Kubuntu sareng Xubuntu, dua produk anu disempurnakeun sareng anu disarankeun

Kuring gaduh anu jelas pisan: ti saprak Kubuntu y Xubuntu aranjeunna kabeneran dijaga ku Komunitas, aranjeunna parantos janten sebaran anu saé.

Léngkahna logis. Kanonis, dipimpin ku kang CEO dina kalangkang, anjeunna sok ngagaduhan tujuan anu jelas pisan sareng teu aya hubunganana sareng ngadamel varian ieu, hal anu langkung saé, janten hal anu pangsaéna nyaéta pikeun nganteurkeunana Komunitas tina pangguna anu ngan ukur ngabantosan aranjeunna kalayan infrastruktur anu diperyogikeun pikeun host kana Repository, isos, jsb

Jauh tina parah Kubuntu y Xubuntu aranjeunna parantos terang kumaha maju langkung ti éta, aranjeunna parantos dilahirkeun deui sapertos Phoenix. Duanana distribusi henteu ngan ukur ngagaduhan kualitas, tapi dina stabilitas, kinerja, kaéndahan sareng ieu tiasa ditingali dina vérsi anu pangénggalna upami urang aya kasempetan pikeun ngabandingkeun éta sareng anu tiheula.

Kamari kuring masang kadua distribusi di VirtualBox sareng kuring leres-leres wareg pisan.

De Xubuntu Kuring henteu ngagaduhan seueur sumbangan, sabab sakumaha sadayana terang, akhir-akhir ieu KDE nyaéta nempatan méja kuring ngeunaan Tés Debian, tapi dina tés kuring parantos ngalakukeun duanana Livecd jeung Virtualbox, aranjeunna parantos ngantepkeun rasa anu pikaresepeun dina sungut kuring.

Komunitas anu aya di tukangeun varian ieu parantos jaga pikeun ngerjakeun unggal detail, khususna karya seni sareng hasilna dihargai. Xfce 4.10 sumping dina waktosna pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman tina Xubuntu, sareng upami urang hoyong anu "enteng" kanggo komputer urang, éta moal ngaraosan nyobian, salami urang henteu teuing nungtut nganggo fungsina.

Pikeun bagian na Kubuntu Datang ka kami dina iso anu beuratna langkung ti 900MB, olah raga anyar KDE 4.9 anu nunjukkeun prestasina ningkat. Upami sababaraha waktos ka pengker aranjeunna parantos naros ka kuring ngeunaan sebaran pro-KDE ngagunakeun, tanpa ragu kuring bakal disebatkeun chakra u openSUSE, tapi ayeuna kuring tiasa kalebet tanpa ragu Kubuntu sanaos abdi Debian henteu goréng ogé.

Kubuntu sababaraha taun ka pengker éta kéngingkeun gelar salah sahiji sebaran paling parah pro-KDE Éta henteu kirang. Pasti, parobihanana KDE 3.X kana vérsi 4.X Kuring ogé mangaruhan saeutik, tapi anu baheula, baheula.

Pondokna, sanaos nyeret ahiran "Ubuntu" Dina namina, kuring nganggap yén distribusi ieu unggal dinten langkung jauh tina sayang anu ningali éta menetas (Kanonik) sareng nalika aranjeunna déwasa, reputasi aranjeunna diberesihan ku kanyataan anu nyata sareng sanés ngan ukur kecap. +1 pikeun duanana ... 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

57 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   RafaGCG cenahna

    Dinten ayeuna kuring parantos masang Xubuntu 12.10 sareng anu saé. Sabenerna kuring masang Ubuntu 12.10 sareng henteu pati ageung, dina 90 menit kuring parantos ngaleungitkeun sareng masang Xubuntu 64bit. Kuring parantos masang Privative of nVidia, Chrome sareng Spotify sareng madu ngeunaan sagala rupa, 306Mb RAM nempatan, kuring gaduh 4Gb, sareng sadayana jalan gancang pisan. Naon bédana !! Kuring anggap bakal aya distro Xfce anu langkung dioptimalkeun, tapi kuring henteu resep ngalakukeun plumbing upami kuring henteu resep. Sareng urang resep langkung atanapi kirang, éta kedah dipikaterang yén ku "adegan ubuntu" ngagaduhan sadayana Repository sareng tutorial anu parantos direngsekeun merenah pisan.
    mesin ieu:
    http://www.youtube.com/watch?v=4dOyliyroZg
    bisi hoyong ningali freak kuring, heh heh.

