Naha Kubuntu ngarobih juragan atanapi sponsor? ¬_¬

Warta ieu gancang-gancang kamandang online, kanyataan saderhana éta ahora Kubuntu robih "sponsor", moal deui 'disponsoran' ku Kanonis tapi Sistem Biru.

Abdi naros ... sabaraha anu ngémutan Kanonis salaku sponsor ti Kubuntu? ... tah, sahenteuna kuring sok nganggap Canonical nyaéta anu bogana Kubuntu, sareng ieu nyababkeun kuring kana patarosan salajengna:

"Naha Kubuntu ngarobih kapamilikan?"

Nalika Canonical mutuskeun saderhana Piceun Kubuntu, seueur urang anu bageur ... kami lega, kusabab distro ieu moal sangsara ku kapayunna Canonical, kami pikir yén ayeuna moal milik saha, moal aya anu ngagaduhan hak pikeun mutuskeun naon anu kedah dilakukeun atanapi henteu. ... masarakat bakal ngagaduhan hiji-hijina kecap, tapi kajadian ayeuna kuring henteu yakin pisan.

Sistem Biru … Naha éta bakalan janten sponsor, atanapi juragan? ¬_¬

Aranjeunna sateuacanna parantos disponsoran proyek sanés anu aya hubunganana sareng KDE, sakumaha aranjeunna Netrunner sareng (WTF !!) Linux Ubuntu mint KDE.

Kubuntu, anu sakali deui (dina waktos anu lami) pikaresepeun deui (sahenteuna pikeun kuring), kuring mikir yén ayeuna éta tiasa janten sakedik ngabingungkeun, kusabab éta sanés rusiah, bos énggal bakal maksakeun prioritas na, tepat ku alesan éta anjeunna hoyong kuring Sistem Biru janten sponsor sareng sanés anu sanés 🙁

Pokokna, dina 1 taun urang bakal ningali naon anu urang kumpulkeun sareng anu bakal masihan urang ukuran naon anu urang tandur 🙂

Ieu mangrupikeun berita anu saé pikeun ayeuna, sapertos anu asalna Sistem Biru Aranjeunna parantos nyarios yén aranjeunna bakal nyumbang artos kanggo proyek (pamayaran pangladén, pamutahiran perangkat keras, promosi, sareng sajabana), ogé hoyong nyarios sareng Kanonis on Kubuntu salaku mérek dagang kadaptar, tah ... leres Kubuntu lain milik Kanonis (Maksad abdi distro), anu logis nyaéta nami atanapi mérek (Kubuntu) henteu dipimilik ku Kanonis henteu? Data ieu parantos disayogikeun ku budak lalaki ti H-Online.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jamin-samuél cenahna

    Anu paling merenah nyaéta ngarobih nami ... sabab Kubuntu asalna tina "ubuntu" tanpa K Éta tetep nyarios ubuntu .. janten kuring mikir yén pikeun nyingkahan masalah-masalah kahareup anu leupas tina pengakhiran ubuntu sareng disebat anu sanés ..

    kumargi sponsor atanapi juragan disebat Blue System .. maka telepon Sistem Klue

    atanapi sakumaha dasar na milik debian anu aranjeunna disebat Kebian Abdi henteu terang ..

    yén aranjeunna nempatkeun nami éta tapi éta henteu gaduh rima sareng tungtung ubuntu

    Kebian ahahahahaha xD nami anu nembé kajantenan kuring ngajantenkeun kuring seuri pisan xD

    1.    ditangtoskeun cenahna

      Atanapi tiasa janten "Klue OS".

      1.    truko22 cenahna

        Abdi resep ideu ^ __ ^

  2.   ngepung84 cenahna

    Janten upami aranjeunna kéngingkeun nami kubuntu, naha netrunner ngaleungit?

  3.   Merlin The Debianite cenahna

    Nya, abdi henteu terang, kuring boro nganggo kde, kuring resep xfce atanapi mate (gnome2) langkung saé.

    Kaleresan kedah ngagentos nami kumargi kubuntu henteu leres-leres sigana bakal ngagaduhan nami sapertos: Klinux, KDEbian, Kebian? anu disada anéh henteu?

