VirtualBox 3.1.4

VirtualBox, program virtualisasi anu saé anu gratis sareng multiplatform, parantos diénggalan kana vérsi 3..1.4 kalayan éksténsif ieu ngarobah daptar.


Pikeun masang atanapi ngamutahirkeunana dina Ubuntu anjeun tiasa nganggo paket deb anu saluyu sareng versi anjeun:

pikeun distribusi anu sanés, aya bungkus dina anjeun halaman unduh pikeun host Linux.Ditempo dina | Warta Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.