  2.   Tesla cenahna

    Tulisan anu saé pisan. Jigana arah anu nyandak Canonical lumayan diperdebatkeun. (Sanaos bakal aya jalma anu raoseun ku Ubuntu)

    Sareng upami pelepasan ka komunitas dua distro ieu parantos dimeunangkeun, wilujeng sumping.
    Kaseueuran kasus anu kuring terang ngeunaan jalma-jalma anu parantos ngalih kana Linux (kalebet kuring) parantos ngalangkungan Ubuntu dina sababaraha waktos teras kami parantos teu aya tandana ka anu sanés. Ayeuna, pikeun jalma-jalma sapertos kieu, bakal aya seueur pilihan, sareng ogé, sanaos sesah pikeun mikawanohna, ahiran -ubuntuy ngajantenkeun hal-hal gampang pikeun jalma anu ngamimitian di dunya lega ieu nyaéta Linux kalayan jutaan. sebaran milih.

    Janten, kuring ngulang deui, wilujeng ningkatna ieu.

    Ku jalan kitu, elav, sajauh kinerja (nembé dipasang) prihatin, naha aya anu dipikaresep ku distro ieu, salaku conto, Debian + XFCE atanapi KDE? Atanapi langkung pikeun karya seni sareng betah aranjeunna nyayogikeun? Jelas sadar yén dina kinerja distribusi naon waé tiasa ningkat pisan upami anjeun terang kumaha carana.

    Sambutan! Sareng ucapan salamet dina tulisan

    1.    Lord cenahna

      "Ku jalan kitu, elav, dina hal kinerja (nembé dipasang), naha aya distro ieu anu dipikaresep, contona, Debian + XFCE atanapi KDE?"

      Kuring terang kuring henteu éléh, kusabab kuring henteu gundul sareng kuring henteu ngupingkeun deui (di dinya kuring resep ngabantah ngeunaan musik hahaha) sareng kuring henteu ngagaduhan seueur kanyaho dina masalah komputer tapi upami kuring tiasa masihan koméntar kana hal anu kajadian dina buku catetan kuring sareng naon anu anjeun naros:

      Pangujian Debian plus konsumsi XFCE 4.8 dina ngamimitian 135mb, ieu robih nalika nganggo supir propriétari ati anu ditarjamahkeun janten 100mb langkung nalika boot kalayan naon anu tetep dina 235mb, kuring henteu terang naon anu bakal dilakukeun tapi tétéla supir proprietary meakeun langkung ti gratis
      Konsumsi Xubuntu 12.10 + xfce 4.10 nalika boot kirang ti 265mb sareng ngarobih supirna sakitar 330mb, éta langkung saé konsumsi anu parantos dipasihkeun ka kuring.

      Ayeuna kuring tiasa nyaritakeun yén xubuntu henteu sapinuhna enteng sareng condong kana sababaraha program, contona éta pencét kuring dua kali nalika kuring gaduh kantor kabuka nganggo spreadsheets, kantor versi gratis 3.65, ayeuna dina debian henteu kajantenan kuring Éta deui, hiji-hijina hal anu ngajantenkeun kuring rada ambek nyaéta henteu tiasa ngapdetkeun xfce 4.8 ti rémo resmi, yén ayeuna kuring parantos nganggo xubuntu salami tilu minggu sareng kuring bakal ngantunkeun deui saminggu kanggo ngarengsekeun tés kuring, abdi hilap sareng pangpentingna pikeun umur batre abdi di debian langkung kirang 5 jam sareng xubuntu tetep henteu tiasa ngaleuwihan 3 jam, éta mangrupikeun salam Gusti

      1.    elav cenahna

        Masalah sareng Xubuntu nyaéta beban sababaraha daimon / aplikasi pikeun ngajantenkeun Xfce langkung ramah-pangguna akhir ... Éta bédana antara Xubuntu sareng Debian sareng Xfce. Xfce abdi sareng Debian ngamimitian kuring (kalayan 1GB RAM) kalayan 67MB.

