Kumaha carana nampi halaman wéb ku email?

Aya sababaraha layanan anu ngamungkinkeun urang nampi halaman wéb ku email. Ieu kapaké pisan upami urang teu ngagaduhan internét LENGKAP. Hayu urang tingali sababaraha diantarana.

Web2PDF Covert

Sakumaha namina nunjukkeun, naon anu anjeun lakukeun ku jasa ieu kirimkeun kami halaman wéb anu urang hoyong tingali dina format PDF. Pikeun ngagunakeun éta kami ngan ukur kedah ngirim email ka alamatna:

submit@web2pdfconvert.com

Sareng URL situs anu urang hoyong tingali dina masalah éta.

flexmail

Ladénan anu sering urang anggo, khususna ngamungkinkeun kami ngaunduh sababaraha jinis file. Anu goréng pikeun anu teu ngagaduhan internét nyaéta aranjeunna moal tiasa nganggo jasa ieu upami henteu ngadaptar heula dina situs flexmail.

Pikeun ngagunakeun éta kami ngirim email ka alamat:

www@flexamail.com

Sareng URL situs anu urang hoyong tingali dina masalah éta.

Halaman Wéb Rumkin

Jasa ieu ogé henteu kedah pendaptaran sareng ngirimkeun kami situs kana file anu dikomprés sareng sadayana strukturna. Pikeun ngagunakeunana kami ngirim email ka:

webpage@rumkin.com

Sareng urang kedah nempatkeun masalah éta:

webpage http://url_que_deseamos_ver.

Aranjeunna henteu sadayana sipatna, tapi aranjeunna sadayana aya sareng aranjeunna jalan. Upami anjeun terang batur, tinggalkeun detil na dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    Saé pisan! Sareng panginten anjeun tiasa netelakeun patarosan pikeun kuring:
    "Upami aranjeunna dipeungpeuk ku Google, kumaha aranjeunna ngatur nampi pamilarian nganggo email?"
    Hatur nuhun pisan kana nikmatna anu teras-terasan ...
    Pelukan

    1.    elav <° Linux cenahna

      Salam Sebastian:
      Ngagunakeun jasa surat anu sanés. Sanaos langkung saé henteu nyarioskeun perkawis ieu di dieu, kumaha sanggup aranjeunna nutup situs hahahaha

  2.   nelson cenahna

    Unggal-unggal kuring milari anu milari, normal…. Anjeun gaduhna didieu hahaha

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      HAHAHAHA sakedik tina sagala rupa tapi dina kualitas anu saé 😀

  3.   ileana cenahna

    Tulisan anjeun saé saé, hatur nuhun kanggo kuring éta bakal mangpaat pisan sabab kuring cicing di nagara anu aya diktator (Kuba) anu nyegah kalolobaan jalma tina aksés kana internét, upami henteu ngaganggu anjeun tiasa ngawartosan langkung seueur alamat atanapi jasa éta ngetik (anu ayeuna) atanapi sahanteuna hiji situs dimana daptar jasa-jasa éta ayeuna valid

    rangkulan sareng hatur nuhun email abdi: lacedaista@yahoo.es

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      IP anjeun sanés ti Kuba.

  4.   Neo61 cenahna

    compadre, yén aya waé anu resep mendakan masalah, naha nempatkeun politik didieu upami ieu pikeun diajar sahingga senang-senang? Sareng tulisan ieu kanggo éta, pikeun ngabantosan urang-urang di nagara mana waé anu sesah ngakses INTERNET, naon sababna, sabab jalma éta henteu ningali statistik navigasi di dunya dimana waé anu beunghar sareng saageung Afrika rengking terakhir di seueur nagara-nagara na tanpa aksés kana INTERNET dina seuseueurna pendudukna? Sareng saha anu nyababkeun sadaya kasangsaraan ka buana éta?
    Di sisi anu sanésna, sumbangan sobat kuring saé pisan, kuring ogé cicing di Kuba sareng kuring ngalaman kasusah sareng konéksi anu tiasa kuring aksés lambat pisan, éta sababna éta ogé ngalayanan kuring kusabab seueur halaman anu henteu kabuka sacara lengkep upami aranjeunna gaduh grafik, bahkan blog ieu anu Anjeun anu damel saé kalayan padamelan anu saé.

  5.   locadium cenahna

    Kontribusi diapresiasi atas nami jalma miskin di dunya ieu

  6.   Yolo cenahna

    Halo, tulisan ieu pikaresepeun pisan, dugi ka ieu anu parantos masihan hasil anu pangsaéna, hatur nuhun pisan kana inpormasi na. Punten, upami sanés gangguan, naha anjeun tiasa ngawartosan jasa naon anu ayeuna aya nalika ngirim tautan ka halaman wéb nganggo email kuring, aranjeunna bakal ngauihkeun halaman ka kuring dina format PNG - JPG, saolah-olah éta tangkapan layar. Hatur nuhun sateuacana sareng kuring ngantosan waleran anjeun.