Kumaha cara ngadamel pendrive instalasi Windows tina Linux

WinUSB mangrupikeun alat pikeun Linux anu ngamungkinkeun anjeun nganggo kalam drive salaku sumber pamasangan pikeun Windowsdina ngan sababaraha klik. Aplikasi na nyaéta sarua pisan jeung Windows 7 sareng Vista sareng anjeun tiasa nganggo a ISO atawa DVD kawas sumber.


Sateuacan, dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana ngagunakeun Unetbootin. Kanggo sababaraha alesan, ieu henteu mungkin deui dina versi panganyarna tina program. Nanging, hatur nuhun ka WinUSB, prosés ieu langkung gampil!

WinUSB hadir sareng antarbeungeut pangguna anu grapik sareng alat garis paréntah. Dina tés kuring, kuring tiasa suksés ngamimitian Windows tujuh USB stick anu diciptakeun ku WinUSB (tina Ubuntu 11.10).

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Ayeuna, teu aya WinUSB PPA anu sayogi pikeun Ubuntu 14.04 sareng engké. Kusabab éta, naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unduh bungkus pikeun Ubuntu 13.10 sareng maksakeun pamasangan.

Para Ubuntu 32 bit:

wget https://launchpad.net/~colingille/+archive/freshlight/+files/winusb_1.0.11+saucy1_i386.deb sudo dpkg -i winusb_1.0.11 + saucy1 * sudo apt-get -f install

Para Ubuntu 64 bit:

wget https://launchpad.net/~colingille/+archive/freshlight/+files/winusb_1.0.11+saucy1_amd64.deb sudo dpkg -i winusb_1.0.11 + saucy1 * sudo apt-get -f install

Naon paréntah ieu ngalakukeun nyaéta unduh paket pikeun Ubuntu 13.10, maksakeun pamasanganana, teras lereskeun kasalahan kagumantungan naon waé.

Pangguna lengkungan tiasa ngaunduh program ieu ti AUR.

Sésana, anjeun tiasa ngaunduh kode sumber tina halaman proyék resmi.

Ti terminal

Jalma anu resep ngagunakeun program ti terminal tiasa ngalakukeun ieu sapertos kieu:

- Kanggo pormat disk lengkep sareng masang ISO:

sudo winusb --format iso_path alat

- Masang Windows 7 / Vista ISO dina partisi NTFS sareng édit MBR Tina alatna:

sudo winusb --masang partisi iso_path

sumber: WinUSB & WebUpd8


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

38 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marcos cenahna

    Hebat. Abdi nganggo, hatur nuhun pisan.

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kaleresan kuring henteu terang. Éta bakal janten masalah uji coba, sanaos saur kuring henteu tiasa. Surak! Paul

  3.   Richard Silva cenahna

    Naha anjeun terang naha mungkin masang utiliti sapertos Hiren's Boot CD dina pendrive sareng program ieu? Salam sareng hatur nuhun

  4.   NeoRanger cenahna

    Leres !!! Akhirna !! Éta anu diperyogikeun ku kuring !!! Hatur nuhun pisan!!! Surak!

  5.   Juan Antonio cenahna

    Kuring henteu acan nyobian tapi nuhun pikeun masukan anjeun.

  6.   Dévian cenahna

    Kasalahan !!! DINA WAKTU BOOTING… bootMGR leungit… ..

    1.    yakira cenahna

      Éta sabab ti saprak 2013 teu aya dukungan deui pikeun win xp

  7.   cenahna

    naha éta henteu haram?

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Éta patarosan anu saé ... Abdi henteu ngémutan éta ...
      Abdi henteu yakin pisan.

    2.    max cenahna

      Éta gumantung ... upami anjeun nganggo windows bajakan upami éta tapi sigana anjeun henteu gaduh pamaca tapi anjeun mésér windows windows asli maka anjeun ngalirkeun ka ISO dina mesin sanésna sareng nganggo ieu sareng masang légal dimana anjeun henteu ' teu gaduh anu maca ...

    3.    haikus cenahna

      Naon anu haram nyaéta anu bodo pisan.