        1.    Lord cenahna

          67 mb kuring nganggap éta kusabab anjeun ngagaduhan kartu nvidia ?? sabab kuring terang yén supir kanggo ati hiji! »$» hehehe salam elav.

          1.    elav cenahna

            Kuring henteu kantos nganggo NVidia atanapi ATI, kuring kantos gaduh Intel integral 😉

          2.    Giskard cenahna

            Abdi sadayana ngagaduhan ATI. Éta ATI lami tapi éta ATI. Sareng LinuxMint abdi nganggo sapatu XFCE nganggo langkung ti 120MB. Sareng éta kusabab kuring nempatkeun menu Mint di jerona. Anu sanés anu kuring gaduh diluar nVidia sareng kuring dipasang Xubuntu pangénggalna, panggunaan RAM dihandapeun 130MB.
            Pariksa hal-hal naon anu dimuat nalika ngamimitian. Paling dipikaresep, anjeun ngagaduhan hal-hal anu anjeun henteu kedah dimuat. Salaku conto, naha anjeun nganggo Bluetooth unggal dinten unggal sering? Henteu? Maka entong ngecas. Hal sapertos kitu.
            Hiji-hijina hal anu "digantungkeun" ka kuring nyaéta Pidgin, anu pikeun sababaraha alesan nganggo CPU teuing. Solusi: Kuring ngadamel skrip sareng ngawatesan panggunaan CPU na janten 20%. Ayeuna henteu kantos ngagantung.

  3.   Rubén cenahna

    Kubuntu kuring henteu terang tapi Xubuntu mangrupikeun ledakan. Kuring ngamimitian ngagunakeun éta nalika Unity sumping ka Ubuntu sareng éta henteu ngantunkeun PC kuring ti saprak. Hiji-hijina hal anu kuring henteu resep teuing nyaéta penampilan, tapi hé, anjeun tiasa ngarobih hal éta.

    1.    Giskard cenahna

      Upami anjeun ngagaduhan Xubuntu pangénggalna (atanapi salah sahiji anu anjeun parantos nempatkeun XFCE 4.10) anjeun tiasa masang MintMenu sareng aspek na bakal ningkatkeun sakedik deui. Janten kuring gaduh mesin sareng Xubuntu.

  4.   Gaston cenahna

    Kuring parantos sareng Kubuntu salami sababaraha bulan ayeuna sareng kaleresan éta jalan pisan. Kuring hoyong angkat ti Ubuntu sabab kuring henteu resep pisan kana Unity deui, janten kuring mimitian ku LMDE, tapi dina waktos anu sami kuring capé sareng aya sababaraha hal alit anu henteu jalan saé sareng kuring mimiti nguji distribusi sareng KDE. Kuring ngamimitian sareng OpenSuse, teras Chakra sareng anu sanésna, tapi dina sadayana éta kuring ngagaduhan masalah sora. Pasang Kubuntu sareng éta sadayana dilakukeun sakaligus.
    Wasalam

  5.   jorgemanjarrezlerma cenahna

    Kuring bagikeun sareng Elav ungkapan tina dua varian ieu * kulawarga untu saprak kuring nganggap yén aranjeunna tetep satia kana lingkungan dasarna (XFCE sareng KDE). Kuring pikir duanana mangrupikeun bagian tina distros pangsaéna dina desktop anjeun saprak XFCE ngeusi harepan kalayan seueur sareng KDE (sanaos kuring sanés pangguna lingkungan ieu) parantos damel padamelan anu hadé.

    Kuring pribadi ogé bakal nambihan Lubuntu, varian sareng LXDE kumargi, sapertos XFCE, aranjeunna nyayogikeun alternatif anu bersih, enteng, saderhana, sajumlah ageung aplikasi, Repository, sareng tanpa komplikasi anu teu perlu.

  6.   Hugo cenahna

    Dugi ka ayeuna kuring ngagaduhan reservasi kuring kana vérsi naon waé Ubuntu kusabab kuring henteu resep kana pilihan pakét standar sareng resep LMDE, tapi sigana parantos waktuna ngalih ka anu sanés supados henteu stagnate. Kuring tempo uji coba SolusOS atanapi Debian sareng KDE, tapi upami Kubuntu leres-leres mantep sareng saé ayeuna mah, panginten kuring bakal nyobian (ngandelkeun QT bakal masihan kuring alesan anu hadé pikeun nempatkeun salah sahiji manajer file karesep kuring saurna: Krusader)

  7.   Pikeun Elav cenahna

    Aya sababaraha téma anu mirip pisan sareng anu séjén, saur aranjeunna parantos condong ngulang.

