Kumaha carana masang AceStream dina Linux sareng henteu pati nyobian

Sing saha jalma anu resep olahraga sareng henteu ngagaduhan aksés kana sadaya saluran olahraga anu ayeuna, umumna nyanghareupan masalah yén pikeun mikaresep éta urang kedah ngagunakeun sababaraha halaman anu ngirimkeun pertandingan online, seuseueurna aranjeunna nyuhungkeun install AceStream, anu condong rada rumit pikeun dipasang dina Linux.

Dina panduan ieu kami bakal ngajarkeun kumaha install AceStream dina Linux tanpa maot dina usaha, masihan solusi pikeun masalah anu paling umum ayeuna. Anggo na sareng kontén anu anjeun aksés nyaéta tanggung jawab anjeun sadayana.

Naon ari AceStream?

AceStream mangrupakeun platform multimédia lumayan inovatif, anu nyandak baranahan audiovisuals dina Internét ka tingkat anu langkung luhur. Pikeun ieu, éta parantos nerapkeun manajer universal pikeun ngamuat file multimédia, anu nganggo téknologi P2P paling canggih, ngajamin prosés panyimpenan data sareng pangiriman anu épisién.

Parangkat lunak Ace Stream nawiskeun ka kami sababaraha manpaat anu kami tiasa nyorot:

  • Kamungkinan ningali siaran online (TV, aliran khusus, pilem, kartun, sareng sajabana), kalayan kualitas audio sareng gambar anu luhur.
  • Dangukeun musik online dina format anu henteu kaleungitan kualitas naon-naon.
  • Tingali torrents online, tanpa kedah ngantosan éta pikeun diunduh pinuh.
  • Ningali eusi dina alat jauh (Apple TV, Chromecast, jst.) Ngalangkungan protokol komunikasi sapertos AirPlay, Google Cast sareng anu sanésna.
  • Ngidinan integrasi sareng sababaraha aplikasi. Pasang AceStream dina Linux

Kumaha carana masang AceStream dina Linux

Pikeun masang AceStream dina Linux urang kedah nuturkeun sababaraha léngkah gumantung kana distro anu anjeun anggo, kami bakal fokus kana Arch Linux sareng Ubuntu, tapi kami ngarep-arep supaya tiasa dipasang dina distro anu sanés.

Pasang AceStream dina Arch Linux sareng turunan

Alesan utama kuring ngadamel tulisan ieu kusabab seueur anu ngalaman masalah masang AceStream dina Arch Linux, Antergos, Manjaros sareng turunan, anu janten panyabab utama nyaéta pkgbuild plugin. acestream-mozilla-plugin Éta masihan kasalahan nalika masang, solusina saderhana pisan.

Urang badé masangkeun acestream-mozilla-plugin anu ogé bakal masang kami mesin-mesin acestream y data acestream-player-data naon bungkus anu diperyogikeun pikeun baranahan AceStream tina seuneu.

Mimiti urang kedah muka terminal sareng ngajalankeun paréntah ieu:
gpg --keyserver pgp.mit.edu --recv-keys FCF986EA15E6E293A5644F10B4322F04D67658D8

Éta bakal ngalereskeun masalah verifikasi anu nyegah masang kagumantungan anu diperyogikeun pikeun dipasang acestream-mozilla-plugin.

Teras we ngajalankeun paréntah ieu

yaourt -S acestream-mozilla-plugin

Dina kasempetan anu teras-terasan, urang bakal ditaros upami urang badé masang rupa-rupa katergantungan, urang kedah nyarios leres ka sadayana.

