Optinskin, plugin wp pikeun pamasaran email

Optinskin mangrupikeun plugin pamasaran digital anu épisién pikeun WordPress anu anjeun tiasa gancang ngonpigurasikeun daptar palanggan sareng ningkatkeun jumlah palanggan kana blog anjeun.

Optinskin, plugin éfisién pikeun pamasaran email

"Artos aya dina daptar" atanapi artos aya dina daptar, upami anjeun resep pamasaran digital anjeun pasti bakal nguping kalimat ieu langkung ti sakali ngalangkungan "guru" Amérika anu ngadegkeun, anu ngalaksanakeun sistem ieu salaku salah sahiji cara langkung éfisién dina ngawangun hubungan sareng prospek anjeun sareng konsumén poténsial.

Optinskin, Gedong Daptar Profesional

Aya seueur alternatif dina pasaran nalika ngeunaan milih sistem daptar bangunan, tapi saatos nyobian, Optinskin disebatkeun salaku salah sahiji anu pangsaéna kusabab fungsi anu dijentrekeun di handap.

Sistem ngawangun formulir

Ieu mangrupikeun salah sahiji fungsi anu paling saé pikeun plugin sabab dasarna sampurna, sabab éta nyertakeun sadayana anu diperyogikeun pikeun ngawangun bentuk khusus tanpa kagolongkeun kaleuleusan program sareng alat anu sanés anu tiasa ngabingungkeun pangguna novice atanapi nyéépkeun waktos langkung seueur ku pilihan. teu perlu.

Antarmuka plugin anu saderhana sareng ramah, kalayan sadaya pilihan anu leres sareng mesen anu ngahémat waktos nalika netepkeun parameter konfigurasi anu biasa dina desain plugin, sapertos warna sareng pamilih héksadesimal, ukuran sareng jinis font, kancing jsb, kéngingkeun formulir saderhana sareng fungsina lengkep dina sababaraha detik kanggo dipasang dina tempat anu tiasa ditingali dina blog.

Sistem konfigurasi canggih na ogé ngamungkinkeun anjeun milih posisi pamasangan diantara sababaraha anu sayogi, idéal pikeun uji coba sareng ngaidentipikasi peta panas dina halaman wéb anjeun, kusabab gumantung kana desain témplat anu umum, sababaraha lokasi tiasa dianggo langkung saé tibatan anu sanés dina unggal blog . Kacenderungan umum nyaéta nempatkeun éta di belah kénca handap, tapi henteu kedah teras damel langkung saé dina rohangan ieu.

Sistem statistik anu lengkep

Henteu aya sistem autoresponder anu lengkep tanpa sistem statistik anu rinci pikeun parios épéktipitas kampanye.

Desain responsif

18 témplat anu parantos ditangtoskeun kalebet dina Optinskin sapinuhna diadaptasi kana alat sélulér kalayan desain responsif anu mastikeun kinerja blog anu saé tanpa mangaruhan kagancangan muat situs.

Integrasi sareng platform anu sanés

Optinskin kalebet fungsi adaptasi sareng platform sanés sapertos Feedburner sareng autoresponder anu paling penting sapertos Aweber, Mailchimp atanapi Getresponse, kumargi umum pikeun para pemasar ngagunakeun sababaraha sistem ieu pikeun kampanye anu dipersonalisasi sareng ngalangkungan plugin ieu dimungkinkeun pikeun nyinkronkeun kampanye anu béda anu dilaksanakeun masing-masing.

Lisénsi adaptif

Optinskin ngagaduhan lisénsi anu tiasa diadaptasi pikeun masing-masing jinis proyek, lisénsi saderhana diwatesan pikeun hiji halaman wéb, tapi upami anjeun gaduh sababaraha proyék, langkung saé mésér lisénsi anu diperpanjang, sabab saéwa pisan bédana anjeun tiasa masang plugin dina domain anu teu aya watesna sareng manpaat tina sagala manpaat anjeun.

Upami anjeun milarian hiji plugin saderhana sareng mujarab pikeun pamasaran email, Optinskin kamungkinan anjeun janten pilihan anu pangsaéna, kusabab kesederhanaan konfigurasi sareng fitur canggih na diposisikan salaku salah sahiji plugins paling épéktip pikeun ningkatkeun daptar palanggan anjeun di luhur pilihan sanés dina pasaran. Pikeun ngaunduh plugin anjeun tiasa pencét di handap ieu link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.