    1.    elav cenahna

      Saur kuring henteu kedah émut yén ieu mangrupikeun blog sareng upami pangguna anu nganjang ka kami terang konsép sareng filsafat anu aya di tukangeun éta kecap (blog, blog), aranjeunna bakal terang yén teu aya larangan dina naon anu diterbitkeun, salami éta aya hubunganana sareng GNU / Linux.

  8.   kénca-kénca cenahna

    Hiji-hijina hal anu Kubuntu henteu aya nyaéta téma anu saé anu ngajantenkeun sapertos distribusi nyalira, pikeun raos kuring penampilanana pisan umum dipasang, sareng kuring henteu resep pisan wallpaper éta.

    1.    raerpo cenahna

      +1 Jigana éta anu kubuntu anu paling leungit dina waktos ayeuna.

    2.    Ignacio Monge cenahna

      Bingo.
      Jigana Kubuntu tiasa ngandelkeun Macer pikeun téma na, sapertos Chakra anu parantos, sareng nyiptakeun hal anu khusus pikeun distro ieu.

      1.    kénca-kénca cenahna

        Macer? Anu nyiptakeun téma Darma?

      2.    pandev92 cenahna

        Nyaéta éta Malcer nganggo cakra xD

    3.    kvothe cenahna

      Sapuk satuju, éta henteu ngagaduhan téma sareng wallpaper anu masihan kapribadian, sanaos urang ngarobihna saatos 5 menit.

    4.    Dorian cenahna

      Abdi satuju pisan sareng anjeun!

      Nyatana, dina sudut pandang kuring, tampilan sareng anu raos tina sadaya distribusi ti Ubuntu ka Lubuntu kedah sami sahingga sapertos anu disebatkeun sateuacan aranjeunna karaos sebaran "sadulur".

      Salam !!!

  9.   Luis Alverto cenahna

    Kusabab anjeun nyebatkeun yén anjeun pangguna tés Debian, kuring hoyong pendapat anjeun ngeunaan versi distro ieu salaku desktop pribadi.

    1.    elav cenahna

      Saé pisan upami anjeun parantos nyetél sadayana 😉

    2.    Lord cenahna

      Numutkeun ka uji coba elav debian luar biasa !!

  10.   henteu aya namina cenahna

    Saé kanggo Kubuntu sareng Xubuntu, tina dua ieu, Xubuntu nyaéta anu kantos masihan kuring sahenteuna masalah, éta sababna éta anu kuring nyarankeun nalika aya anu badé masang 'buntu'.

  11.   platonov cenahna

    Kuring nganggo Xubuntu 12.04 64 bit sareng éta ngapung, hal anu paling saé anu kuring nyobian; éta upami ngadamel, ngaleungitkeun jasa anu teu perlu sareng nambihan sababaraha program.
    Kuring henteu terang yén Xubuntu dijaga ku masarakat. Naha éta saé atanapi goréng ?.
    Kuring sacara pribadi resep kana distro anu dijaga ku masarakat dibanding milik perusahaan.
    Naha anjeun tiasa mamatahan kuring dina forum komunitas Xubuntu?
    Gracias

    1.    elav cenahna

      Nya, kuring nyangka yén alesan naha anjeun pikaresep distribusi anu dikokolakeun ku The Community, nyaéta anu sami anu ngajawab patarosan anjeun upami éta saé atanapi goréng, sanés Xubuntu dijaga ku éta.

  12.   Benpaz cenahna

    Babaturan anu saé pisan Kusabab Linux kuring nganggo duanana (Kubuntu sareng Xubuntu) kaleresan anjeun tiasa ningali bédana tina segi performa, Xubuntu nyandak sababaraha poin ka Kubuntu dina pagelaran, ayeuna aya anu nyarios yén XFCE awon, bohong, anu kajadian éta anjeun kedah terang ngonpigurasikeun sareng nyetélna. Ayeuna kuring betah sareng Xubuntu 12.10 abdi di padamelan sareng bumi. Ayeuna kuring karaos langkung seueur hubunganna sareng Linux, kuring nyebatkeun aranjeunna yén dina padamelan kuring kuring ngayakinkeun batur sapagawean kuring pikeun nganggo Linux (versi mana anu langkung saé sareng perangkat kerasna) sareng ps ayeuna urang sadayana "GRATIS".
    Kuring ngahaturkeun nuhun kana karya hébat «FromLinux», keprok pikeun aranjeunna.

