Kumaha carana ngadamel Kayu manis siga Windows 8

Puritan, lumpat! Ieu mangrupikeun tulisan pikeun para pangguna anu resep kana kustomisasi sareng teu nyaman ku penampilan Sistem Operasi anu sanés.

Dina hal ieu, naon anu bakal kami laksanakeun nyaéta masihan kayu manis aspék visual tina Windows 8. Tulisan parantos dicandak tina Komunitas LinuxMint, anu kuring bagian sareng teu émut o_O.

1- Kengingkeun topik GTK3 kalayan tampilan tina Windows:

Windows8_Gtk

Unduh Téma GTK

2- Engké urang unduh topik pikeun kayu manis diideuan ku Metro:

Kayu manis_Metro_Green

Kayu manis_Metro_Green

Cinnamon_Metro_Orange

Cinnamon_Metro_Orange

Cinnamon_Metro_Purple

Cinnamon_Metro_Purple

Kayu manis_Metro_Red

Kayu manis_Metro_Crimnson

3- Teras kami unduh topik kursor anu sami sareng Windows 8:

Windows8_Kursor

Windows8 Kursor

4- Kami ngaunduh téma ikon anu sami sareng Windows 7:

Windows7_Ikon

Windows7 Ikon

5- Urang turun CinnaDock Ditambah upami urang hoyong gaduh sababaraha ciri anu sami sareng Windows sakumaha ogé sawangan tina windows sareng pilihan pikeun nutupkeunana:

Cinnadock_plus

CinnaDock Ditambah

Sareng urang tiasa ditingalkeun kayu manis sukamaha kieu:

Kayu manis_W8

dina tulisan aslina Éta ogé nyarankeun kami pikeun ngarobih wallpaper Manajer sési, tapi kuring ngantepkeun éta kana pilihan anjeun 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

70 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   F3niX cenahna

    Ngajalankeun ………………. xD

  2.   tuxmerlin cenahna

    WTF !!! Abdi henteu resep pisan Windows 8 ... éta ngabandungan !!! Malah ngaroko ogé bakal ngajantenkeun GNU / Linux kuring siga anjeunna….

    1.    nano cenahna

      Aya anu henteu maca sirah tulisan ... lalalala (8)

      1.    eliotime3000 cenahna

        Upami anjeun henteu ngalebetkeun pamundut anjeun pikeun nyabut Windows 8 pikeun masang GNU / Linux-Libre, ieu mangrupikeun formulir anjeun: http://www.fsf.org/windows8/pledge

      2.    tuxmerlin cenahna

        Kuring ngan ukur masihan koméntar anu pikasieuneun pikeun Windows 8 fiasco ... Anu kuring kedah pasang dina unggal dintenna kumargi aya jalma anu nganggap éta obat mikat OS sareng éta naék dina kaayaan anu paling murni. Malah logo na goréng sareng kedah janten anu paling parah dina sapanjang sajarah Micro $ sering.

        1.    nano cenahna

          Éta W8 saé atanapi goréng sabab sadayana bakal ningali éta, leres? … Kuring henteu paduli salaku sistem, tapi kuring resep penampilanana; Naha perluna kambuh deui kana bardo yén Window $ jadi Moco $ sering, jsb? Naha urang henteu lami teuing pikeun éta?

        2.    Greenux cenahna

          Ngan kusabab anjeun henteu resep éta henteu hartosna éta goréng éta ngan henteu cocog sareng anjeun. Seueur jalma mendakan éta saé sareng kuring nyertakeun nyalira, hiji-hijina hal anu henteu nambahan nyaéta aranjeunna parantos ngagentos tombol mimiti pikeun ménu éta tapi téma na sapertos anu pangsaéna anu kuring kantos tingali dina windows dugi ka ayeuna. tong lieur ménu ui modéren sareng téma sorangan.

