Cube komando pikeun sababaraha distro GNU / Linux

Di dieu kami ninggalkeun anjeun sababaraha trik dina bentuk batu pikeun ngagaduhan nalika urang nganggo distribusi Lisénsi / Linux Ubuntu. Aranjeunna sanés sadayana, tapi sipatna leres.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Anu nganggo Arch anu pangsaéna haha

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Ieu anu anjeun carioskeun kudu ditarjamahkeun?

      1.    kawani cenahna

        Henteu, kuring henteu nyarios éta, kuring ngan ukur mikir yén anjeun sareng jalma anu sanés milari ieu

  2.   coklat cenahna

    eh kubus kanggo mint atanapi ubuntu teu aya? hehehe

  3.   coklat cenahna

    good_simoo0o0o0o hatur nuhun 😉

  4.   pixie cenahna

    Sae pisan éta bakal mangpaat pisan

  5.   Bervariasi cenahna

    Kuring gaduh salah sahiji ti openSUSE tapi langkung mutakhir… anu kuring henteu émut upami dina basa Spanyol atanapi Inggris ...

  6.   croto cenahna

    Sakedik telat, leres? tapi kumaha LUCU ieu kubus !!! Abdi nyandak DEBIAN, ARCH sareng openSUSE!

  7.   surfing cenahna

    Abdi hoyong ningali hiji ti Linux Mint sanaos aranjeunna ampir sami paréntah ubuntu,

  8.   rafa cenahna

    Aranjeunna hébat, kuring ngajaga sadayana

  9.   RafaGCG cenahna

    hé !! keren malét.!

  10.   mcbanana cenahna

    Hmm, pikaresepeun, urang parantos nyetak sababaraha gigs!

  11.   lecovi cenahna

    Saé pisan!!!!