      1.    Toltoloc cenahna

        Kedahna anjeun henteu aya di tukangeun bél?

  8.   rancid cenahna

    henteu masang éta ngawartosan kuring bootmgr leungit

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Hai Ranciel! Upami anjeun tiasa masihan kami inpormasi langkung seueur gunana pikeun ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.
      Naon vérsi win anu anjeun badé pasang dina pendrive?
      Éta ogé penting pikeun dicatet yén tulisan ieu umur 2 taun, mungkin waé alternatip anu dijelaskeun di dieu moal jalan sareng vérsi Windows anu pangénggalna. Jujur, kuring henteu terang.
      Hayu atuh terang upami anjeun tiasa méréskeun masalah.
      Surak! Paul.

  9.   Luis cenahna

    halaman / Repository henteu tiasa dianggo ..

    Anjeun tiasa ngaunduh paket .deb kanggo vérsi anjeun ti dieu:

    https://launchpad.net/~colingille/+archive/freshlight/+packages?batch=75&direction=backwards&start=75

  10.   Thomas Sandoval cenahna

    Kuring mastikeun yén versi Saucy ARM64 tiasa dianggo dina Ubuntu 14.04 pikeun sistem anu saluyu. Kuring bahkan nuturkeun pituduh ti forum Windows éta sorangan pikeun tiasa milih vérsi nganggo gambar ISO anu sami ( http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/i-am-looking-for-an-iso-of-windows-7-starter/058f7f00-16ab-4f22-8f66-602db259cb5b ), anu dasarna diwangun ku ngaleungitkeun file ei.cfg sakali gambar iso parantos didamel, sareng nalika boot sareng masang éta masihan urang milih vérsi. Dina kasus kuring éta mangrupikeun vérsi anu ngamimitian, sabab éta lisénsi anu dibéré ku netbook kuring. Kuring miharep éta koméntar ngabantosan. Salam sareng urang teraskeun maca.

    1.    Wow cenahna

      halo abdi gaduh netbook sareng masang eubuntu 14.10, aslina netbook abdi parantos windows 7 dimimitian tapi kuring ngaganti OS ku ubuntu sareng ayeuna kuring hoyong uih deui tapi kuring masih teu pati ngarti kumaha carana nyieun gambar iso bootable ti ubuntu, punten upami aya anu tiasa ngajelaskeun kuring sakedik tapi kuring bakal ngahargaan pisan

  11.   arceus cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo deui, kuring masang éta ngalangkungan terminal sareng masihan kuring kasalahan, kuring angkat ka halaman sareng nyatakeun yén éta moal tiasa nyambung deui, sigana halaman na maot.
    Teu aya jalan anu sanés?

  12.   Nomar cenahna

    Aplikasi anu saé, hatur nuhun kanggo sadaya réréncangan, tetep posting tutorial anu kalintang saéna.

  13.   Gibran cenahna

    Hatur nuhun pisan Tomás Sandoval sareng Luis, répoos parantos maot sareng anjeun parantos ngabantosan seueur, ayeuna kuring tiasa ngahirupkeun deui pc sareng ngambekan deui

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Kami parantos nganyarkeun postingan kalebet padika instalasi anyar pikeun program, diénggalan pikeun Ubuntu 14.04 sareng engké. Surak! Paul.

  14.   deego cenahna

    HATUR NUHUN ... Akhirna kuring mendakan metode ieu. Naha hésé pisan mendakan hal ieu dina linux? Kuring parantos 2 dinten milarian sareng kuring mendakan ieu!
    Ieu ngan nyalametkeun kuring. Kantun hatur nuhun

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Sawangsulna! Peluk! Paul.

  15.   YoeLinux cenahna

    Kuring henteu terang kunaon jalma henteu nganggo Linux sareng lirén ngaganggu sistem operasi borjuis ... hatur nuhun kana kontribusina. Abdi bade ngabuktoskeun ....

  16.   Sakedik PCS, Programming sareng Elektronika cenahna

    Mangpaat pisan! Hatur nuhun pisan!