          1.    tuxmerlin cenahna

            Éta ditingali yén aranjeunna seueur terang ngeunaan SO 🙂

          2.    nano cenahna

            Kuring diajar aranjeunna, kuring kedah damel sareng aranjeunna, kuring kantos ningali sorangan, sapertos anjeun, dina kaayaan kedah masang Windows ka ratusan jalma sabab aranjeunna parantos hoyong ngadukung aranjeunna sareng enya, kuring henteu resep, tapi kuring henteu asup kana kabodoan anu biasa pikeun masihan omong ka Microsoft 😉

    2.    eliotime3000 cenahna

      Naha Anjeun Ngabodor Kuring?!

      Dina paragraf kahiji éta ngajelaskeun sampurna pikeun saha éta.

  3.   nano cenahna

    Anjeun terang? Kuring resep aspék visual Windows 8 ... anu ngaganggu kuring nyaéta penanganan desktop, anu henteu pati intuitif nyarios dina PC tingkat xD ...

    Dina KDE éta henteu kedah nyerat ngeunaan ngalakukeun hal ieu, nyatana, Aurorae anu saé cekap, sareng plasma datar (Kalédonia, Oksigen sami) robih warna sareng ayeuna, upami kuring gaduh waktos, kuring badé linggih masihan xD

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nya, kuring resep ogé, tapi kuring masih resep panel bumi.

      Kaleresan aya seueur cara pikeun ngaropea desktop, sakapeung, seueur anu ngawadul tentang kumaha "rumit" na, terang yén éta saderhana tapi sipatna males.

  4.   elav cenahna

    Nya, kuring henteu resep ka penampilan Windows, boh tina OS X. 🙂

    1.    pandev92 cenahna

      Sanés ogé kuring, tapi aya hiji hal ngeunaan masalah anu kuring henteu terang, kuring henteu yakin, aya distro anu anjeun nunjukkeun dina dinten anu sanés, anu katingalina langkung resep sareng katingalina langkung saé.

      1.    elav cenahna

        Leres, leres lagu na henteu leres-leres dilakukeun. Batur anu ngadamel anu mirip sareng Windows bakal muncul 😀

  5.   marianogaudix cenahna

    Inkuisisi, Inkuisisi pikeun HEREJE of ELAV.

    Kaduruk anjeunna di stake pikeun HERESY-Na.

    (lulucon ti pihak kuring)

    1.    elav cenahna

      Éta éta .. sadayana ka elav !! Burnlooooo !!

  6.   TheGuillox cenahna

    Mmmm ... pikaresepeun, kuring bakal masihan ka pc desktop, mugia bapak kuring henteu pati sieun ku gnu / linux. nalika anjeunna ningali hal anu béda anjeunna freaks kaluar haha

    1.    eliotime3000 cenahna

      Sanés bebek éta @DanielC?

  7.   Charlie vegan cenahna

    Panasaran sareng paradoxical, seueur batur sapagawean ngeluh perkawis pikareueuseun windows 8 sareng seueur anu meri lingkungan kuring di GNU / linux sareng Parabola + gnome3 sareng seueur "linuxnero" kuring ningali anjeunna hoyong niru windows ... sedih.

    1.    Javier Orozco cenahna

      Pamundut luar topik, kumargi anjeun nganggo Parabola GNU / Linux-libre sareng Gnome. Naha "gnome-tweak-tool" diénggalan di Repository? Kuring nganggo nganggo LXDE kusabab PC anu ayeuna kuring anggo moal ngadukung lingkungan anu sanés, kuring parantos ningali yén Tweak masih dina vérsi 3.2. Nuhun sateuacana kanggo waleran anjeun 😀

      1.    Javier Orozco cenahna

        Kuring ngajawab nyalira, upami éta, kuring kantos ningali anu goréng tukang ...

    2.    elav cenahna

      Dimana kasedihna? Henteu aya kustomisasi anu didamel kana desktop anu sedih, sabalikna, éta pikaresepeun kana raos pangguna anu nganggona.

