Kumaha Pasang Liga Legenda dina Ubuntu / Debian (Metode 2018) (Otomatis)

Sawatara waktos ka pengker kami nyebarkeun pituduh super ngeunaan kumaha install League of Legends dina Linux nganggo Anggur, Winetricks sareng PlayOnLinuxDugi ka ayeuna, metode éta tetep dianggo pikeun kuring tanpa masalah, tapi sababaraha pangguna parantos nyerat nyarios ka kami yén dina kasus anu khusus na, metode na henteu jalan sakumaha mistina, janten waktos ieu kami nyandak metoda anu langkung langsung sareng otomatis sahingga bisa teu kuringPasang Liga Legenda dina Ubuntu / Debian.

Metoda ieu fokus kana ngagunakeun anggur anu parantos dikonfigurasi anu leres anu tiasa dianggo kalayan leres sareng dilengkepan ku pamasangan bungkus anu diperyogikeun supados anjeun henteu ngagaduhan jinis masalah.

Kumaha carana masang League of Legends dina Ubuntu / Debian?

léngkah pikeun install League of Legends dina Ubuntu / Debian Kalayan padika ieu aranjeunna saderhana, kantun unduh file anu ngandung kaulinan sareng conto anggur anu disiapkeun Ieuh, file ieu nempatan sekitar 9.3 GB ruang disk, saatos diunduh urang teraskeun masang ku ngalaksanakeun instalasi anu cocog .sh kanggo distro anjeun.

Pasang League Of Legends dina Ubuntu / Debian

Pangguna Ubuntu tiasa ngaunduh installer ti Ieuh sareng anu Debian ti anu sanés ieu linkPikeun kadua kasus, langkung merenah pikeun masihan idin éksékusi sareng ngaéksekusi .sh, anu mana anjeun kedah lebetkeun heula kecap akses root anjeun pikeun nambihan Repository anu diperyogikeun teras nampi paket anu diperyogikeun, salian ti nyiptakeun diréktori GAMES dimana anjeun bakal ngajalankeun LOL.

Sakali naskah parantos ngaéksekusi sadayana rutinitasna, éta sacara otomatis bakal nyiptakeun aksés langsung ka LOL tina desktop kami, janten urang tiasa ngamimitian mikaresep gim hébat ieu.

Pidéo aslina dimana kami parantos diajar masang LOL kalayan padika khusus ieu kénca di handap:

Pikeun ngarengsekeun tip anu pikaresepeun pisan, anu ngagaduhan masalah dina nampilkeun hurup nalika aranjeunna lebet ka buruan tiasa ngabenerkeunna ku maksa lol ngagunakeun directx, pikeun ngalakukeun ieu ngarobih file konfigurasi anu tiasa dipendakan dina GAMES/LOL/LoL32/drive_c/Riot Games/League of Legends/Config/game.cfg ngarobih garis x3d_platform=1 ku x3d_platform=0, urang ngahémat terasrasakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan cenahna

    Anjeun kedahna unggah salaku torrent 🙂

    1.    Carlos Solano cenahna

      Éta leres! Nuhun parantos unggah sareng tutorial na, tapi kuring henteu tiasa ngaunduh sareng ayeuna nyatakeun yén jumlah maksimum unduhan di Dropbox parantos ditarik deui ...

  2.   Mauricio cenahna

    Teu tiasa ngaunduh ti Dropbox kusabab wates unduhan ...

  3.   Mauricio cenahna

    Naha aranjeunna leres-leres ngunggah file kana Crapbox? : S

  4.   henteu aya namina cenahna

    Punten tiasa unggah deui dina platform anu sanés ..

  5.   henteu aya namina cenahna

    file henteu tiasa diunduh

  6.   kadal cenahna

    Kuring bakal nyobian ngamutahirkeunna ku unggah ka situs sanés ...

  7.   henteu aya namina cenahna

    Ninggalkeun tautan anyar punten !!!!

  8.   Nicolas gonzalez cenahna

    kontribusi anu saé! Langkung saé pikeun ngapdét file punten

  9.   Jonathan cenahna

    Installer dimana anjeun kéngingkeunana? di bajak laut bay upami anjeun milari flatpak aya installer otomatis gim nganggo anggur.

    1.    bursoft cenahna

      Kuring gaduh anu dipasang tapi anu leres nyaéta, urang beuratna fps sareng kuring gaduh GTX 1060

  10.   henteu aya namina cenahna

    file henteu tiasa diunduh janten teu aya gunana