Kumaha gampang nyiptakeun LiveUSBs

Hijrah ti hiji sistem operasi ka sistem anu sanés mangrupikeun hal anu tiasa pikaboseneun kanggo sababaraha, khususna pangguna pemula.

Alat anyar disebut LiveUSB Pasang ngamungkinkeun urang nyobaan, tina pendrive, rupa-rupa distribusi ku cara anu saderhana pisan.


LiveUSB Install mangrupikeun gunana pikeun sistem Windows sareng Linux anu ngamungkinkeun anjeun masang ampir sagala distro Linux dina USB stick sareng ngajantenkeun janten Live USB. Anjeun tiasa nyiptakeun distro Linux anjeun nyalira tina ISO anu parantos anjeun gaduh, CD atanapi ngantep program na unduh tina Internét

Masang gambar ISO

LiveUSB Install ngadukung ratusan distribusi Linux sareng nyayogikeun kami cara anu pikaresepeun pikeun nyandak distro favorit urang dina pendrive.

Anu kuring mendakan pikaresepeun pisan ngeunaan alat ieu nyaéta henteu caket kana distro anu paling umum (sapertos Fedora atanapi Ubuntu), tapi ngamungkinkeun pikeun nyobaan anu kirang terkenal di tingkat umum sapertos Asturix, Backtack atanapi xPUD, salaku conto.

Pokokna, alternatif anu pikaresepeun pikeun Unetbootin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel Gomez cenahna

    Abdi resep multisistem langkung saé http://liveusb.info/ 🙂 anjeun tiasa ngalakukeun nanaon kalayan malah pengkuh

  2.   Franco Benedetti cenahna

    Upami kuring gaduh pendrive 16 GB sareng kuring masang distro. Teras kuring tiasa kéngingkeun deui 16 GB éta nalika pormat ..?

  3.   Alberto cenahna

    Leres, tapi hasilna anjeun kénging henteu sami. Cara ieu anu anjeun koméntar nyaéta salah sahiji anu bakal dianggo pikeun masang sababaraha distribusi (sapertos MeeGo)

  4.   Fransisk Ospina cenahna

    Kami salah sahiji anu ngahargaan kesederhanaan sareng konsol. Kusabab ieu, langkung gampang pikeun kuring ngaeksekusi: dd if = imagen.iso of = / dev / sdX

  5.   Alberto cenahna

    Nya tangtosna !!

  6.   Miquel Mayol jeung Tur cenahna

    Kuring sok nyarankeun YUMI pikeun MS WOS atanapi Multisystem pikeun Ubuntu sareng turunan, éta ngamungkinkeun ngagaduhan sababaraha Sistem Operasi Langsung dina Pendrive tunggal

  7.   Franco Benedetti cenahna

    Kumaha éta? Nalika urang ngamimitian tina USB, naon anu katingali ku urang upami urang gaduh 2 atanapi + Sistem Operasi, boot ganda tapi dina jero pendrive?
    Abdi resep pisan gaduh sababaraha OS dina USB anu siap dianggo.

  8.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Frank:

    Kuring nyarankeun anjeun maca tulisan anu sanés ieu:

    http://usemoslinux.blogspot.com/2011/11/como-crear-un-pendrive-multiboot.html
    Justru aya masalah éta.

    Surak! Paul.

  9.   iris cenahna

    Abdi resep! Gampang pisan dianggo sareng éta mempermudah prosés nalika anjeun badé masang sababaraha distro Linux (kuring gaduh kabiasaan goréng éta
    Waktos Ieu kuring nganggo pikeun nguji Android. Karunya, enya, vérsi anu pang anyarna henteu didukung.

  10.   licik cenahna

    Pikeun aranjeunna anu nganggo windwo $ anu pangsaéna, dina pendapat kuring anu hina, nyaéta "Linux Usb Creator", aka "Lili"

  11.   Diego Alejandro Montecinos Tor cenahna

    YUMI - Multiboot USB Creator ngamungkinkeun sababaraha liveCD dina hiji iteuk USB, éta mangpaat pisan.
    http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/

  12.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Saé. ..