  8.   zagur cenahna

    Sareng naha kuring hoyong éta siga Windows 8? Naha henteu gampang pikeun masang windows 8 pikeun anu hoyong anu sami sareng windows 8? Ieu langkung teu masuk akal tibatan anu masang téma sapertos Mac pikeun ngabobodo sorangan ...

    1.    pandev92 cenahna

      Man, nyaéta yén windows 8 ngagaduhan kernel linux, éta pantes dianggo, tapi masarakat ngan ukur hoyong tampilan na, henteu sadayana sistem operasi.

    2.    nano cenahna

      Teu leres, réréncangan abdi, jalma-jalma sapertos anjeun anu ngan saukur henteu ngartos yén kanyataan yén aya anu resep kana rupa-rupa hal (baca tampilan salaku aspek visual naon waé) sareng hoyong ditiru, henteu hartosna éta nipu nyalira sareng kumaha waé nyiptakeun yén anjeun nganggo sistem operasi atanapi lingkungan anu sanés.

      Bisi kumaha, seueur lingkungan desktop anu nyonto Mac kalayan panel luhurna, Unity nyandak konsép AppMenu, naha éta merta mangrupikeun cara nipu nyalira?

      Kumaha upami kuring resep kumaha rupana Windows 8 tapi kuring henteu resep sistem sorangan? Naha teu tiasa kuring ngarobih tampilan sistem kuring supados katingalina siga anu sanés tapi tiasa dianggo sapertos anu kuring resep?

      Naha anjeun resep sareng ulah nyarios anu konyol, atanapi cobian disada kurang ajar ku nelepon jalma anu resep adaptasi méja na ka tampilan visual batur salaku absurd.

      1.    elav cenahna

        nano.. Teu kedah nyigeung, sabab pikeun ngamimitian, zagur teu nyinggung anjeun.

        zagur: Anjeun gaduh pendapat anjeun ngeunaan hal éta sareng kuring ngahormat, tapi kami bébas milih sistem anu dipikahoyong sareng penampilanana. Anjeun henteu resep éta? Nya, batur ogé. Hayu urang hormat éta.

        1.    nano cenahna

          Bro, nyinggung nyaéta nyoba ngahina batur, ngawartosan yén cara pikirna (anu nyerang rasa batur) henteu masuk akal sareng idiotik, éta sanés hartosna anjeunna langsung, henteu matak lieur istilah, anjeun terang yén nalika kuring hoyong ngahina, teu resep carita xD

  9.   Yo-yo cenahna

    Kuring bahkan maca "Puritan, lumpat!"

    Sareng kuring lumpat 😛

    1.    elav cenahna

      Hahahahaha .. youuuu, anu nganggo OS X, tibatan anu ngagaduhan Perkakas. Naha anjeun nganggap diri anjeun puritan? Duka saé, naon anu dibaca hahahaha ..

    2.    eliotime3000 cenahna

      Maksad anjeun: Munafik, lumpat!

  10.   DanielC cenahna

    Élmu pagawéan anu saé, tapi dugi ka tampilan W8 paduli….
    http://img809.imageshack.us/img809/4986/c3zt.jpg

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kuring kedah nyatakeun yén Windows 8 katingalina saé, tapi kuring henteu resep. Kuring ngaku kuring resep Windows Aero langkung saé tibatan Windows Vista sabab éta mangrupikeun hiji-hijina perenah Windows anu leres-leres ngamotivasi kuring pikeun ngagunakeunana (sareng kuring masih nganggo éta dina imah dugi ka ayeuna, bahkan upami dual-boot sareng Debian Wheezy).

      PS: Kaduruk kuring dina saham upami anjeun teu resep kuring nganggo Windows Vista SP2, kumargi Lima langkung tiis tibatan panas sanaos caket usum semi.

    2.    pandev92 cenahna

      Teu aya aero di pasisian, teu aya pésta XD, windows 8 gagal

      1.    eliotime3000 cenahna

        Esta!

