Kumaha carana masang aplikasi karesep anjeun dina seueur mesin gampang pisan

Upami anjeun gaduh sababaraha mesin (contona, laptop anjeun + hiji atanapi dua PC) sareng anjeun parantos masang Ubuntu dina sadayana, maka tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun ... pisan. Samalah urang nembé masang Lucid ka sadayana. Dina masing-masingna anjeun kedah masang Ubuntu Tweak, codecs, fon sareng sadaya program anu anjeun pikaresep. Nya, didieu kami nunjukkeun padika pikeun ngajantenkeun hirup anjeun gampang, hatur nuhun ka warga OMG! Ubuntu.

Padika 1

Kami bakal nganggo program sakedik anu disebat Dpkg-Repack pikeun ngahijikeun sadaya bungkus anu kami pasang dina mesin "sumber" kami kana ngan 1 deb, anu teras kami salin kana pendrive sareng pasang dina mesin sanésna.

Kami muka terminal sareng nyerat:

sudo apt-get install dpkg-repack fakeroot mkdir ~ / dpkg-repack; cd ~ / dpkg-repack fakeroot -u dpkg-repack `dpkg --get-selections | grep masang | motong -f1`

Paréntah munggaran masang Dpkg-Repack sareng fakeroot, ngamungkinkeun anjeun milih bungkus tanpa bentrok idin. Paréntah anu kadua nyiptakeun diréktori pikeun nyimpen paket super DEB. Paréntah terakhir nyimpen sadaya bungkus anu parantos dipasang dina mesin éta sareng nempatkeun kana jero DEB super.

Anu tetep kedah dilakukeun nyaéta nyalin HUTANG ieu kana pendrive, angkat ka mesin sanés sareng laksanakeun:

sudo dpkg -i * .deb

Ieu bakal masang sadayana pikeun anjeun, sanaos anjeun henteu ngagaduhan sambungan internét!

Padika 2

Cara ieu sanés nyiptakeun DEB super tapi daptar bungkus kanggo diunduh. Cara ieu ngabutuhkeun yén unggal mesin ngagaduhan sambungan internét.

Kami muka terminal sareng nyerat:

sudo dpkg --get-select> installedsoftware

Anu kedah urang lakukeun nyaéta nyalin folder éta ka HOME urang dina mesin sanésna sareng ngaéksekusi:

sudo dpkg --set-selections <installedsoftware

Metode 3 (panggampangna)

Buka folder / var / cache / apt / archives, salin debat kana pendrive atanapi cd sareng pasang dina pc sanésna nganggo:

sudo dpkg -i * .deb

atanapi tina Synaptic dina File> Tambahkeun paket anu diunduh

Hatur nuhun ka Tutomekanis x lulus kami cara terakhir ieu!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Martin cenahna

    Kuring nuju uji coba METHOD 2, tapi kuring henteu ningali dimana folder anu dimaksud dihasilkeun ...

    Naha anjeun tiasa netelakeun naon nami folderna, sareng dimana kuring kedah milari éta pikeun nyalin kana bumi PC anu sanés?

    Gracias

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Leres ... Abdi badé nambihan! Hatur nuhun!

  3.   Crescentio cenahna

    Metode anu saé, anu sanés anu tiasa dianggo nyaéta buka folder / var / cache / apt / archives, salin debat kana pendrive atanapi cd sareng pasang di pc sanésna nganggo:
    # dpkg -i * .deb
    atanapi tina synaptic dina File> Tambihkeun paket anu diunduh
    Kuring miharep éta mantuan anjeun ogé