Pasang AceStream dina Ubuntu sareng turunan

Pasang AceStream dina Ubuntu 14.04 sareng turunan

Pikeun pangguna ubuntu sareng turunan dugi ka vérsi 14.04, pamasangan AceStream bakal saderhana, aranjeunna ngan ukur kedah ngajalankeun paréntah ieu ti terminal:

kamandang 'deb http://repo.acestream.org/ubuntu/ trusty main' | sudo tee /etc/apt/source.list.d/acestream.list sudo wget -O - http://repo.acestream.org/keys/acestream.public.key | sudo apt-key add - sudo apt-get update sudo apt-get install acestream-full

Pasang AceStream dina Ubuntu 16.04 sareng turunan

Anu kedah merjuangkeun sakedik deui nyaéta pangguna Ubuntu 16.04 sareng turunan kumargi acestream teu gaduh dukungan kanggo vérsi ieu, tapi berkat ieu artikel, Abdi berhasil masangna.

Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta unduh sareng pasang sababaraha kagumantungan anu anjeun moal tiasa unduh ti gudang resmi, pastikeun masangkeun anu pas pikeun arsitektur distro anjeun:

Arsitéktur 64bit:

  1. Ngundeur sareng pasang libgnutls-deb0-28_3.3.15-5ubuntu2_amd64.deb anjeun tiasa ngalakukeun éta tina tautan ieu: http://launchpadlibrarian.net/216005292/libgnutls-deb0-28_3.3.15-5ubuntu2_amd64.deb
  2. Unduh sareng pasang dina urutan dimana katergantungan ieu dipidangkeun:  acestream-player-compat_3.0.2-1.1_amd64.deb; acestream-engine_3.0.3-0.2_amd64.deb; acestream-player-data_3.0.2-1.1_amd64.deb; acestream-player_3.0.2-1.1_amd64.deb Anjeun tiasa ngaunduh masing-masing tina tautan ieu: https://drive.google.com/folderview?id= … e_web#list

Arsitéktur 32bit:

  1. Ngundeur sareng pasang libgnutls-deb0-28_3.3.15-5ubuntu2_i386.deb anjeun tiasa ngalakukeun éta tina tautan ieu: http://launchpadlibrarian.net/216005191/libgnutls-deb0-28_3.3.15-5ubuntu2_i386.deb
  2. Unduh sareng pasang dina urutan dimana katergantungan ieu dipidangkeun: acestream-player-compat_3.0.2-1.1_i386.deb; acestream-engine_3.0.3-0.2_i386.deb; acestream-player-data_3.0.2-1.1_i386.deb; acestream-player_3.0.2-1.1_i386.deb Anjeun tiasa ngaunduh masing-masing tina tautan ieu: https://drive.google.com/folderview?id= … e_web#list

Salajengna urang kedah neraskeun sareng pamasangan AceStream sapertos biasa anu dilakukeun pikeun vérsi 14.04, buka terminal sareng laksanakeun:

kamandang 'deb http://repo.acestream.org/ubuntu/ trusty main' | sudo tee /etc/apt/source.list.d/acestream.list sudo wget -O - http://repo.acestream.org/keys/acestream.public.key | sudo apt-key add - sudo apt-get update sudo apt-get install acestream-full

Dina sababaraha kasus perlu ngamimitian jasa acestream-engine.service, pikeun ieu kami ngajalankeun paréntah ieu ti terminal:

systemctl ngamimitian acestream-engine.service systemctl ngaktipkeun acestream-engine.service

Kalayan tutorial ieu kami arepkeun anjeun tiasa nampi protokol transmisi multimédia anu hébat anu nganggo sadaya kapasitas téknologi P2P.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Julio Cesar Campos cenahna

    Nya tulisanna tapi sahenteuna dina archlinux sareng ieu perkawis anu anjeun peryogikeun: "systemctl start acestream-engine.service" sareng "systemctl ngaktifkeun acestream-engine.service" supados tiasa dianggo.

    1.    kadal cenahna

      Naha anjeun nguji éta tina firefox, atanapi anjeun nganggo panyungsi anu sanés?

  2.   PanggunaDebian cenahna

    Naha aya anu terang kumaha cara ngerjakeun Debian 9?