  11.   Pablo cenahna

    Alternatip anu saé pisan pikeun anu asalna tina windows, kuring leres-leres nyarankeun Mint pikeun gampangna sareng sanaos seueur anu nyarios yén kayu manis mangrupikeun alternatif pikeun windows aero, aranjeunna ngabohong! Nya sacara grafis aranjeunna rada beda.

  12.   Ritman cenahna

    Sakumaha aranjeunna parantos nyarios, aya rasa pikeun sagalana. Kuring henteu resep Windows 8 (acan), enya Windows 7. Tapi kumargi sanés perkawis éta di dieu, kuring henteu resep tampilan Windows 8 tapi kuring resep téma zonColor.

  13.   zyxx cenahna

    Henteu goréng xD sanaos kaleresan ogé kuring resep gambar windows 7 dina 8 = / ... ayeuna sahenteuna kuring nyobian henteu ngeusianana pikeun ngaluarkeun pikiran kuring kana lingkungan anu kuring kantos gaduh ... sareng maksakeun anu sanés sanaos éta ... (al kirang pikeun kuring kuring nyandak sababaraha padamelan pikeun henteu terang kuring uu) tapi .. upami aya anu saé ngeunaan windows nyaéta penjelajah: =) !! Kumaha kuring hoyong lumba-lumba janten uu anu saé ieu (rada kumaha kuring hoyong tiasa ngantunkeun anu saé atanapi langkung ... naha mungkin ...

  14.   elruiz1993 cenahna

    Pikeun dreadlocks Bob Marley, kumaha rupana awon! 😛

    1.    guillermoz0009 cenahna

      Hahaha, yeuh!

    2.    eliotime3000 cenahna

      Abdi henteu resep pisan tata ruang kuring, tapi kuring hoyong nyetélkeunana supados katingalina siga SDE SDE.

  15.   patodx cenahna

    Sahenteuna kuring lulus, tapi, ieu mangpaat pisan, pikeun pangguna anu énggal dina Linux, nyaéta, ngantunkeun sistem anu sami sareng windows, tiasa ngabantosan pisan pikeun ngajantenkeun pindah ka Linux janten pangalaman anu pikaresepeun. Pikeun jalma-jalma anu kuring nyobian nginjili sareng Linux, aranjeunna sok hariwang teuing ngeunaan henteu ngarobah lokasi sababaraha hal.
    Hatur nuhun pikeun tutorial elav.

  16.   aioria697 cenahna

    Kuring resep Linux kalayan tampilan na anu pangsaéna. Kuring parantos ngalangkungan sistem jandéla, saur GNU / Linux parantos janten sistem sadidinten sareng damel kuring, utamina Mageia 3 sareng KDE 4.10.5

  17.   cooper15 cenahna

    Lalaki, kaleresan éta katingalina saé tapi awon pisan ... XD XD Abdi langkung resep sarébu kali pikeun niru penampilan felines Mac.

    1.    itachi cenahna

      Teu aya anu kuring teu resep langkung ti ditiru Os X. Siga resep kana naon anu anjeun teu ngagaduhan ...

      1.    guillermoz0009 cenahna

        Hahaha, leres, kaleresan katingalna pikareueuseun ...

        … Tapi ogé relatif, aya seueur pangguna anu nempel kana panganteur sistem anu pikareueuseun tina jandéla, tapi aranjeunna hoyong sadayana kauntungan Tuxeras.

      2.    elav cenahna

        Punten, hapunten anu parantos dicarioskeun yén anjeun kagolong minoritas .. Kumaha kuring terang? Nya, sabab upami urang ngalakukeun survey di FromLinux hasilna bakal nyarios yén kuring henteu lepat 😀

        1.    guillermoz0009 cenahna

          Langkung saé pikeun ngalakukeun survey Elav, sigana mah éta moal janten minoritas, saur hasilna bakal rada ditutup.

