Kumaha carana muka file .MHT (tutorial 3-léngkah)

pantun,

Kuring boga kabiasaan nyimpen seueur tutorial anu kuring mendakan dina internét, berita, tulisan naon waé anu kuring anggap pikaresepeun, sareng ku cara kieu engké nalika kuring ngagaduhan patarosan / masalah, kuring tiasa konsultasi sareng tutorial, jst.

Intina nyaéta kuring nyalametkeun aranjeunna, tapi henteu sakumaha biasana dilakukeun ... kuring sok nganggo pormatna MHT. Kuring ngalakukeun sapertos kieu sabab leres-leres ngaganggu kuring (sareng seueur) file éta .Html teras folder sareng gambar, folder na di luhur sareng .Html Abdi henteu resep kana diréktori terakhir atanapi akhir. Nalika nyimpen aranjeunna dina MHT hiji file disimpen anu ngandung sadayana, aya sadayana anu saé sareng sasarengan hehe.

Tapi, hayu urang tingali sakedik langkung detail naon ari MHT:

(MIME HTML - Serbaguna Internet Mail Extension HTML atanapi MHT). Standar anu kalebet dina sumber dokumén anu biasana dihubungkeun sacara éksternal. Sumberdaya ieu tiasa rékaman tina gambar atanapi sora. Ieu ngandung harti yén dina file anu sami dimana kode HTML ayana, éta rékaman data disandikeun nganggo MIME.

Hayu urang mimitian…

1. Anu mimiti, urang kedah masang Firefox, upami urang henteu acan dipasang. Pencét IEUH upami aranjeunna henteu ngagaduhan browser Firefox.

2. Ayeuna, urang muka tautan ieu, éta bakal masang tambihan sacara otomatis:

https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/8051/addon-8051-latest.xpi?src=dp-btn-primary

Ieu bakal muka kotak ieu:

Urang kedah ngantosan sakitar 4 atanapi 5 detik dugi tombol anu kuring nunjukkeun (Pasang ayeuna) aktip, saatos urang tiasa mencét éta kami ngalakukeun éta sareng voila, plugin na bakal dipasang.

3. Hayu urang balikan deui Firefox.

Siap, urang parantos ngagaduhan addon anu diperyogikeun (addon, plugin, tambahan) dipasang pikeun muka .MHT sareng Firefox.

Éta hungkul.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mac_live cenahna

    sareng ogé pikeun ngaheéat éta leres, éta saé pisan, bahkan éta leres tapi éta panyungsi anu sanésna henteu mukakeunana, sareng éta ngan ukur nyimpen halaman sareng folderna, tapi anjeun leres, éta rada ngaganggu sareng teu raoseun, sareng kadang hal anu leungit dina kaca.

  2.   Oscar cenahna

    Nuhun sobat data anu saé pisan, kuring ogé resep nyimpen tutorial sareng tulisan,
    Abdi badé masangkeunana.

  3.   Oscar cenahna

    Dipasang sareng damel leres, éta mastikeun yén anjeun hébat.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Nikmat pikeun ngabantosan 😀
      Salam sobat.

      1.    Oscar cenahna

        Hapunten anu kasulitan anu disababkeun ku anjeun, anjeun moal ngagaduhan tutorial pikeun masang firewall KDE dina Debian?

        Wasalam

        1.    kawani cenahna
          1.    Oscar cenahna

            Nuhun Wani, kuring bakal ningali naha kuring tiasa masang kana Debian.

  4.   moskosov cenahna

    Grace Gaara, tip éta ngabantosan kuring pisan, kuring ngaliwat sadaya halaman sareng panduan anu kuring unduh kana format ieu sareng sadayana langkung teratur. Ayeuna kuring mikir pikeun ngarobih sadayana kana pdf supados langkung kasaluyuan.