Kumaha carana gaduh url nyalira ku Polr

Hal ieu kacida modél dianggo jasa anu nyingetkeun tautan kami, utamina supados aranjeunna langkung gampang disebarkeun, ngajaga statistik pribadi atanapi ngan saukur ngahasilkeun artos ngalangkungan iklan anu ditawarkeun ku panumbu pondok.

Kuring resep pisan ngingetkeun tautan kuring pikeun nyebarkeunana kalayan gampang sareng paling penting pikeun ngagaduhan statistik anu dipersonalisasi ngeunaan saha anu ngaksés masing-masing, tapi ayeuna hésé pikeun jasa anu dianggap saé atanapi aman. Pikeun sadayana ieu, kuring ngamimitian tugas milarian cara nyingkatkeun tautan kuring tanpa gumantung ka pihak katilu, ku cara ieu kuring diajar Pol.

Naon Polr?

Pol mangrupikeun modéren, sumber terbuka, panyingkat link gancang dileupaskeun dina lisénsi GPLv2 +. Éta ditulis dina php y lumén, ngagunakeun MySQL salaku basis data primér.

Pol ngamungkinkeun anjeun janten host URL pondokna anjeun, ngantepkeun tanda dina url anjeun sareng kéngingkeun kontrol statistik anjeun, éta mangrupikeun alat anu gampang pisan dianggo, kalayan antar muka anu modéren sareng intuitif, salian ti éta, alat ieu ngagaduhan kuat API.

Logo Polr

Logo Polr

Kumaha carana urang tiasa nyobian Polr

Urang tiasa ngaksés a Demo Polr dimana urang tiasa ningali sareng nguji fungsionalitasna, pikeun ieu urang peryogi panggunaan kredensial ieu:

  • Username: demo-admin
  • Contraseña: demo-admin
    Demo Polr

    Demo Polr

Kumaha carana masang Polr

Syarat Polr

Parangkat lunak ieu diperyogikeun pikeun mikaresep Polr.

  • Apache, nginx, IIS, atanapi lighttpd
  • PHP> = 5.5.9
  • MariaDB atanapi MySQL> = 5.5
  • Komposer (Opsional)
  • Sarat PHP:
    • OpenSSL PHP Extension
    • PDO PHP Extension
    • PDO MySQL Driver (php5-MySQL dina Debian & Ubuntu, php5x-pdo_mysql dina FreeBSD)
    • mbstring PHP Extension
    • Tokenizer PHP Extension
    • JSON PHP Extension

Ngundeur kode sumber Polr

Urang tiasa ngaunduh versi stabil panganyarna tina Polr .

$ sudo su
# Cambiar al directorio de Polr
$ cd /var/www
# clone Polr
$ git clone https://github.com/cydrobolt/polr.git
# Dar permisos a Polr
$ chmod -R 755 polr

$ # git checkout <tag>

# Ejecutar sólo en distribuciones basadas en ubuntu
$ chown -R www-data polr
# Ejecutar sólo en distribuciones basadas en Fedora
$ chown -R apache polr
$ chcon -R -t httpd_sys_rw_content_t polr/storage polr/.env

Masang Polr nganggo komposer

# descargar el paquete composer 
curl -sS https://getcomposer.org/installer | php
# Actualizar / instalar dependencias
php composer.phar install --no-dev -o

Kumaha ngamimitian sareng API Polr

Urang tiasa ngamimitian nganggo Polr API Tina situs resmina, éta mangrupikeun API anu cukup intuitif anu bakal ngamungkinkeun urang ngahijikeun jasa anu ditawarkeun dina aplikasi kami, atanapi ngan saukur tiasa ngaaksés tina jasa naon waé.

Kacindekan ngeunaan Polr

Pol Tanpa diragukeun, éta mangrupikeun alat anu masihan anjeun kaamanan nalika nyingkatkeun tautan anjeun, éta ngagaduhan antar muka anu intuitif sareng tiasa dijantenkeun dasar pikeun anjeun pikeun nyiptakeun proyék nyalira ku paningkatan link. Janten sumber kabuka anjeun tiasa ngadamel perbaikan sareng perobihan anu diperyogikeun, éta ngagaduhan kode anu bersih sareng saur éta tiasa janten alat anu sababaraha pembaca urang tiasa ngabiayaan kapayunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rotietip cenahna

    Shorteners sok siga anu si kuring, aranjeunna ngajantenkeun kahirupan langkung gampang pikeun spammers sareng troll, ditambah nalika salah sahiji situs ieu ditutup, tautan anu ditunjukna henteu tiasa diakses (saur anjeun TinyURL atanapi Bit.ly bakal salamina?). Sareng éta kuring bahkan henteu nyarioskeun ngeunaan panyingget anu nunjukkeun iklan sateuacan lebet kana situs.

  2.   LuckyCap cenahna

    Ieu anu énggal: https://ataj.es/
    Kuring parantos ngagunakeunana sareng tiasa dianggo éndah!