Kumaha carana masang bungkus LMDE kami dina 3 detik

Ngamangpaatkeun éta tulisan panganyarna naon anu kuring posting ngeunaan mintbackup, Abdi hoyong nunjukkeun anjeun tilu cara gampang pikeun masang deui bungkusan anu kami anggo nalika urang masang deui LMDE.

Sabenerna, kecuali pikeun bentuk anu munggaran, anu sanésna tiasa dianggo duanana dina Debiansakumaha dina Ubuntu.

Pamasangan dina 3 detik

Grafis.

Ieu cara anu paling resep, sadayana grafis sareng henteu kedah némpél terminal. Di LMDE y linuxmint, aya alat hébat disebut mintbackup, anu diantara hal sanésna, urang tiasa anggo pikeun nyimpen bungkus urang sareng engké, pasang deui deui.

Dina kasus LMDE, upami urang ngamutahirkeun iket python-apt kana vérsi 0.8.0, kami moal tiasa nganggo mintbackup kusabab masalah kagumantungan. Éta bakal balikkeun kasalahan ieu:

Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/linuxmint/mintBackup/mintBackup.py", line 87, in <module>
class MessageDialog(apt.FetchProgress):
AttributeError: 'module' object has no attribute 'FetchProgress'

Mudah-mudahan para wargi ti mint ngalereskeun deui pas.

Ngaliwatan terminal.

Ngaliwatan konsol urang tiasa ngalakukeun éta ku 2 cara, anu tungtungna, sami.

Dina 2 léngkah.

dpkg --get-selections | awk '$2 ~ /^install$/ {print $1}' > lista_de_paquetes.txt

Sakali kami ngagaduhan aksés ka Repository sareng sadayana parantos ngonpigurasi sareng diénggalan, urang kedah nempatkeun ieu:

cat lista_de_paquetes.txt | xargs sudo aptitude install -y

Dina 3 léngkah.

dpkg --get-selections "*" > /home/user/Desktop/lista_de_paquetes.txt

Saatos masang deui kami ngaéksekusi ieu:

dpkg --set-selections  < /home/user/Desktop/lista_de_paquetes.txt

Teras we ngajalankeun:

apt-get -u dselect-upgrade

Jigana henteu perlu pikeun netelakeun yén urang kedah gaduh Repositories anu ngonpigurasi leres .. Kan saderhana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Atanapi anjeun ogé nyerat sadaya program anu anjeun kantos sateuacan na lakukeun

    sudo apt-get -y insall sadayana bungkus anu parantos dihapus

    Abdi henteu terang upami LMDE ngagaduhan tujuan anu sami sareng Linux MInt, janten luar kotak

    1.    kawani cenahna

      * masang

  2.   hokasito cenahna

    Sanaos sakedik "off-topik", kuring hoyong ngingetkeun yén calon pelepasan parantos kaluar dina Linux Mint Debian 201108 pikeun GNOME sareng XFCE. Mudah-mudahan aya sababaraha paningkatan anu parantos dilakukeun… 🙂

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nya, enya, naon anu lumangsung nalika berita anu hadé ieu diterbitkeun, kami henteu resep. Hatur nuhun.

  3.   mitcoes cenahna

    Abdi nembé mendakan anjeun sareng HATUR NUHUN.
    Kamari kuring masang 64-bit LMDE, sareng kuring henteu kunanaon, tapi kuring gaduh 2 hal alit kanggo dipanggihan-

    1– Login salaku root dina modeu grapik

    2.- Atur VLC salaku pamuter pidéo standar

    Sigana mah kuring bakal kéngingkeun tina panel kontrol aplikasi anu pikaresep atanapi ku muka sareng aplikasi anu sanés / nganggo aplikasi ieu sacara standar. Asup salaku root.

    Kuring parantos ngalaksanakeun sudo nautilus upami teu aya nanaon pisan.

    PS1: Dina 64 bit, paket abckup tiasa dianggo saé.
    PS2: Kuring ogé kedah masang MAME SDL sareng wine64 anu anyar anu kuring hoyong ppa aya, sabab ngonpigurasikeun program engké henteu sacara otomatis ngabaru anjeun.
    PS3: Kuring ngagunakeun supir AMD beta AMD_Catalyst_Preview_driver_OpenGL_4.2_beta_support_8.88.8-x86.x86_64.run, Cocoon, https://getcocoon.com/, kanggo ningali séri geolocated di Firefox, Chrome - anu kedah dipasang -, Firefox Flash help with 64-bit Flash, Zindus, Qbittorrent, Opera, the aletras.oxt extension and the resince script to control the too RAM cache of tugas anu ogé pantes dikoméntaran ti anjeun.

    Kuring ngarepkeun bagian kalima tina tutorial sareng ieu sareng / atanapi saran anu sanés

  4.   Dahar sareng cenahna

    Hai aya!
    Hiji hal, urang kedah ngarobih tautan anu munggaran anu ngirimkeun artikel MintBackup ka hiji ieu: https://blog.desdelinux.net/mintbackup-realiza-un-respaldo-de-tus-paquetes/
    Kuring henteu terang kunaon, éta numbu ka subdirectory "/ wp-content / téma" ...

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Rengse, dilereskeun 😉

  5.   Nahum cenahna

    Halo, ti vérsi LMDE amd64 anu sateuacana kuring ngalaman masalah sareng bungkus sareng kasalahan rusak nalika ngamuat gudang, kuring parantos nyobian seueur solusi sareng teu saurang ogé dianggo ... Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring hoyong masang Gnome-shell sareng éta henteu ngantep kuring kusabab bungkus na rusak Kuring ningali kumaha méréskeun bungkus anu rusak sareng paréntah sapertos: sudo dpkg –purge –force-Delete-reinstreq

    sareng kuring ngagaduhan kasalahan sapertos kieu:

    dpkg: error: –pindah meryogikeun sahanteuna hiji nami paket salaku parameter

    Ketik dpkg –bantosan kanggo bantosan masang sareng nyabut paket [*];
    Anggo `dselect 'atanapi` aptitude' pikeun manajemén paket anu langkung ramah;
    Ketik dpkg -Dhelp pikeun daptar setélan debug dpkg;
    Ketik dpkg –force-help pikeun daptar pilihan pikeun maksa hal;
    Ketik dpkg-deb –help kanggo bantosan dina ngamanipulasi file .deb;

    Pilihan anu dicirian ku [*] ngahasilkeun kaluaran panjang,
    Saring ku 'kirang' atanapi ku 'langkung'!

    upami aya anu tiasa ngabantosan kuring this