Kumaha carana masang Ambiance / Radiance di LMDE

Di gudang di Debian / LMDE aya sababaraha topik gtk sareng set ikon anu menarik pisan sareng saé, tapi henteu cukup pikaresepeun pikeun rasa kuring.

Téma standar di LMDE, Mint-X, Kuring ngaraos pikaresepeun, tapi ti jaman ka jaman éta alus pikeun rupa-rupa na Suasana / Cahaya jejer gtk anu sumping sacara standar di Ubuntu, aranjeunna leres-leres geulis.

Ideu na nyaéta pikeun indit ti ieu:

Android: D

pikeun ieu:

LMDE sareng Ambiance

atanapi ieu:

LMDE sareng Radiance

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngarobih parameter dina pilihan Sinaptik sahingga nyandak salaku Repository utamina na tina Tés Debian sareng sanés anu ti LMDE. Ieu diperyogikeun sabab nalika masang .deb kalayan téma tina Ubuntu, urang bakal ngagaduhan kasalahan kagumantungan, sabab mesinna gtk de murine dipasang lami teuing.

Kami buka Synaptic »Setélan» Préferénsi sareng dina tab distribusi kami milih tés.

Preferensi Sinaptik

Ieu ngan bakal valid upami aranjeunna gaduh Repository ngonpigurasi cara kuring ngajelaskeun link ieu. Nya, kami ngamutahirkeun bungkus nganggo Sinaptik upami urang teu acan ngalakukeun éta, sareng pasang gtk2-mesin-murrine.

Teras urang unduh 3 file dina format .deb, anu ngandung: Téma Ikon Mono Ubuntu, Téma Ikon Kamanusaan Ubuntu jeung Téma Ubuntu Gtk, sadayana ieu diperyogikeun pikeun tiasa masang leres. Kami nempatkeun aranjeunna sadayana dina folder anu sami, muka terminal sareng ngaéksekusi:

$ sudo dpkg -i * .deb

Aranjeunna kedah dipasang tanpa masalah.

Urang ayeuna tiasa milih téma énggal dina Menu »Aplikasi» Preferensi »Penampilan, tapi bungkus anu anjeun kagungan moal ditingalikeun leres GNOME3, janten kami nerapkeun tip anu kuring nunjukkeun Artikel ieu.

Hack pikeun Ambiance.

sudo cp -r / usr / share / téma / Suasana / / usr / bagi / téma / Ambiance3 / sed -e 's / Ambiance / Ambiance3 / g' /usr/share/themes/Ambiance/index.theme | sudo tee /usr/share/themes/Ambiance3/index.theme sudo cp -r /usr/share/themes/Adwaita/gtk-3.0/ / usr / share / téma / Ambiance3 /

Hack pikeun Sinar.

sudo cp -r / usr / share / téma / Radiance / / usr / share / téma / Radiance3 / sed -e 's / Radiance / Radiance3 / g' /usr/share/themes/Radiance/index.theme | sudo tee /usr/share/themes/Radiance3/index.theme sudo cp -r /usr/share/themes/Adwaita/gtk-3.0/ / usr / share / téma / Radiance3 /

Ieu bakal langkung ti cekap 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Perseus cenahna

    Hatur nuhun pisan, éta hasil hébat 😀 !!!, penampilan anyar ieu leres-leres katingali cool pisan di tim kuring.

    Sagala tulisan dina topik ieu (tuning) dihargai pisan ...

    Wasalam

    1.    elav <° Linux cenahna

      Abdi bungah éta hasil pikeun anjeun. Sanaos kanyataanna, sateuacan nyebarkeun tulisan kuring nyobian, janten teu aya kasalahan.

      Nuhun parantos mampir

  2.   javillordsith cenahna

    Kontribusi hébat! Kuring nganggo dina Debian sareng éta jalan sampurna. Hatur nuhun pisan 🙂

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kami bungah yén éta parantos ngalayanan anjeun 😀