeng Tino. Kulawarga anjeun linuxe haté!.

    2.    Despin cenahna

      Lalaki, kuring hormat ka anjeun. Kuring miharep éta kawas éta di kulawarga kuring. Kaleresan kuring nyobian, tapi indung kuring henteu hoyong diajar.

    3.    orok cenahna

      Kuring "untung" upami anjeun resep nalika kuring pendak sareng pamajikan kuring henteu kantos némpél pc, anjeunna nyarios yén jandéla awon, éta sampah, indung kuring, putri, pamajikan kuring, sotos nganggo linux, ironisna hiji-hijina pc anu nganggo jandéla di bumi nyaéta indung kuring anu kuring henteu hasil ngayakinkeun anjeunna

  7.   Yamil cenahna

    Héhéh, anjeun ngaco sareng tulisan ieu hahahaha hébat ieu ... leres yén "windos" mangrupikeun sistem proprietari anu paling rumit pikeun masang program sareng anu terakhir tapi anu paling penting masih kedah direngkuh .. henteu, tapi sanés kuring .. . linux de heart ... 😀

    1.    Federico cenahna

      Yamil, Nuhun kana pangbagéa dina tulisan ieu! Henteu sadayana tiasa ketat dina kahirupan ieu

  8.   dhunter cenahna

    Sedikit trik anu kuring pelajari ku kabeneran, dina waktos sanésna aya anu ngajurung anjeun pikeun "punten" ngalakukeun kaajaiban dina pc GRATIS tangtosna, pum anjeun ngamuat D kumplit sareng program, pidéo, foto liburan, nini sareng indung suci, aranjeunna nyandak sieun anjeun yén aranjeunna henteu naroskeun ka anjeun atanapi masang mina. 😀

    1.    Federico cenahna

      Sobat Dhunter, kuring bakal tumut kana naséhat anjeun kanggo anu salajengna ... salami sanés pc pamajikan kuring anu kuring dipikacinta, sabab upami kuring ngalakukeun naon anu anjeun carioskeun, anjeun bakal kedah masihan kuring nyalindung di bumi anjeun, hahahahahaha.

  9.   Federico cenahna

    Indung kuring ogé nganggo Windows; sareng kuring ngalereskeun masalahna ku nyiptakeun gambar disk bersih tina virus tapi kumplit sareng program anjeun, nganggo clonezilla, mugia rekomendasi tiasa dianggo.

    1.    Federico cenahna

      Nuhun rerencangan. Abdi tetep émut!

    2.    Federico cenahna

      Federico, kami nganggo namesakes !!!

  10.   Gregorio ros cenahna

    Ha, muhun, sukur anjeun henteu masihan pembaruan ogé, tapi anjeun ngagaduhan karacunan kafein anu saé 😉

    1.    Federico cenahna

      Tong diragukeun deui, yén dina kasempetan-acara sateuacana kuring ngagaduhan mabok rum anu saé tibatan kopi, hahahahahahaha

  11.   Sebas cenahna

    Éta kajantenan nalika teu aya anu gaduh ideu IT di bumi.

  12.   Federico cenahna

    Anjeun gaduh sadayana alesan!

  13.   Manuel cenahna

    Kuring parantos didaptarkeun dina program pamekar Microsoft (carita panjang) sareng di sana aranjeunna nyayogikeun anjeun unduhan sareng lisénsi gratis, kuring henteu nganggo guindows tapi pikeun kaayaan anu sami, milik anjeun pisan mangpaat pikeun kuring.

  14.   alex6 cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring ku laptop indung kuring, janten anjeun terang kuring kedah ngiring ngaing, pamajikan sareng kuring nganggo kubuntu, 0 virus. pikeun salajengna nyiapkeun sababaraha vérsi linux kamuflase kalayan lingkungan angin sareng anjeun bakal ningali yén aranjeunna henteu terang, tulisan anu saé.