  3.   Julio Cesar Campos cenahna

    Firefox dina archlinux

  4.   gecoxx cenahna

    Kuring henteu terang naha koméntar kuring sateuacana diterbitkeun ... kuring ngulang deui! Butuh kuring henteu terang sabaraha jam ngaéksekusi paréntah damn di terminal, sareng kuring nempatkeun –noconfirm, sareng tungtungna henteu jalan !!
    tulisan lain anu sia-sia!

    usaha instalasi dina Manjaro

    1.    kadal cenahna

      Dear yén éta henteu dianggo pikeun anjeun, éta digawé sampurna pikeun kuring, atoh cobian ngajalankeun 2 paréntah ieu:
      "Systemctl start acestream-engine.service" sareng "systemctl ngaktipkeun acestream-engine.service"

  5.   José cenahna

    alus

    Kuring junun ngalakukeun sagala léngkah tanpa masalah. Tapi nalika nyobian ngamimitian jasa ti terminal éta masihan kuring dua kagagalan;
    systemctl ngamimitian acestream-engine.service
    Gagal ngamimitian acestream-engine.service: Unit acestream-engine.service teu kapendak.
    systemctl ngaktipkeun acestream-engine.service
    Gagal ngajalankeun operasi: Henteu aya file atanapi diréktori sapertos kitu

    1.    Gustavo cenahna

      Hal anu sami persis anu kajantenan ka kuring. terminal mumbul paréntah éta ka kuring ku éta kagagalan.

  6.   Juan M. cenahna

    Hatur nuhun pisan kana postingan na! Bisi ngagunakeun Ubuntu 16.10 64 bit anjeun moal tiasa masang "acestream-player-data_3.0.2-1.1_amd64.deb". Éta mimitina kedah ngaunduh sareng masang bungkus ieu:

    libavcodec-ffmpeg56_2.8.6-1ubuntu2_amd64.deb
    liblivemedia50_2016.02.09-1_amd64.deb
    libswresample-ffmpeg1_2.8.6-1ubuntu2_amd64.deb
    libavformat-ffmpeg56_2.8.6-1ubuntu2_amd64.deb
    libpng12-0_1.2.54-1ubuntu1_amd64.deb
    libswscale-ffmpeg3_2.8.6-1ubuntu2_amd64.deb
    libavutil-ffmpeg54_2.8.6-1ubuntu2_amd64.deb
    libpostproc-ffmpeg53_2.8.6-1ubuntu2_amd64.deb
    libwebp5_0.4.4-1.1_amd64.deb

    Meureun sababaraha kagumantungan sanés anu diperyogikeun nyaéta anu aya dina répoos.
    Salam!

  7.   Miles cenahna

    Alus.
    Acestream-mozilla-plugin parantos lirén damel di Firefox 52, sapertos seueur plugins NPAPI anu sanés.

  8.   darco cenahna

    Pilihan anu sanés saé pisan anu saderhana nyaéta nganggo docker sareng janten agnostik tina sistem operasi anjeun. Ngagunakeun aceproxy, anjeun tiasa baranahan deui-

    Kuring parantos nyerat tutorial alit sareng skrip, pikeun ngagampangkeun pelaksanaan.
    https://gist.github.com/alex-left/7967dac44f2d2e31eabba2fae318a402

  9.   David Martin cenahna

    Dina bagian masangna ti Ubuntu 16.04, nalika anjeun nyarios unduh sareng pasang file-file éta, kumaha cara aranjeunna nga-install? Nalika kuring ngaunduh sareng ngaekstraksi éta, sababaraha ngan ukur file tipe bebasoffice sareng anu sanésna, kuring henteu terang kumaha "masang" aranjeunna
    Nuhun sateuacana sareng salam.
    Daud.

