Shrine II: Kaulinan FPS anu pikaresepeun sareng mesin Doom pikeun maén dina Linux

Shrine II: Kaulinan FPS anu pikaresepeun sareng mesin Doom pikeun maén dina Linux

Shrine II: Kaulinan FPS anu pikaresepeun sareng mesin Doom pikeun maén dina Linux

Geus saeutik leuwih ti 2 bulan urang teu marios sejen Kaulinan FPS pikeun GNU / Linux, Ku kituna dina pos ieu kami geus mutuskeun pikeun tackle kaulinan disebut Kuil II.

Kuil II mangrupa bagian kadua kaulinan Kuil. Sareng umumna éta funky, cool, sareng funky Kaulinan FPS naon anu anjeunna anggo mesin doom pikeun nembongkeun a kaulinan dina gaya kartun, gory jeung gore (visceral) kalawan loba kekerasan grafis ekstrim. Sarta eta boga loba musuh, pakarang sarta tingkat on a dunya retro gothic lovecraftian.

Kiamat: Kumaha carana maén Doom sareng kaulinan FPS anu sanés nganggo GZDoom?

Kiamat: Kumaha carana maén Doom sareng kaulinan FPS anu sanés nganggo GZDoom?

Sareng sapertos biasa, sateuacan urang teuleum kana topik dinten ieu ngeunaan Kuil II, urang bakal ninggalkeun pikeun maranéhanana kabetot dina Ngalanglang sababaraha panganyarna kami tulisan patali saméméhna jeung widang FPS Kaulinan pikeun GNU / Linux Ubuntu, Tumbu handap ka aranjeunna. Janten anjeun tiasa ngajalajah aranjeunna, upami diperyogikeun, saatos maca ieu publikasi:

"GZDoom mangrupikeun mesin grafik pikeun Doom dumasar kana ZDoom. Dijieun sareng dijaga ku Christoph Oelckers sareng versi stabil panganyarna anu dirilis nyaéta 4.0.0. Pikeun anjeun anu teu wawuh sareng ZDoom, ieu mangrupikeun palabuhan tina ATB Doom sareng kode NTDoom asli. Proyék open source anu dikelola ku Randy Heit sareng Christoph Oelckers dina hal ieu. Saatos ngeureunkeun pangwangunanana, Christoph mutuskeun pikeun nyiptakeun proyék GZDoom énggal. " Kiamat: Kumaha carana maén Doom sareng kaulinan FPS anu sanés nganggo GZDoom?

Tulisan anu aya hubunganana:
Kiamat: Kumaha carana maén Doom sareng kaulinan FPS anu sanés nganggo GZDoom?

Tulisan anu aya hubunganana:
Gempa: Kumaha cara maénkeun FPS Quake1 sareng QuakeSpasm dina GNU / Linux?
Tulisan anu aya hubunganana:
Quake3: Kumaha cara masang sareng ngagunakeun Kaulinan FPS klasik ieu dina GNU / Linux?

Shrine II: Kaulinan FPS di dunya retro gothic lovecraftian

Shrine II: Kaulinan FPS di dunya retro gothic lovecraftian

Naon Kuil II?

Numutkeun ka aranjeunna pamekardina na ramatloka resmi dina Situs web Itch.io Kuil II dirilis dina 22 / 09 / 2020 Sakedik dijelaskeun sapertos kieu:

"Shrine II mangrupikeun kaulinan penembak jalma munggaran anu dilakukeun ku mesin Doom. Ngalawan ngimpina gerombolan eldritch salaku Tusk, monstrositas tanpa kulit! Ngancurkeun rupa-rupa musuh pikareueuseun ku ton pakarang unik tur aneh. Ngarambat ngaliwatan rupa-rupa tingkatan diatur dina dunya retro Gothic Lovecraftian!"