    1.    William_uy cenahna

      BenPaz, positip pisan yén anjeun parantos ngadeukeutkeun kolega anjeun kana dunya ieu, tapi pikeun aranjeunna leres-leres "GRATIS" (konsep FSF), nalika anjeun nyerat, aranjeunna kedah ngémutan nelepon sistem "GNU / Linux" tibatan ngan ukur Linux, upami sanésna aranjeunna bakal rada "BUKA" (anu langkung simpatik kana gagasan Open Source)

      Salam.

      1.    Benpaz cenahna

        Nuhun parantos naros ka kuring hahaha janten kuring terang: http://es.wikipedia.org/wiki/GNU
        Ayeuna upami anjeun ngartos.

    2.    elav cenahna

      Hatur nuhun… 😉

  13.   Emanuel cenahna

    Tulisan ieu saé pikeun kuring mikir ngeunaan OS anu kedah dibawa ku laptop kuring.

    Kuring parantos nganggo Kubuntu 12.04 kirang langkung sabulan satengah sareng kuring resep pisan, saatos nolak KDE salami lami kuring henteu mendakan rasa. Salah sahiji hal anu pangsaéna nyaéta Dolphin, Okular sareng Amarok, sajaba sacara visual pikaresepeun pisan.

    Sabalikna tina konsumsi RAM (sareng énergi): 1.3 GB ngan ukur gaduh Firefox sareng Amarok kabuka (sareng yén kuring parantos mareuman sababaraha hal). Sanaos kuring umumna nganggo laptop langsung kana arus sareng tanpa batré, nalika kuring ngan ukur nganggo batréna kuring ningali umur na dikirangan sareng kuring henteu mendakan di KDE kumaha ningali perkiraan waktos anu parantos ditagihkeun (kuring ningali persentase tapi kuring ogé resep kana waktosna).

    Di sisi anu sanésna, kuring ningali Xubuntu yén éta langkung gancang, ngahurungkeun éta nyéépkeun langkung ti 300 MB (sakitar 600 MB upami kuring gaduh Firefox sareng Clementine) sareng éta henteu goréng. Salaku tambahan kana program gtk anu langkung terintegrasi, éta ngamungkinkeun kuring ningali perkiraan waktos batréna (sareng langkung lami), kuring ngatur kacaangan layar langkung saé sareng sadayana ngalir gancang. Anu ngarugikeunana nyaéta Thunar henteu cocog sareng kuring sareng henteu ngagaduhan pangaruh bombastis tina KDE.

    Kuring terang éta sesah tapi naon anu anjeun kedah lakukeun? Kubuntu atanapi Xubuntu dina laptop sareng kunaon?

    Éta mangrupikeun Samsung 300VA4A: Intel Core i3 sareng 4 GB RAM. Panggunaan kuring paling hésé nyaéta ngédit poto sareng ngawangun halaman wéb.

    Nuhun kana bantosanna. Salam.

    1.    Benpaz cenahna

      Sobat Emanuel Abdi gaduh laptop anu gaduh ciri anu sami sareng anu leresna kuring mutuskeun Xubuntu, kuring nyaritakeun alesan kuring; (CATETAN ieu laptop Toshiba i3 abdi kalayan 4 ram):
      + Konsumsi RAM anu langkung handap sareng mémori prosésor.
      + Teu panas teuing.
      + Éta hampang, aplikasi ngapung.
      + Sareng kaleresan nalika nganggo Anggur atanapi CrossOver, aplikasi sareng gim "Windows" berkembang langkung saé.
      + Ngeunaan Thunar install vérsi 1.5.1 saé ieu.
      + Disagigirna, éta ngagaduhan Pusat Perangkat Lunak Ubuntu, anu kanggo kuring mah saé pisan.
      ——— Mugi anjeun tiasa mutuskeun.

