Kubuntu 14.04 bakal ngagaduhan aplikasi énggal pikeun ngatur TouchPad

touchpad

Aplikasi anyar pikeun ngatur Touchpad bakal muncul dina Kubuntu 14.04 sareng antar muka anu diperbarui, seueur pilihan sareng plasmoid pikeun pangguna anu henteu mendakan (atanapi henteu gaduh komputerna) konci pikeun Aktipkeun / Pareuman komponén ieu.

Aplikasi ieu datang pikeun ngaganti anu lami Sinaptik, sareng pamekaranana parantos dimungkinkeun berkat Alexander Mezin anu ngajantenkeun bagian tina proyék na pikeun anjeunna GSoC  (Google Kodeu Usum Panas).

Nu Pamaké Kubuntu 14.04 anjeun tiasa install aplikasi énggal ti Repositories Ubuntu ku masang iket kde-touchpad. Kuring ngan ukur miharep sésana, jalma anu nganggo distro anu sanés, tiasa nganggo ogé 😀

sumber: shadelayer's Blog


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Victor cenahna

    Saé tapi kuring tetep Debian XD kuring

    1.    eliotime3000 cenahna

      Saé saurna! (oh antosan!)

  2.   Fega cenahna

    Wah! Éta bakal janten gaya KDE, hyper configurable!

  3.   Cocolio cenahna

    Nya kuring parantos hilap "tweak" anu kuring anggo dina Ubuntu ...

  4.   Béladiri del Valle cenahna

    Hatur nuhun kana inpo na kuring masih ngantosan dugi ka 14.04/XNUMX dugi.

  5.   Yo-yo cenahna

    Di KaOS éta parantos aya di Build pikeun uji éta, disebatna "kde-touchpad-config"

    https://plus.google.com/115793168478540780255/posts/3BYnRbCuyPo

    1.    Fega cenahna

      sahingga Chakra sareng Arch 🙂