  17.   Rom cenahna

    Hate Windows 7 8 sareng Microsoft…. Nuhun kana masukanana !! Kulit abdi parantos disimpen

  18.   Julian cenahna

    halo Kuring masang deui windows dina komputer kuring, sareng anu kuring anggo ngagaduhan Ubuntu 12.04
    masalahna nyaéta kuring ngagaduhan windows windows, iso mounter (anu ngan ukur cocog sareng sistem linux, sareng kuring henteu mendakan Deamon Tools), sareng kuring kaleungitan program pikeun boot pulpen anu kuring gaduh. Abdi hoyong terang naha ieu lumaku pikeun kuring atanapi lamun anjeun tiasa masihan kuring sababaraha saran, jsb.

    Ti parantos hatur nuhun pisan

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo Julian!

      Kuring pikir éta bakal langkung saé upami anjeun nimbalankeun patarosan ieu dina jasa tanya jawab urang disebut Tanya FromLinux sahingga sakumna masarakat tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.

    2.    Nicolas cenahna

      Julian naha henteu nganggo furius iso mount mugia tiasa ngabantosan anjeun
      Wasalam

  19.   Freddy Omar Lopez Quintero cenahna

    Hatur nuhun!! Abdi gaduh dinten milari anu sapertos kitu. Kuring tungtungna tiasa install OS éta (écés sanés kanggo kuring).

  20.   Nicolas cenahna

    Saé pisan éta anu kuring pilari!

  21.   erremartin cenahna

    Dinten ieu 9 Séptémber 2015 éta hasil pikeun kuring munggaran. Éta pisan intuitif, gampang pisan dianggo. Kuring parantos masang paket deb dina Linux Mint 17 sareng sadayana sampurna.

    Hatur nuhun pisan kana sumbangan !!!!

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Abdi ngemplong! Rangkulan! Paul.

  22.   Mauricio Sandoval cenahna

    Hatur nuhun pikeun méréskeun masalah kuring dina tulisan ieu, éta anu kuring pilari sareng éta dianggo sapertos sarung tangan, bersyukur pikeun kontribusi sareng pengetahuan anjeun ...

  23.   Vicente cenahna

    "Sateuacan, dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana nganggo Unetbootin. Kusabab kitu, ieu henteu mungkin deui dina vérsi panganyarna tina program »… Ahem! éta anu kuring hoyong déngékeun ... kalayan program anu megah nyaéta Unetbootin, tapi singgetna WinUSB parantos ngabantosan kuring pikeun masang Windows babarengan sareng Ubuntu.
    Di dieu aranjeunna ogé ngagaduhan éta dina .deb
    http://ppa.launchpad.net/colingille/freshlight/ubuntu/pool/main/w/winusb/
    Wasalam

  24.   Andres Rodriguez cenahna

    Halo, aya anu tiasa ngabantosan abdi? Abdi gaduh komputer nganggo sistem operasi Ubuntu 14.04…. Abdi hoyong pasang windows xp dina usb sareng kuring nyobian seueur aplikasi pikeun masang gambar sareng teu aya anu tiasa dianggo, éta nyebatkeun kuring aya kasalahan ... atanapi anu sapertos kitu ... BANTUAN !! Abdi milarian cara pikeun gaduh windows sakaligus sareng kuring henteu tiasa: /
    Upami aya anu tiasa nulungan kuring, hatur nuhun! 😀 Ieu email kuring bisi aya.
    andrestricolor2014@gmail.com
    hatur salam!

  25.   Fernando cenahna

    Salam ti payun. Cara ieu masih jalan dugi Nopémber 2016. Hatur nuhun pisan pikeun "mendakanana": Salam.

  26.   henteu aya namina cenahna

    hi abdi nuju nganggo linux kali dumasar kana debian 64 bit cobian nganggo metode ieu sareng gudang anu terakhir tapi nalika nerapkeun apt-get -f masang sistem ngan uninstall program sabab kagumantunganana moal tiasa wareg, naha aya anu tiasa kuring laksanakeun ieu?