  10.   wawuh cenahna

    Boh konci na henteu tiasa dianggo deui, atanapi aya sababaraha kasalahan dina bungkusna, tapi dina lengkungan sareng manjaro mustahil pikeun masangna.
    Nalika nyobian masang katergantungan (qwebquit) atanapi anu sapertos éta lebet kana loop sareng teu aya jalan.
    Naha aya anu mendakan solusina?
    hatur nuhun

    1.    Alejandro cenahna

      Halo, pikeun pamasangan dina lengkungan linux anjeun kedah ngalakukeun hal ieu:
      -Pasang bungkus 'acestream-launcher' ti anjeun kalayan 'yaourt -S acestream-launcher' (iket anu bakal kami aktipkeun salajengna sacara otomatis diunduh ka anjeun)
      -Aktipkeun acestream-engine.service, urang lebetkeun terminal sareng dina modeu ROOT kami nempatkeun ieu di handap
      -systemctl ngamimitian acestream-engine.service
      -systemctl ngaktipkeun acestream-engine.service
      Kuring saatos ieu kuring ngabalikan deui pakakasna, kuring henteu terang naha éta diperyogikeun tapi upami ngan ukur
      -Inilah kedahna cekap tapi dina pamutakhiran Arch terakhir aranjeunna ngacokeun hiji hal sareng éta henteu jalan, janten aranjeunna milarian solusi samentawis, nyaéta pikeun ngaunduh file, ieu mangrupikeun hal-hal ieu:
      - https://archive.archlinux.org/packages/p/python2-m2crypto/python2-m2crypto-0.23.0-2-x86_64.pkg.tar.xz
      sumber: https://aur.archlinux.org/packages/acestream-launcher/ (dina koméntar)
      sakali diundeur, urang angkat ka terminal sareng angkat kana folder anu parantos kami unduh,
      Urang teraskeun masangkeunana sareng 'sudo pacman -U python2-m2crypto-0.23.0-2-x86_64.pkg.tar.xz' sareng éta waé, éta kedahna, anu munggaran teu pernah jalan jadi kuring pencét kadua kalina, anu mimiti sok masihan kasalahan, éta sadayana

      PS: netelakeun yén sudo pacman -U sareng sanés -S sabab éta mangrupikeun paket lokal anu diala tina makepkg

      1.    wawuh cenahna

        Hatur nuhun pisan kana kapentingan anjeun.
        Kuring parantos nyobian sababaraha kali yén kuring parantos terang kagumantungan, sareng koméntar kana bungkus dina pamasangan kalayan anjeun ku haté. Kuring badé nuturkeun naséhat anjeun sareng launcher sareng ningali naha kuring untung. Kuring bakal ngawartosan anjeun.
        Kuring ngulang nuhun

        Cijulang

        1.    wawuh cenahna

          Salah sahiji cara atanapi sanés éta henteu jalan. Kuring parantos nyobian sareng tautan anu anjeun pasang dina koméntar, tapi éta henteu ngatasi, éta ngakuan tautan, éta masihan kuring pilihan pikeun milih program, kuring milih acestream-launcher tapi VLC henteu kabuka.
          Dina konsol éta masihan kuring waleran ieu.

          File «/usr/lib/python3.6/site-packages/psutil/init.py », garis 1231, dina _send_signal
          os.kill (self.pid, sig)

          Urang kedah ngantosan apdet anyar.
          Nuhun kana bantosanana.

  11.   wawuh cenahna

    Saatos pembaruan énggal, jawaban dina konsol ieu di handap.

    acestream-launcher acestream://0cec6c0299c99f45c1859398d150c3a48e6d8b2e
    Mesin Acestream ngajalankeun.
    2017-07-28 18: 16: 59,615 | MainThread | acestream | kasalahan nalika ngamimitian
    Traceback (telepon pang anyarna terakhir):
    File «core.c», garis 1590, dina
    File «core.c», garis 144, dina
    File «core.c», garis 2, dina
    ImportError: teu tiasa ngimpor nami __m2crypto
    Kasalahan ngabuktoskeun Acestream!
    Media Player henteu ngajalankeun ...

    Kami ningkat, ayeuna éta ngakuan acestream, tapi libcrypto tetep bajoang.

    1.    wawuh cenahna

      Kuring parantos nyobian masang bungkus anu anjeun nyarankeun dina tautan anu anjeun kirimkeun ka kuring.

