Krita mangrupikeun finalis dina Open Source Awards 2011

nu Open Source Awards 2011 mangrupikeun kontes taun ieu anu ngahargaan aplikasi pangsaéna Open Sourceogé éta kajadian éta kapur parantos dicalonkeun pikeun kategori «Software Multimedia Pangsaéna".

Lawanana henteu langkung sareng teu kirang ti:

  1. Gimp.
  2. Jam udara.
  3. Adun.
  4. Inkscape.

Ningali ku cara praktis ... panginten Krita aya dina kakurangan, tapi ieu mangrupikeun hiji-hijina parangkat lunak KDE (nyaéta Qt) anu bersaing, janten panginten ieu ngabantosan ^ - ^

Tenggat waktos pikeun sora réngsé Oktober 31, upami anjeun hoyong milih kapur didieu kuring tinggalkeun tautan: Sora pikeun Krita salaku Software Multimedia pangsaéna 2011

Teras, dina 7 Nopémber, juara unggal kategori bakal diumumkeun 😉

Nya ... henteu aya deui anu tiasa ditambihan, kuring mendakan kanyataan anu panasaran ngeunaan kategori sanés tapi kuring bakal ngabagikeunana dina tulisan anu sanés.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav <° Linux cenahna

    Jujur kuring henteu ngartos naha aplikasi ieu (Kecuali Blénder sareng panginten Gimp) aya dina katégori "Multimedia". Inkscape, contona, kanggo grafik vektor. Dimana kalebet Gambar, Video sareng Sora?