      1.    Emanuel cenahna

        BenPaz:

        Sigana mah anjeun parantos ngajantenkeun kuring ningali kaunggulan anu hébat dina Xubuntu: mesinna kirang langkung. Éta panginten henteu tiasa ditingali dina desktop tapi dina laptop setrésna pikaresepeun.

        Nuhun kana walerna. Pelukan.

        1.    abdi cenahna

          Abdi gaduh laptop anu sami, i3 sareng 4Gigas ... sareng kuring langkung resep ngamuat kde, kumargi éta masihan kuring fungsionalitas anu kuring anggo sareng anu xfce teu gaduh, contona, krunner anu janten penting pisan pikeun kuring, kagiatan, sababaraha épék, kioslaves ... sareng kuring nganggo ampir Sadayana alat kde (lumba-lumba, okular, kate, kmail, karanjang, yakuake) atanapi qt (vlc, clementine) sareng sakedik gtk (libreoffice sareng chromium).

          1.    Emanuel cenahna

            jai:

            Éta anu kuring resep ngeunaan KDE, éta ngagaduhan seueur program anu cukup saé. Kumaha batre laptop anjeun? Naha mesinna panas pisan?

            Salam.

  14.   Bob fishing cenahna

    Kalayan Xubuntu kuring henteu terang, kuring ngan ukur nyobian di Virtual Box sareng sigana fungsina pisan sareng elegan, tapi ku Kubuntu kuring kedah masihan anjeun leres pisan. Éta distribusi anu kuring anggo sareng komputer kuring tiasa dianggo langkung saé unggal dinten.
    Éntri anu pikaresepeun. Salam.

  15.   lguille1991 cenahna

    Kuring leres-leres parantos nyobian duanana sareng kuring kedah nampi yén Kubuntu sareng Xubuntu mangrupikeun pilihan anu langkung saé tibatan Ubuntu ... Kuring parantos ampir 2 taun sareng Xubuntu sareng éta mangrupikeun salah sahiji distro pangsaéna anu kuring gaduh, sanaos sabab dumasar kana Ubuntu anu nganggo unggal vérsi nyéépkeun langkung seueur sumberdaya sareng éta langkung pinuh ku bug éta henteu deui terang sakumaha anu sakuduna dituju ... sababaraha dinten ka pengker kuring ngalih ka Manjaro Linus XFCE sareng ayeuna kuring terang naon stabilitas, kesederhanaan sareng kagancangan éta. .. atoh ngagumbirakeun tim Kubuntu sareng Xubuntu teras mugia aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon deui tanpa ningkatkeun!

  16.   merlin debianite cenahna

    Distro munggaran kuring sareng linux nyaéta kubuntu 5.04 sareng anu leres éta parantos ningkat pisan dibandingkeun sareng xubuntu kuring nyobian versi 8.10 sareng sigana kuring
    ble.

    Pikeun naon anu aranjeunna parantos ningkat aranjeunna kedah hébat tapi pikeun sababaraha alesan kuring henteu ngadorong diri pikeun nyobaan kusabab kuring henteu gaduh waktos sareng khususna ayeuna sareng p ... kana seminar "Seminar komputer" (Microsoft Office Seminar) kuring kedah ngagaduhan windows 7 dina repot buka repot. Nalika kuring gaduh waktos panginten ngan ukur livecd kumargi kuring henteu wani ngarobih LM 13 ku KDE dina laptop abdi sareng uji coba Debian abdi dina desktop.

    XD

  17.   x11 tete11x cenahna

    Kuring reuwas pisan ku Kubuntu, éta lancar pisan! : ATAWA

    Ieu mangrupikeun katerangan nalika kuring nganggo Kubuntu 12.04 😀 (ayeuna kuring balik deui ka distro anu dipikahoyong haha)

    http://i.imgur.com/pe9Zy.jpg

    1.    x11 tete11x cenahna

      Ayeuna kuring émut hiji-hijina hal anu kuring teu tiasa ngarobih nyaéta yén dina Dolphin pikeun sababaraha alesan aneh meni nyarios: file tibatan file: O

  18.   Oscar cenahna

    Halo netizén. Kuring nganggo Xubuntu 12.04 sareng anu leres nyaéta kuring resep. Abdi anu énggal linux kagok tapi distro ieu leres-leres stabil, kuring reuwas reuwas.

