Kumaha carana nyiptakeun épék bayangan desdelinux sareng Gimp

Seueur pamiarsa bakal ngahargaan yén dina kaseueuran tulisan dimana kuring nempatkeun gambar, kuring nambihan sajajalan kalangkang pikeun masihan penampilan anu langkung saé, sapertos dina anu ngamimitian tulisan ieu.

Kuring nyieun kalangkang sareng Gimp, anu pikeun kuring teu boga sirik Photoshop, sahenteuna pikeun hal-hal anu kuring peryogikeun. Kumaha cara kuring ngalakukeunana? Éta saderhana pisan. Anu mimiti, hayu urang tingali alat anu bakal kami anggo:

Hayu urang laksanakeun..

1- Urang buka Gimp » File » Muka »Sareng urang milarian gambar naon waé.

2- Pikeun masihan rohangan pikeun tempat teduh, urang bakal Gambar » Ukuran Kanvas sareng kami ningkatkeun nilai proporsi, ngantunkeun ruang anu cekap sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar.

3- Kalayan alatna Mindahkeun Parabot Kami mindahkeun lapisan gambar sakedik ka tengah, pikeun ngaleupaskeun tina ujung luhur sareng kénca.

4- Kami nyiptakeun lapisan énggal, bodas.

sareng urang mindahkeun éta handapeun lapisan gambar.

5- Teras urang ngadamel lapisan anu sanés, tapi dina hal ieu transparan sareng éta kedah ditempatkeun di antara lapisan gambar, sareng lapisan bodas.

6- Kalayan alatna Pilihan Alun-alun, urang ngagambar kotak dina lapisan transparan, anu sababaraha piksel di luar lapisan Gambar. Kami pencét pikeun nyetél pilihan.

7- Kalayan Panci cet, urang nerapkeun warna (sacara standar éta hideung #00000), sanaos urang tiasa nganggo pamilih warna pikeun milih anu sanésna, contona anu langkung kulawu (# 7b7b7b).

8- Nalika anjeun ngagaduhan warna anu kami hoyongkeun, sareng Parahu Kami cet kotak anu kami tandai dina lapisan transparan.

9- Kami nganggo kombinasi konci Ctrl + Shift + A pikeun pupus centang pilihan lapisan transparan. Sareng ayeuna datang trik anu saderhana pisan.

10- Hayu Saringan » Blur » Gaussian Blur (Gaussian Blur) sareng dina pilihan radio kami nempatkeun salaku nilaina 30.0 dina duanana (horizontal sareng vertikal) atanapi langkung, gumantung kana pangaruh anu anjeun hoyong ngahontal.

11- Teras sareng Pakakas pepelakan urang milih saluyukeun ukuran anu tiasa ditingali tina lapisan.

12- Pikeun bérésna urang nyimpen gambar na upami urang hoyong, urang mupus lapisan bodas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Terus anjeun ngadu'a ngeunaan pamasangan tangtu hahahaha

    Bangsat sareng anjeun kéngingkeun dina basa Inggris

    1.    elav <° Linux cenahna

      Leres, sadayana dina basa Inggris, langkung gampang diajar ku cara éta 😀

      1.    kawani cenahna

        Langkung gampang angkat ka Amérika Serikat, anjeun henteu jauhna

  2.   oleksis cenahna

    kana tetengger, +1 kanggo postingan éta, kuring hoyong anjeun teraskeun nyarios langkung seueur ngeunaan Gimp

    Salam!

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Hatur nuhun kanggo ieu 😀
      elav mangrupikeun anu paling damel sareng Gimp, anjeunna anu tiasa nempatkeun sagala hal atanapi ampir sadayana anu aya hubungan sareng Gimp dina blog, janten hayu urang ngarepkeun langkung seueur tutorial pikeun diajar 🙂

      Wasalam

    2.    Edward2 cenahna

      Hayu atuh nyarankeun blog ieu upami Gara sareng elav ngijinkeun kuring http://tatica.org/category/gimp100podcast/

      Anjeunna ngagaduhan tutorial gimp anu saé pisan.

      1.    elav <° Linux cenahna

        Nuhun kana inpormasi na. Pas urang tiasa (upami aksés internét ngamungkinkeun urang) urang perhatoskeun .. 😀

  3.   Tilu belas cenahna

    Abdi nyarankeun ningali halaman ieu. Éta ngabantosan kuring pisan pikeun diajar sakedik nganggo Gimp.

    Salam.

  4.   Javier Garcia Silva cenahna

    palabuhan anu saé, kuring parantos nyobian damel sareng gimp sakedap sareng kuring ngartos sareng anjeunna