Kumaha autocomplete paréntah dikawitan ku sudo

Sacara standar, nalika urang nyerat paréntah dina terminal urang tiasa nga-kumplit deui upami urang mencét tombol Tab, tapi upami paréntah diawalan ku sudo éta henteu lereskeun deui. Pikeun ngalereskeun ieu anjeun kedah ngédit file ~ / .bashrc (upami anjeun teu gaduh, jieun) sareng éditor pilihan anjeun (gedit, nano, vim, kate ...) sareng nambihan garis ieu:

upami ["$ PS1"]; satuluyna 
lengkep -cf sudo
fi

Ayeuna kuring ninggalkeun terminal sareng nyobian.

Ditempo dina | taringa


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Christopher castro cenahna

    Nuhun: 3…