        2.    nano cenahna

          Patarosanna, bro, sanés éta milik minoritas atanapi henteu, tapi éta mangrupikeun pamikiran anu konyol pisan (pikeun henteu nganggo kecap anu langkung kuat sareng anu nyigeung kuring) pikeun yakin yén ku cara niron antarmuka grafis, urang kedah pisan ngarepkeun sistem anu éta milikna pituin.

          Pasti, anjeunna ngagaduhan cara mikir, tapi tina éta janten leres percanten yén naon anu anjeunna nyarioskeun akurat, aya jalan anu panjang.

          1.    itachi cenahna

            Tingali, saha waé anu masihan penampilan Linux anu dipikahoyong, éta pikeun software gratis. Kuring ngan ukur ngomong yén aspék simbolis Os x ditiru, sapertos menu global, warna tombol, elemen-elemen éta ekslusif sareng, sanaos urang ngan ukur nyarioskeun penampilan, éta dimaksudkeun pikeun ngagaduhan anu X X sareng anu sanés. Maka éta mangrupikeun jenis kahoyong pikeun anu teu dipiboga.

            Di sisi anu sanésna, kuring yakin yén Gnu / Linux henteu kedah niru saha waé, éta ngagaduhan kakuatan kustomisasi anu luar biasa sareng ngasongkeun orisinalitas anu réa. Kuring halusinasi sareng néwak anu kuring ningali dina bersih.

          2.    nano cenahna

            Globalmenu sanés mangrupikeun hal anu kedah éksklusif pikeun Osx sareng urang anu ngagunakeunana kusabab alesan-alesan kapraktisan, sanés kersa niru naon waé, globalmenu ngahémat rohangan nangtung dina layar.

            Pokokna anjeun sanés anu munggaran anu kuring pendakan dina garis koméntar ieu, kuring parantos ningal ieu dina seueur situs sanés, LOBA.

      3.    x11 tete11x cenahna

        Kuring ngabayangkeun yén anjeun henteu resep kuring harita hahaha, kuring resep penampilan osx, éta henteu rahasia, kuring nganggo sistemna pikeun waktos anu pondok sareng kuring henteu resep, aya hal anu keuna kana bal kuring sareng henteu tiasa dirobih, kuring ngadamel téma kuring sorangan anu diideuan ku osx, tapi ku sentuhan pribadi kuring, hal-hal anu bakal kuring robih kana téma osx aslina, sapertos tombol jandéla anu langkung alit (ukuran tombol di pasisian jandéla osx, éta ngeusi ampir sadaya wates sareng éta Kuring nganggap éstétis pikareueuseun), tombol «tulbar» ampir warna anu sami sareng gradién bagian tina jandéla, anu kuring pikareueuseun kusabab ikonna condong leungit. Kuring ngarobih sadaya hal ieu sareng nempatkeun éta salaku Abdi hoyong aranjeunna janten, sareng tangtosna dina Linux + KDE, kuring hoyong anu teu dipimilik? Sigana mah ... anjeun kedah terang kumaha ngabédakeun ... Hate nalika aranjeunna nyalin bahkan ikon ku nempatkeun hal-hal anu henteu, sapertos logo apel, atanapi ikon anu mendakan ka administrator a file ... aya anjeun nyerang idéntitas distro, anu kuring henteu resep, tapi éta tata ruang anu dianggo disalin ... atanapi detil anu tangtu, éta henteu sigana goréng, salami éta dibéré idéntitas, sapertos SD contona (jeung Abdi henteu resep éta kusabab eOS nyéépkeun seueur rohangan nangtung ..)

        1.    tarkin88 cenahna

          Pendapat anjeun sigana leres pisan sareng kuring ngadukung anjeun, maka kuring resep sababaraha proyék sapertos eOS, anu ngagaduhan hawa OSX, tapi tanpa kaleungitan idéntitas anu tangtu yén janten Linux anu diperyogikeun (Ati-ati henteu matak lieur karep pikeun tampilan ku resep kana OS éta sorangan).
          Catetan: anjeun tiasa ngabagi topik anu disebatkeun, anjeun kéngingkeun kuring panasaran.