    Hiji-hijina patarosan anu kuring naroskeun ka anjeun naha éta ditingkatkeun kana 4.10? Naha aya béntenna atanapi langkung saé ngantosan sababaraha taun parobihan penting bakal kaluar?

    Naha gampang pikeun ngapdet sareng nyimpen teu ngan ukur poto sareng file, tapi ogé sadaya data kecap akses dina Fieroks, Filezilla, setélan khusus di Gimp, sareng seueur program sanés anu kuring anggo?

    Hapunten upami patarosan éta konyol pisan, éta kuring parah pisan dina hal ieu, sareng kuring nyandak kasempetan pikeun ngucapkeun salam sareng hatur nuhun pikeun hasil informatif anjeun.

    sambutan!

    1.    elav cenahna

      Nya, pikeun kuring aya béda anu lega antara Xfce 4.8 sareng Xfce 4.10. Anu terakhir ngagaduhan elemen anu diprogram deui ti mimiti, ngagaduhan perbaikan bug anu langkung ageung, ngalebetkeun fungsionalitas énggal sareng ogé langkung enteng.

      1.    Oscar cenahna

        Hatur nuhun! Nya, anjeun parantos ngayakinkeun kuring! ayeuna kuring ngan kedah milarian bagian kadua patarosan ... Kuring bakal gampang sareng diajar lalaunan pikeun nyimpen sareng ngalirkeun sadayana kana vérsi anu anyar (pikeun kuring ayeuna éta mangrupikeun kalainan janten langkung saé dipermudah )

        Hatur nuhun pisan deui!

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Jigana pantes dianyarkeun 🙂
      Sareng nah pisan, anjeun henteu kedah hariwang kaleungitan data ... anjeun henteu kedah kaleungitan naon waé, salami anjeun henteu pormat anjeun moal kaleungitan nanaon 😉

      Salam sobat, sareng tong hariwang patarosan na teu konyol 😀

  19.   Oscar cenahna

    Ku jalan kitu, kuring resep Xubuntu, stabilitas, kagancangan sareng kesederhanaan di luhur anu sanés.

    hatur nuhun!

  20.   Dahar sareng cenahna

    Saé pisan!
    Kuring bakal nyobian henteu ngalegaan teuing, sabab dina koméntar kuring ngeunaan Canonical kuring biasana ngalakukeun refleksi diri satengah filosofis pikeun ngayakinkeun diri kuring kana hiji hal ... 😛
    Pikeun ngamimitian, nyobian janten obyéktif, kuring bakal nyarios yén Canonical kedah diucapkeun salamet pikeun ngadukung Ubuntu. Persatuan tiasa janten teu resep ka dulur, tapi Ubuntu parantos saé pisan.
    Kuring satuju pisan yén Kubuntu mangrupikeun distro anu hébat, boh Precise sareng Quantal. Xubuntu 12.04 Abdi nganggona sakitar 3 bulan, tapi 12.10 Kuring ngan ukur diuji dina VirtualBox. Kubuntu Precise siga anu kurang stabil tibatan Quantal ...
    Masih, kuring resep GNOME Shell, naha kuring kadang ngagunakeunana dina Ubuntu. Abdi resep pisan ka KDE, masalahna nyaéta, saha anu terang kunaon, kuring tuang sapertos 90% dina masing-masing inti 2GHz kuring, sedengkeun Fedora (sareng OpenSUSE, saur kuring) sareng GNOME Shell henteu langkung ti 20% ... Masih janten kuring nganggo OpenSUSE sareng KDE ayeuna; sakapeung kuring kedah nganonaktifkeun épék anu diminimalkeun sahingga sadayana henteu ngalambatkeun, tapi teu aya anu nganggo salah sahiji distro anu paling padet pikeun waktos ayeuna henteu tiasa méréskeun ...
    Sing salamet! 😉

  21.   Dahar sareng cenahna

    Wah, potét sihir. Sigana masalahna sareng éta ... "overload" aya dina Firefox. Aneh nya éta henteu kajantenan kuring di GNOME Shell: _
    Meureun éta kusabab supir NVIDIA? Dina GNoME Shell kuring henteu acan masang éta.
    Surak!

  22.   kondur05 cenahna

    a question elav, kubuntu or debian testing-kde?

