Teu tiasa kabur telnet? Ieu solusina!

Kuring mangrupikeun jinis pangurus anu pikeun mariksa yén palabuan tangtu kabuka kuring jarang mikir salaku pilihan kahiji di nmap atawa nc (sanaos detik ieu didamel khusus pikeun éta), mangtaun-taun damel kuring biasa ngagunakeun telnet.

Masalahna nyaéta nalika kuring ngaksés port nganggo telnet sareng éta kabuka, ogé, portna kabuka ... tapi teras telnet damn moal ngantepkeun kuring, éta moal ngantep kuring angkat ... ¬_¬ … Perkara kumaha kuring mencét Ctrl + C kuring ngan ukur nampi ^ C di terminal, tapi teu aya kamajuan pikeun kaluar.

Solusina?

Sederhana, urang kedah pencét Ctrl +]… enya enya, Kontrol konci sareng tanpa ngaleupaskeun éta pencét braket nutup 😉

CTRL + ]

Ieu bakal nembongkeun terminal atanapi konsol telnet, dimana urang nyerat kaluar teras pencét Enter.

Ieu screenshot: telnet Ayeuna yén kahirupan bakal langkung pikaresepeun pikeun urang? 😀

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring henteu resep pisan pikeun nutup terminal (atanapi tab) pisan sabab telnet anu dikutuk henteu bakal ngantep kuring angkat ... ayeuna henteu deui, teu aya deui tirani telnet !! ^ - ^

Nya teu nanaon, éta mangrupikeun hal anu saderhana tapi ngabantosan pitulung, terasrasakeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   zzz cenahna

    super alus, kuring henteu terang éta, kuring salawasna kedah nutup terminal, hatur nuhun pisan

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      A pelesir 😉

  2.   dhunter cenahna

    Kuring gaduh padamelan anu sami pikeun waktos anu lami, dugi ka kuring sadar yén telnet anu sami nyarios éta unggal anjeun nyambung: Karakter kabur nyaéta '^]'

    1.    budak lalaki cenahna

      Leres telnet anu sami nyariosna xD

  3.   Axel cenahna

    Kuring henteu nutup konsolna, tapi éta ngan ukur ngaganggu. Kuring bakal muka konsol anu sanés (atanapi tab), pikeun ps afx, milari prosés telnet anu kuring kantos kabuka (ps afx | grep telnet) sareng éta bakal ngabunuh ... ieu bakal ngahémat kuring seueur waktos haha, nuhun.

  4.   Tabris cenahna

    Abdi nyerat anjeunna aduh teras lebet

  5.   mau_restor cenahna

    Nulis ku aksara gedé ...
    NGECAT
    Sareng voila, anjeun kaluar ...

    1.    henteu aya namina cenahna

      te amo

  6.   aux cenahna

    Dugi ka jalma pinter sareng mikir nerbitkeun tulisan kumaha upami éta hasil