      - https://archive.archlinux.org/packages/p/python2-m2crypto/python2-m2crypto-0.23.0-2-x86_64.pkg.tar.xz

      Sareng sacara efektif ngalereskeun masalah, vlc dibuka sareng Acestream jalan.
      Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun-

      1.    Alejandro cenahna

        Halo, hapunten kanggo reureuhna, anéh pisan yén éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun nalika éta, kuring aya dina plasma plasma, kuring bungah yén éta parantos ngabantosan anjeun, éta anu

        Dina distribusi sanés anu kuring gaduh nyaéta Fedora, anu kuring gaduh nyaéta Anggur niron acestream pikeun windows xD, upami anjeun angkat ka distro atanapi Arch séjén, anu ngareuwaskeun kuring nyaéta bahkan di Debian aranjeunna ngagaduhan bungkus ieu ...

      2.    tukang nyieun ngeunah01 cenahna

        Halo sareng file na kumaha dipasangna kuring masih kénéh énggal, salam

        1.    wawuh cenahna

          sudo pacman -U python2-m2crypto-0.23.0-2-x86_64.pkg.tar.xz

          Anjeunna nempatkeun kana koméntar di luhur

  12.   kimiawi cenahna

    Kamari kuring masangna salaku paket snap dina Kde Neon 5.8 sareng kuring kagum ku kumaha saderhana sareng gancangna pikeun kuring. Langkung saé upami anjeun ngapdet tulisan kumargi teu aya babandinganana, prosés na langkung saderhana.

    sudo apt install snapd → masang sistem manajemen paket snap (upami anjeun teu acan dipasang)
    snap find acestream → pikeun mariksa yén urang ngagaduhan program dina Repositories (sadaya turunan ubuntu kedah ngagaduhanana)
    sudo snap install acestreamplayer

    Wasalam

    1.    Antonio Manzano cenahna

      Anjeun leres. Kuring nembé masangkeunana di kubuntu 17.10, kumargi cara anu nembongan di dieu leres-leres henteu tiasa dilakukeun. Hatur nuhun pisan

      1.    Pa cenahna

        henteu valid pikeun arsitektur i386

    2.    euy 9k cenahna

      Éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun masangna dina Lubuntu 16.04.4, tapi teu aya jalan pikeun kuring nyimpen file konfigurasi sareng kuring kedah ngonpigurasikeun parameter supados tiasa dianggo sareng Serviio. Aya ideu pikeun ngalereskeunana?

  13.   Jose Antonio cenahna

    Pos anu saé pisan. Halaman wéb anu kedah dibaca pikeun pemula Linux.

  14.   peter jelema anyar cenahna

    Kumaha anjeun masangkeunana pikeun AntiX 16 (éta sebaran linux)?

    Kuring parantos nyobian sapertos Arch Linux sareng turunan tapi kuring anu anyar sapertos kuring kedah salah

  15.   Alejandro cenahna

    Halo, kalayan paket sna, anu kolega di luhur masihan koméntar dina koméntar, janten langkung gampang sanés ngan ukur pikeun sebaran ieu tapi ogé pikeun seueur. Distribusi anu cocog sareng bungkus ieu aya di dieu:
    https://snapcraft.io/

    Dina Debian sapertos kieu:
    -sudo apt install snapd
    -sudo snap install inti
    -sudo snap install acestreamplayer
    Dina Arch sareng turunan:
    -sudo pacman -S snapd
    -sudo systemctl ngaktipkeun –ayeuna snapd.socket
    -sudo snap install acestreamplayer

    Dina Arch (plasma) kuring kedah nga-restart supados bungkus anu dipasang nembongan, upami henteu némbongan anjeun parantos terang naon anu kedah dilakukeun.

    Dina ubuntu sareng turunan kuring sigana bakal siga pasangan anu dipasang di luhur dina koméntar sareng neon KDE.

    Éta panasaran yén dina Gnome sareng Debian katingalina lumayan awon sareng henteu ngahijikeun sareng GTK tapi dina Arch plasma éta ngahijina lumayan alus, anu penting nyaéta ditingali di luar éstétika.