    Éta ogé tiasa milih kusabab éta sistem biru aranjeunna tiasa nempatkeun Sistem sareng KDE of GNU / Linux (SKGL) ogé nempatkeun anjeun saling dikaitkeun tina kubuntu SuKuGuLu.

    hahahahaha Sukugulu naon nami anu saé éta. aranjeunna henteu kedah leres ngaganti nami sapertos anu di luhur.
    Hahaha

    punten ieu nami na lucu. sukugulu XD.

    1.    jamin-samuél cenahna

      enya éta xD sapertos milik «Kebian» AJAJAJAJAJA

      noo tapi kuring resep pisan usulan anjeun

      - Klinux
      - KDEbian

      Duanana kadéngéna great

  4.   Saito cenahna

    Abdi langkung resep nami na tetep sami 😉

    1.    jamin-samuél cenahna

      bakal ngagaduhan masalah sareng perusahaan asli ubuntu .. Sigana mah nami ubuntu nyaéta GPL

      1.    ngepung84 cenahna

        Dina tulisan éta nyatakeun yén kubuntu mangrupakeun mérek dagang kanonis ...

        1.    jamin-samuél cenahna

          persisna .. kumargi kitu anu paling aman nyaéta nami na bakal dirobih

  5.   Guillermo Abrego cenahna

    Nya, upami éta pikeun kapentingan proyék moal aya masalah éta diganti nami, kuring hoyong anu sami kajadian sareng Xubuntu anu bahkan langkung hilap tibatan Kubuntu, sareng kaleresan gaduh seueur poténsial

  6.   dongéng cenahna

    dinten kamari diumumkeun yén kanonis moal ngadukung deui kubuntu, saatos 12.04, (http://www.desarrolloweb.com/actualidad/canonical-adios-kubuntu-6506.html) Kuring dina limbo sababaraha dinten, sabab engké diumumkeun yén "komunitas" bakal neraskeun kamekaran kubuntu, (http://www.meneame.net/story/kubuntu-pierde-estatus-distribucion-oficial), sareng ayeuna aya anu masihan $ dukungan ka kubuntu, numutkeun ieu nyarios yén kanonis henteu ningali masa depan kubuntu,

  7.   Arturo Molina cenahna

    Kuring anggap yén tambahan Lubuntu 11.10 anu anyar sareng Canonical aya hubunganana sareng ieu, sababaraha taun ka pengker kuring nganggo Kubuntu, tapi kusabab sarat anu luhur tina KDE kuring milih Lubuntu saprak 11.04.

  8.   kawani cenahna

    Nalika Canonical mutuskeun pikeun saukur ngikis Kubuntu, seueur urang anu senang ... kami lega, kusabab distro ieu moal aya deui anu sangsara tina Canonical

    Naha anjeun resep perusahaan éta?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Salaku perusahaan, henteu, kuring ngan henteu ngabagi seueur kaputusan anu parantos dilakukeun.

      1.    Phytoschido cenahna

        Nya, sigana anjeun henteu resep ka anjeunna. Kalayan tulisan ieu sigana anjeun ngan ukur badé tetep nambihan suluh ka Canonical pikeun hal-hal anu teu penting. Anjeun panginten tarjamahan "sponsor" hartosna "sponsor," janten naon gajian ieu tulisan?

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Sanés perkawis nambihan suluh, perkawis berita ngeunaan sponsor énggal (… hehe enya, kuring terang pisan naon tarjamahna) tiasa atanapi henteu leres-leres positip.

          Wilujeng sumping di situs 😉

  9.   guludug cenahna

    Canonical saéstuna ngan ukur mayar pamekar Kubuntu, tina sakitar 25 aya, janten ogé henteu nyumbang teuing. Dina tiori Blue Systems bakal teras-terasan ngalakukeun hal anu sami, mayar pamekar éta (sapinuh waktos) (saliwatan, dev mangrupikeun panyipta Kubuntu) tapi sanés anu sanés. Hal anu saé nyaéta éta ogé bakal mayar prasarana jsb, jsb.

    Sigana mah parobihanana ageung teuing, tapi pikaresepeun terang yén bapak Kubuntu bakal tiasa neraskeun hirup tina produk na nyalira, anu saé tina sudut pandang kuring.