    1.    elav cenahna

      Éta gumantung kana élmu anu anjeun gaduh sareng kumaha gangguan anjeun pikeun ngonpigurasikeun hal 😀

  23.   Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

    Abdi leres-leres nganggo Kubuntu 12.10 sareng éta bakal saé; Kuring parantos nganggona saminggu sareng kuring resep pisan: Sigana kuring janten Kubuntero XD

    1.    Dahar sareng cenahna

      Nyaan pikir kuring yén KDE 4.9 (Kuring nembé ngamutahirkeun dina SUSE) éndah ... Dina 4.8 anu sumping sacara standar teu aya jalan pikeun pangaruh Blur sareng hiji pikeun ngaleutikan windows anu diaktipkeun, saatos ngamutahirkeun, kalayan duanana diaktipkeun, anu sistem bakal resep sutra, bahkan kalayan aplikasi GTK sapertos Firefox atanapi XChat ...
      Bédana kinerja leres-leres katingali, sanaos laptop kuring rada prasejarah lumrahna kadang kuring kedah mareuman pangaruh supados henteu maot tina lag lag
      Kubuntu 12.10 ogé distro anu saé, tapi upami anjeun hoyong ékspérimén sakedik kuring nyarankeun anjeun nyobian OpenSUSE, pikeun seueur éta kaunggulan distro par KDE, sareng ngagaduhan alat administrasi anu hadé sapertos YaST atanapi Zypper 😛
      Masih kuring nyobian masang GNOME Shell sareng teu nanaon, éta henteu muncul dina kdm 🙁

  24.   Heiji989 cenahna

    Halo saé, kuring anyar nganggo xubuntu ieu sareng aranjeunna ngintunkeun padamelan pikeun kuring anu kuring henteu terang dimana ngamimitianna… Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring (kuring ningali, tapi ngan ukur téori anu kaluar) masalahna nyaéta kuring kedah ngonpigurasikeun sadayana ieu dina mesin virtual ... kuring bakal ngahargaan pisan bantuanna 🙂
    File Dhcpd.conf ngonpigurasi:
    • jaringan 192.168.1.0 kalayan kisaran hibah ti 192.168.1.30 dugi ka 192.168.1.100
    • waktos ngajakan standar sareng waktos ngajakan max sacara standar
    • 2 komputer nganggo hibah statis:
    o Anu pangheulana disebat router, anu @MAC bakal dipanggihan sareng gaduh IP: 192.168.1.254
    o Anu kadua bakal disebat printer, @MAC ogé bakal dipanggihan sareng ngagaduhan IP: 192.168.1.253
    • file db.zona1 kalayan rékaman sumberdaya ieu:
    o 2 béda nameservers disebat ns1.iescaparrella.cat sareng ns2.iescaparrella.cat
    o mesin 1server namina server.iescaparrella.cat
    o A landian www pikeun sérver
    o ftp landian pikeun sérver
    o A alias awan pikeun sérver
    atanapi 4 komputer pangguna kalayan nami host1, host2, host3 sareng host4

  25.   Heiji989 cenahna

    Sadaya ieu kedah ngonpigurasi dina xubuntu

  26.   Francisco cenahna

    Tulisan anu saé pisan

  27.   Ucing si Lopez cenahna

    Kuring nganggo KDE pikeun alesan éstétika, kuring salah sahiji anu resep ngaropea desktop sareng windows sareng kuring milarian hal anu "ngeusian kuring" dina hal tampilan komputer (laptop)
    Abdi bogoh ka KDE sareng éta parantos ngeusi kuring, langkung ti Unity, kuring henteu nyobian Xubuntu teuing tapi kuring yakin éta mangrupikeun hal anu kualitasna hébat sapertos sadayana anu asalna tina Linux ...

  28.   Jhon Zamora cenahna

    Ayeuna (2019, taun kuring nyerat koméntar kuring), kuring parantos dipasang dina Dualboot: Xubuntu 18.04 sareng Windows 10 (kumargi seueur dianggo dina lingkungan akademik anu kuring lebet), pikeun ngatur proyék pribadi sareng ékspérimén Kuring nganggo seueur Xubuntu. Kuring henteu kasieun tarohan sareng ngahasilkeun kasadaran parobihan ngudag parangkat lunak gratis.