Kubuntu 11.10 Béta2 sayogi kanggo diunduh

1 Séptémber anu sami parantos sayogi pikeun unduh sareng nganggo Kubuntu 11.10 Béta1Nya, pernyataan resmi parantos ngumumkeun yén Béta2 ayeuna sayogi pikeun sababaraha jam.

Saatos Béta ieu, urang bakal ngagaduhan RC (calon janten stabil). Sareng dina béta anu kadua ieu, parobihanana kalobaannana ngalereskeun bug, nanging, ieu parobihan:

  • Anyar (sacara pribadi kuring henteu nganggap éta énggal, tapi kalayan sababaraha paningkatan) tema ikon oksigen.
  • Hiji desain na lauk lumba-lumba (panyungsi file) tukang beberesih.
  • Gwenview (gambar paningal) anjeun ayeuna gaduh kamampuan cemerlang pikeun ngabandingkeun gambar.
  • El klien mail KMail ngaleupaskeun sababaraha paningkatan, sabab éta parantos aya dina versi anyar. Anjeunna aspék visual Éta sigana henteu robih, nanging "di tukang" aya parobihan, khusus anu ayeuna nganggo ampir sadayana Akonadi. Ieu mangrupikeun parobihan anu penting, janten kuring nyarankeun anjeun ngadamel cadangan email, kontak sareng almenak sateuacan ngapdet.
  • Kami bakal Amarok Dina vérsi 2.4.3, dasarna paningkatan (dipedar ku cara saderhana) nyaéta ayeuna kalayan versi ieu, salian ti perbaikan bug, éta ngagaduhan kasaluyuan sareng dukungan anu langkung saé pikeun maénkeun file anu dibagikeun dina jaringan (dibagi liwat Samba contona), ogé dukungan pikeun gpodder.net
  • Suite Muon (1.2.1). Masalah utama sareng KPackageKit nyaéta anu TEU utamina dimaksudkeun pikeun distro dumasar kana Debian (henteu nganggo optimal tina dpkg), samentawis Muon Suite nyalira dikembangkeun sareng Debian sareng turunan dina pikiran. Bakal aya kasaluyuan anu langkung saé, pilihan anu langkung saé, kantun nempatkeun: Di dieu aranjeunna pencét tempat, sareng éta mangrupikeun parobihan anu diimpikeun ku pangguna Kubuntu kanggo waktos anu lami.
  • Ogé sareng anu penting, Suite Muon bakal nyarios 2 vérsi atanapi modalitas, sauran Pusat Perangkat Lunak Muon, sareng tujuanana nyaéta masang sareng uninstall aplikasi dina cara anu saderhana, sami sareng Pusat Software Ubuntu, ieu screenshot:
  • Pusat Perangkat Lunak Muon

  • Sareng salaku tambahan, bakal aya anu Muon Paket Manajer, sami sareng Sinaptik. Sakumaha atra parantos jelas, ieu bakal ngamungkinkeun penanganan bungkus langkung rinci, ngapdet sistem, jst sareng sajabana ... hayu, Synaptic in Qt haha:
  • Muon Package Manager Sareng ieu anu na.

  •  

    Abdi nurunkeun ISO pikeun nguji éta, kuring bakal ningali kumaha kinerja sareng konsumsi engké 🙂

    Wasalam


    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    4 koméntar, tinggalkeun anjeun

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.   kik1n cenahna

      Demi allah upami idéntik sareng paket Ubuntu. Ukur robih warna soca

      1.    kawani cenahna

        Lalaki upami sami pseudodistro tapi ku KDE anjeun bakal ngawartosan kuring upami aranjeunna henteu kedah silih mirip ...

      2.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Entong hilap yén Pusat Perangkat Lunak Ubuntu ayeuna bakal sacara radikal ngarobah tampilan na 😉
        Sareng kanyataanna mirip pisan (aya anu nyarios teuing) kuring henteu nganggap éta mangrupikeun aspek négatip, saurna aranjeunna nyobian ngahontal idéntitas "mérek" (Canonical), upami dina distro na sareng Gnome (Ubuntu) aranjeunna ngagaduhan Program X sareng penampilan Y, jelas yén aranjeunna nyobian ngagaduhan penampilan Y anu sami dina program X distro na sareng KDE (Kubuntu), éta mangrupikeun cara sakumaha kuring nyarios pikeun ngahontal idéntitas anu langkung umum, ngalangkungan font sareng rentang warna .

        Boh kumaha hahaha, ieu pasti aya pilihan anu langkung saé tibatan PaketKit LOL !!!

        1.    kawani cenahna

          Dina akhir poé éta aranjeunna nyobian ngahontal idéntitas "mérek" (Canonical), upami dina distro na sareng Gnome (Ubuntu) aranjeunna ngagaduhan program X sareng penampilan Y, jelas yén aranjeunna nyobian ngagaduhan penampilan anu sami Y dina program X pikeun distro sareng KDE

          Ahem ... ahem ... Teu aya koméntar ...