    1.    William cenahna

      naha ieu masang anjeun mesin acestream?
      Sanes abdi

      1.    Alejandro cenahna

        Halo, henteu, anjeun henteu masangkeunana, ogé teu kedah, ku bungkus snap sadayana katergantungan katutupan, éta kedah leres naha leres enya.

    2.    txuber cenahna

      Hai Alejandro, tingali naha anjeun tiasa nulungan kuring
      [txuber @ manjaro ~] $ sudo systemctl aktipkeun –njeun snapd.socket
      Gagal ngaktipkeun unit: Unit file \ xe2 \ x80 \ x93now.service teu aya.
      dina manjaro Manjaro XFCE Edition (17.0.4) x64

      1.    Alejandro cenahna

        Halo, Manjaro yén éta henteu murni Arch sareng hal-hal tiasa robih sakedik, éta panginten parantos diaktipkeun sareng teu kedah dilakukeun, sigana anjeun parantos nyobian ngalangkungan léngkah éta ...

  16.   Debian cenahna

    Sakali dipasang naon anu kedah dilakukeun? Kusabab pamuter pamuter Ace henteu dipasang, abdi henteu terang kumaha carana jalan.
    Aya anu ngabantosan abdi?

    1.    wawuh cenahna

      Upami anu anjeun pasang nyaéta acestream-launcher, nalika anjeun ngeklik tautan acestream bakal naros ka anjeun nganggo aplikasi mana anu anjeun badé muka tautan, anjeun nyarioskeun yén nganggo VLC, sareng ieu anu bakal ngalaksanakeun fungsi ace-player

      1.    Debian cenahna

        Hai Mimiti, hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun. Kuring mairan. Kuring parantos masang paket acestream snap dina Debian 9 kalayan gnome. Nalika di arenavisión, anu mana anu kuring pikahoyong pikeun éta, abdi klik tautan acestream sareng jandela nembongan anu masihan kuring dua pilihan, anu mimitina nyaéta acestreamengine anu upami kuring ngeklik ieu henteu nanaon sareng anu kadua nyaéta milih aplikasi anu sanés, kuring masihan pikeun milih tapi aplikasi anu dipasang henteu kabuka, folder bumi abdi dibuka, janten kuring henteu terang kumaha milih vlc.

        Hiji salam.

        1.    Alejandro cenahna

          Kalayan peluncur acestream éta henteu leres-leres ogé, langkung saé dipasang sareng bungkus Snap nalika kuring ngajelaskeun dina koméntar kuring di luhur.

  17.   peter jelema anyar cenahna

    Kuring nyobian masang bungkus snapd, tapi éta moal ngantep kuring:

    sudo apt install snapd
    Maca daptar bungkus ... Rengse
    Nyiptakeun tangkal kagumantungan
    Maca inpormasi status ... Rengse
    E: Paket snapd henteu tiasa dipendakan

    naon anu abdi lakukeun?

  18.   Alf cenahna

    Hatur nuhun pisan, éta mangrupikeun salah sahiji program anu kuring anggo dina windows sareng kuring hoyong gaduhna dina linux

  19.   Oscar cenahna

    Nuhun Chemabs sareng Alejandro! Sampurna sareng Ubuntu 17.10
    sudo apt install snapd
    snap manggih acestream
    sudo snap install acestreamplayer
    Sareng éta waé!
    Hal anu luar biasa nyaéta anjeun buka halaman wéb resmi sareng aranjeunna ngirimkeun anjeun postingan dina forum na ti 2014! Sareng dimana aranjeunna ngan ukur nyebatkeun dugi ka Ubuntu 13.04!

  20.   Marco Barria cenahna

    saé, sakumaha aranjeunna nyarios dina komentar sateuacanna éta jalan sampurna sareng snapd in arch:

    sudo pacman -S snapd
    sudo systemctl ngaktipkeun snapd.socket
    reboot
    sudo snap install acestreamplayer
    reboot

    sareng siap:

  21.   mchavez cenahna

    halo, sareng aya cara masang aliran ace tanpa kedah janten programmer ... sapertos anu dilakukeun dina windows