  15.   Genténg cenahna

    Sareng éta leres-leres nyaéta ngalakukeun juggling yén masang windows asli sareng sadaya program na dina urutan. Abdi émut yén nalika aranjeunna masihan Hasefroch 10 anu parantos bajak 7 sareng 8 (éta henteu pantes kalayan 8.1) tiasa aksés kana salinan Hasefroch 10 anu sah sahingga kuring ngamutahirkeun seueur komputer (mimiti pormat sareng Hase 8 sareng ngapdet dugi ka ngahontal 10) Ayeuna dina komputer Acer anu kuring gaduh, kuring henteu sanggup deui kaleungitan séri.
    Di sisi anu sanésna, lumayan matak hanjelu kalayan Arch anjeun gaduh sistem anu dipasang sareng leres ngonpigurasi dina 2 jam pisan.
    Sadayana pikeun Steam sareng gim Hasefroch ekslusif na.
    Anjeunna masihan anu éta upami kuring maénkeunana dina Arch hahahaha

    1.    orok cenahna

      Kuring ngagaduhan laptop Acer sareng hal anu mimiti kuring lakukeun nyaéta megatkeun jarian serial Windows

  16.   Federico cenahna

    Nya, jaga nomer serial anjeun, Genténg, sareng tetep nganggo Arch.

  17.   Miguel Mayol jeung Tur cenahna

    Rekomendasi kuring ogé pikeun nyieun salinan klon sistem anu anyar dipasang upami anjeun ngantep komputer ngonpigurasikeunna pikeun boot dina Linux sareng ngajalankeun MS WOS dina mesin virtual nganggo gateway PCI (passthrough PCI), tapi kumargi kuring nyangka pamajikan anjeun moal ulin, sanaos henteu nyésakeun anjeun, henteu nganggo catwalk. Sareng disk virtual data dipasang salaku partisi virtual anu sanés nganggo kotak virtual QEMU / KVM, Xen atanapi Oracle

    Anjeunna boro-boro bakal perhatoskeun bédana, tapi, nalika aya "putus", sareng MS WOS rusak, sanaos sanés kusabab virus, data na gancang dipindai, sareng parobihan gambar kaamanan ampir langsung (aya anu kedah diénggalan).

    Solusi sanésna nyaéta masang XFCE (Manjaro mangrupikeun pilihan anu dipikaresep kuring) ngonpigurasi pisan sareng MS WOS 7 sareng / atanapi XP, dina dual boot, kalayan gratisoffice nganggo pita, sareng program atanapi alternatip anu anjeun pikaresep, sareng bejakeun pikeun dicobaan dina hiji dinten , Numutkeun kana The mesin anu lami, éta bakal langkung saé upami dibandingkeun (atanapi langkung manusa bakal perhatoskeun) sareng MS WOS, sareng upami antar muka akhirna resep, éta bakal hijrah nyalira.

    Sareng pikeun ngalereskeun trinitas sareng gambar pangropéa sanés dina multonstem econ atanapi yumi pen drive aranjeunna biasana langkung épéktip tibatan alat MS WOS asli.

  18.   Cristian cenahna

    Dina windom nganggo "chocolatey", pilih sadayana bungkus anu anjeun peryogikeun dina gaya synaptic, sareng voila
    Sakudos

  19.   Patricio Alvaro Madrid cenahna

    Sababaraha waktos ka pengker kuring nyerat tulisan (pikeun blog ieu) ngeunaan kumaha kuring ngarobih pamajikan ka Linux =)

    https://blog.desdelinux.net/como-logre-mi-esposa-use-ubuntu/

  20.   Federico cenahna

    Hatur nuhun kana naséhatna, Miguel Mayol sareng Cristian. Kuring bakal tetep émut pikeun petualangan kuring salajengna.

  21.   biruang cenahna

    hahahaha …… langkung saé anjeun masihan kursus Linux ... ka pamajikan anjeun anu dipikacinta ... sareng anjeun nyimpen sadayana polong éta ...

  22.   Rolando cenahna

    Solusi anu pangsaéna dugi ka ayeuna: robih pamajikan anjeun! Tangtosna, anu salajengna kedah bogoh ka Linux, hehe JOKE

  23.   Yonatan cenahna

    Réréncangan, alhamdulillah éta kuring ngadidik pamajikan kuring ngeunaan masalah linux, komputerna ngan ukur nganggo Ubuntu, kuring terang yén éta sanés distro anu pangsaéna tapi pikeun anu ngamimitian éta saé, sareng ti dinya kuring ngajelaskeun, éta kusabab anjeunna jarang nganggo komputer, terus ti mimiti anjeunna ngan ukur diajar ngagunakeun linux.