    Sistem Blue dipikaterang antara teu aya sareng nol, hiji-hijina hal anu kuring terang nyaéta aranjeunna henteu terang kumaha ngadamel halaman wéb anu narik ati xD ​​anu penting nyaéta aranjeunna nempatkeun artos sareng ngajantenkeun Kubuntu distro kalayan seueur eupan balik ti masarakat, éta bakal janten hebat.

    Versi Kubuntu salajengna ngajangjikeun pisan, salah sahiji hal anu kuring henteu resep ngeunaan distro ieu nyaéta Muon (kusabab seueur kasalahan, serius), kabeneran versi anyarna langkung stabil, upami henteu… - -

  10.   Jose Miguel cenahna

    Sacara prinsip sareng ngantosan langkung seueur inpormasi, kuring pikir éta mangrupikeun warta anu saé. Sadaya bantosanna saé.

    Kuring mangrupikeun pangguna Kubuntu salami sababaraha taun, kuring henteu kantos resep Gnome sareng Kubuntu mangrupikeun alternatif anu saé. Tapi anu ngaganggu Canonical, tungtungna muak kuring sareng éta nalika kuring mutuskeun Debian sareng KDE.

    Dina pendapat abdi, éta kaputusan anu wijaksana, kuring parantos diajar seueur saatos éta.

    Salam.

    1.    jamin-samuél cenahna

      Kakang hapunten patarosan .. naha sehat masang debian Sid?

      Sareng naon bédana cabang ieu sareng ubuntu?

      Saha anu ngamutahirkeun gancang Ubuntu atanapi Debian Sid?

      Dupi anjeun nyarankeun pangguna ubuntu kanggo masang debian sid?

      1.    shiba87 cenahna

        Ubuntu nyaéta Sékrési bersepeda sareng cabang Debian anu henteu stabil sacara téknis nyaéta ngaleupaskeun Rolling.

        Ubuntu henteu ngamutahirkeun naon-naon (atanapi ampir) dugi ka versi anyar distribusi kaluar, sedengkeun dina Debian Unstable paket-paketna teras-terasan diapdet

        Disarankeun pikeun panggunaan umum / desktop bakal janten Debian Testing,

        1.    Windóusico cenahna

          Kubuntu ngamutahirkeun bungkusan KDE unggal sering. Henteu seueur bédana antara Kubuntu 12.04 sareng Kubuntu 11.10 anu diénggalan.

      2.    Jose Miguel cenahna

        Hapunten anu kasép, tapi antara blog abdi sareng anu sanés ...

        Tingali, dasarna bédana kusabab bungkus.

        Dina "Debian Stable", sacara standar anjeun teu gaduh vérsi anu pangénggalna, nanging anjeun tiasa nambihan Repository "Testing" sareng ngalakukeun "Mix". Ku cara kieu anjeun tiasa milih aplikasi anu penting sareng mutahir.

        Upami anjeun hoyong anu up to date, "Debian Testing".

        Perkawis "Sid" atanapi "Henteu stabil", kuring henteu nyarankeun, stabilitasna henteu saé. Éta moal janten pilihan anu saé pikeun desktop.

        Salam.

        1.    Jose Miguel cenahna

          Pager !!! naon éta ... kuring henteu merhatoskeun, punten.

  11.   kondur05 cenahna

    meunang atanapi gagal? sareng aya patarosan!

    Sigana mah kuring henteu kedah ngaganti nami, sabab éta bakal tetep ubuntu, dinten éta debian salaku Canaima contona, sabab upami nami sanés kedahna, naha anjeun henteu?

  12.   Windóusico cenahna

    Blue Systems parantos janji yén moal ngiringan kaputusanana dilakukeun ku komunitas Kubuntu. Moal lami deui urang bakal ningali upami aranjeunna aya kecap, Riddell henteu isin nalika ngumumkeun hal.

  13.   jors cenahna

    Sakumaha saé pikeun kubuntu sponsor anyar usulan anu kuring pikahoyong yén ka hareup di kubuntu aranjeunna bakal nambihan sababaraha plugin konfigurasi ogé drakes mandriva bakal saé pisan anu tetep nyaéta diunduh ti 26 April 2012 ka kubuntu sareng ngadukung éta naros saha anu wani ngadamel vérsi canaima sareng kde

    1.    kondur05 cenahna

      Langkung saé naros ka kementerian elmu pikeun kde di canaima sareng nyauran kanaima!