KSmoothDock: Dok anu saderhana sareng éndah pikeun Plasma 5

Pangguna anu kami resep plasma 5, kami moal bosen nampi tambahan anu ku kuring dianggap salah sahiji lingkungan desktop anu pangsaéna ayeuna. Waktos ieu giliran KSmoothDock saderhana tapi geulis dok pikeun Plasma 5, anu henteu énggal pikeun dunya KDE, tapi parantos dileupaskeun janten cocog sareng Plasma 5.

Darmaga Ieu sampurna pikeun pelengkap Lux téma anu saé pikeun Plasma 5, gabungan duanana tambahan bakal masihan urang penampilan anu langkung saé sareng kagunaan anu langkung ageung pikeun lingkungan desktop anu hébat sareng praktis.

Naon KSmoothDock?

Éta dok anu saderhana sareng éndah pikeun Plasma 5 gratis, diserat dina C ++ sareng Qt 5, kanggo Viet DangÉta ngagaduhan panel konfigurasi saderhana dimana urang tiasa milih lokasi Dock, nambihan komponén sareng aplikasi énggal pikeun ngajalankeun, ngarobih ukuran ikon sareng font, ogé milih warna dok.

KSmoothDock éta tiasa ayana di daérah anu béda-béda di lingkungan desktop urang, éta ngagaduhan pangaruh zum parabola anu sampurna sareng tampilan anu rada elegan tina ménu kontéks.

Potret layar ieu pasti bakal ngahudangkeun napsu anjeun pikeun nyobaan dock anu saderhana ieu sareng saderhana, anu dimekarkeun sacara propésional sareng meryogikeun pangguna pikeun terus nyebar. KSmoothDock ngazum darmaga saderhana sareng saé kanggo plasma 5 KSmoothDock Menu KSmoothDock dok pikeun plasma 5

 

Kumaha carana masang KSmoothDock

Masang KSmoothDock cukup saderhana, urang ngan ukur kedah gaduh paket Plasma 5 kumplit dipasang sareng ogé ngajantenkeun tiasa nyusun. Maka urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

  • Klon Repository resmi:
    git clone https://github.com/dangvd/ksmoothdock.git
  • Ngawangun kode sumber KSmoothDock:
$ cmake src $ ngadamel
  • Pasang KSmoothDock:
    $ sudo make install
  • Lumpat ksmoothdock sareng ngawitan mikaresep.

Sakali kami parantos masang dok kami anu alus teuing pikeun Plasma 5, urang tiasa ngonpigurasikeunana ka karesep urang, konsumsi sumber daya anu cukup rendah sareng urang tiasa adaptasi sareng kabutuhan urang, ieu pastina mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun Plank sareng darmaga anu kawéntar sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ruben cenahna

    Halo, naha kedah dipasang Qt5 supados tiasa masang dok?
    Nuhun kana postingan sareng bantosanna