Kumaha carana ngainféksi Windows tina Linux

Sobat Mukenio ngingetkeun urang yén F-Secure nawiskeun a dumasar-knoppix live-cd pikeun miceun malware naon waé anu aya dina pamasangan windows anjeun. Anggoanana saderhana, live-cd dilebetkeun, éta milari pembaruan tina usb atanapi internét teras neraskeun nganalisis partisi / disk ku windows.

Anjeun tiasa ngaunduh cd live ti aca (118 MB). Mangrupikeun zip, anjeun unzip na di jero mangrupikeun gambar ISO.

Teras kaduruk ISO kana CD atanapi USB ngagunakeun UnetBootin sareng boot.

Sakali boot réngsé, layar peringatan ieu némbongan

Ayeuna cobian perbarui tina internét atanapi tina pendrive

Sakali pembaruan parantos réngsé, daptar partisi pikeun discan ditampilkeun

Nalika anjeun parantos milih naon anu bakal dipindai éta nunjukkeun kamajuanana

Sareng pamustunganana, nunjukkeun laporan akhir

Di dinya anjeun gaduhna, Linux nyimpen Windows.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Sacara total ... tapi hei, urang kedah nyobian, panginten éta bakal nyalametkeun anjeun dina waktos diperyogikeun

  2.   Dave cenahna

    Masalahna nyaéta kumaha saé saéna éta, bahkan sanés "antipirus pangsaéna" dina pasaran tiasa ngabersihan sadayana atanapi kaseueuran virus.

  3.   David cenahna

    Hatur nuhun, sanaos 5 Juni ieu kuring bakal ngarayakeun ku cara masang Ubuntu.

  4.   Linuxenio cenahna

    Kuring sok ngagunakeun cd langsung pikeun ngamimitian sistem windows anu nganteur kuring kana bengkel (ubuntu) sareng ayeuna kuring badé nyobian alat ieu kumargi kuring kantos maca buku linux anu munggaran (Anaya) éta muka pikiran kuring ngeunaan sababaraha barang anu aranjeunna janten kauntungan pikeun konsumén sareng akibatna, langkung seueur nasabah. Hatur nuhun.

  5.   yomismo cenahna

    Éta henteu bouncing kuring, kuring parantos nganggo unetbootin, kuring parantos reboot sareng diuji dina bios sareng sadaya konfigurasi boot anu mungkin pikeun usb sareng henteu aya anu kajadian.

  6.   Juan Pedro Lardet cenahna

    nalika kuring muka tautan, éta ngirim kuring ka https://www.f-secure.com/en/web/labs_global/tools-beta sareng di tempat ieu kuring henteu terang naon anu kedah kuring unduh.

    1.    henteu aya namina cenahna

      Abdi sapertos anjeun