          1.    x11 tete11x cenahna

            Kuring kedah ngalakukeun V2 pikeun menerkeun detil xD anu tangtu tapi kumaha ogé xD https://blog.desdelinux.net/tema-bespin-para-kde-inspirado-en-osx/

          2.    eliotime3000 cenahna

            Abdi langkung resep damel sareng panganteur Dasar sareng ikonografi GNOME.

  18.   shengdi cenahna

    Dina dirina sanés anu katingalina mirip, tapi éta topik anu saé. ^^

    Sanaos kuring henteu terang kunaon, tapi ikon Windows ngan ukur katingali "saé" dina Windows. Di Linux kuring mendakan yén éta katingalina awon.

  19.   Leper_Ivan cenahna

    Tapi naon anu awon ...

    Kuring pikir yén salah sahiji ciri utama anu ningali nalika asup kana dunya GNU / Linux nyaéta tingkat kustomisasi desktop. Jigana nyalin tampilan Window $ sanés ideu.

  20.   Rocolc cenahna

    Leres kami ngarobih kana Linux kanggo Windows, naha niron, Linux ngagaduhan penampilan anu langkung saé tibatan Windows sareng khususna tibatan W8. Pikeun rasa kuring W8 kalintang awon, W7 tanpa épék, disebatna «inovasi» ...

    1.    pandev92 cenahna

      Anu paling saé katingali relatif, aya jalma anu resep penampilanana sareng anu sanésna henteu.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Éta leres. Ogé, kuring resep panganteur Windows Aero Vista sacara hadé sabab sahenteuna desainna nyaéta miang tina standar anu ditetepkeun ku interface Win32. Goréng WinFS bieu dianggo sareng MUI miceunan sumberdaya saolah-olah ngagaduhan pangaruh Aero.

        Kuring teu boga nanaon ngalawan panganteur OSX, tapi sahenteuna kuring resep pikeun nguji Xcode pikeun program aplikasi pikeun OSX tanpa ninggali GNU Emacs.

  21.   Wisp cenahna

    Kayu manis nyalira ibarat WXP coklat ... janten teu aya régangan ti dugi ka ieu. Fon Segoe UI bakal ngaleungit pikeun mess janten lengkep (Linux Sans rada lega sareng awon nyalira)

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nya, kuring nyimpen font Sans sareng ngagunakeunana janten ngabantosan kuring ngabédakeun GNU / Linux sareng Windows.

      1.    Wisp cenahna

        Leres, kuring émut screenshot Debian anjeun kalayan standar Sans dina jandela Firefox anjeun ... sapertos balik deui ka 2009 sareng ningali ubuntu Jaunty nembé dipasang. Kenangan naon.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Ayeuna GNOME 2 énggal nyaéta XFCE, janten éta sumberdaya sareng adaptasi.

          1.    Wisp cenahna

            Pikeun Arch teu aya deui anu hadé, mouse XFCE mangrupikeun kaunggulan GNOME 2 tara anyar

          2.    eliotime3000 cenahna

            Sareng éta naha kuring paling resep XFCE, sabab éta idéal pikeun PC usang.

  22.   jahil cenahna

    patarosan: kumaha anjeun tiasa ngirangan ukuran bilah judul program dina kayu manis?

    nyaéta, palang anu nyatakeun, contona: Kumaha carana supaya Kayu manis siga Windows 8 - Mozilla Firefox

    Kuring perhatikeun yén éta ageung pikeun rasa kuring (kuring murni minimalis) sareng kuring henteu terang kumaha ngirangan ukuran éta. hatur nuhun

  23.   Richard cenahna

    Sukur kuring mendakan publikasi ieu rada menarik, patarosan na ... Kuring parantos masang Lubuntu 14.04 LTS, naha kuring tiasa ningalikeun penampilan ieu?