Aranjeunna nambahkeun éta pikeun ieu pangiriman kadua eta nawarkeun handap anyar kalayan hormat ka pangiriman munggaran de Kuil nu bieu dileupaskeun sataun saméméhna:

  • Langkung ti 20 senjata sayogi dianggo sareng maéhan.
  • 30 jinis musuh anu béda pikeun ngalawan sareng ngancurkeun
  • 6 bos nangtang pikeun dielehkeun.
  • Loba deui rusiah disumputkeun.
  • 32 tingkat nangtang

Kumaha carana maén dina GNU / Linux?

Dina situs wéb na sayogi kaulinan pinuh salaku file dikomprés (Port Linux Shrine2 / 219 MB), meh bisa diputer make GZDoom ku cara mandiri. Sanajan kitu, éta patut dicatet yén, Kuil saméméh éta hiji Emod ekslusif pikeun Doom 2, tapi ayeuna Kuil 2 urang bisa maénkeun éta bebas ngaliwatan nyeupan e Itch.io.

Perhatos ogé yén, sapertos biasa pikeun kasus praktis ieu ngajalankeun Kaulinan dina GNU / Linux, anu kuring bakal nganggo biasa kuring. Respin (Potret) adat, hirup sareng dipasang tiasa disebat Kaajaiban GNU / Linux.

Anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10), sareng diwangun nuturkeun urang «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux» sarta geus dioptimalkeun pikeun Maénkeun, nuturkeun sababaraha rekomendasi, anu kaasup kana publikasi urang disebut «Ngarobih GNU / Linux Anjeun anjeun janten Distro Gamer anu kualitas».

proses

Sanggeus ngundeur tur unzipping file disebut shrine2-Linux-Native.tar.xz, urang muka terminal sarta asupkeun folder dijieun ku decompressing eta, disebutna kuil2. Sareng sakali di jero kami ngalaksanakeun paréntah di handap ieu pikeun ngaéksekusi sareng maénkeun éta:

«./shrine2»

Poto layar

Upami urang GNU / Linux Distro Éta cocog pikeun ngajalankeun éta sareng maén bakal ngamimitian sapertos kieu:

Kuil II: Potret layar 1

Kuil II: Potret layar 2

Kuil II: Potret layar 3

Kuil II: Potret layar 4

Kaulinan ngalir bener lemes jeung gancang sarta pohara seru jeung senang salami anjeun a Gamers OldSchool (Sakola Old) atawa batur anu resep Retro Kaulinan. Sareng upami anjeun hoyong ngajalajah Kaulinan FPS anu dipikanyaho sareng parantos kajawab, kami tinggalkeun anjeun publikasi anu sanés pikeun anjeun ngajalajah:

Tulisan anu aya hubunganana:
Kubus 2 Sauerbraten: Kaulinan FPS anu sanés sareng modéren pikeun GNU / Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
Counter Strike 1.6: Cara anu pangsaéna pikeun maénkeun FPS ieu dina GNU / Linux!
Tulisan anu aya hubunganana:
Henteu kapake: Nomer Béta énggal nomer 0.52 tina FPS gratis sareng muka
Tulisan anu aya hubunganana:
Rexuiz, Trepidaton sareng Smokin 'Guns: 3 Langkung Kaulinan FPS pikeun GNU / Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
Teror Perkotaan: Kaulinan Shooter Person First (FPS) anu hadé pikeun Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux

 

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna Kuil II éta sejen cool jeung senang Kaulinan FPS ti loba batur Kaulinan FPS pikeun GNU / Linux diatur dina gaya nu Retro Kaulinannyaéta mangrupikeun Gamers OldSchool (Sakola Old). Jeung éta noteworthy yén, sajaba ti ngagunakeun tradisional mesin doom, paménta jeung meakeun sababaraha sumber komputer, nangtung kaluar pikeun midangkeun alus teuing, rupa-rupa alus musuh, pakarang unik jeung aneh, jeung tingkat diatur dina dunya retro gothic lovecraftian.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)