Kumaha napigasi sacara bébas sareng aman nganggo Brave

Hiji deui ditambihkeun kana daptar panyungsi wéb. Dina waktos ayeuna, proyék sumber terbuka, sareng rupina pikeun anu parantos dikenal. Brendan Eich, urut CEO Mozilla sareng salah sahiji wawakil JavaScript, ngahijikeun sakumpulan pangembang kanggo nyiptakeun wani Browser, panyungsi sumber terbuka anu nawiskeun cara anu sanés pikeun browsing internét. wani_browser_logo wani mangrupikeun browser anu gratis sareng sumber terbuka dumasar kana Chromium, cross-platform, sayogi pikeun sistem operasi desktop Linux, Windows sareng X OS, ogé pikeun héndsét Android sareng OS kuring. Wani maksudna pikeun ngawatesan iklan dina halaman sareng ngendalikeun inpormasi anu dikirim ka jaringan, ogé unduhan kamungkinan ancaman tanpa idin ti pangguna.

Sanaos pandangan heula, Wani siga ngan ukur pameungpeuk, kanyataanna langkung seueur tibatan éta. Singa ieu ngajangjikeun bakal ningkatkeun kagancangan beban halaman wéb dibandingkeun sésana panyungsi. Pangembang peramban mastikeun yén kecepatan muat hiji halaman langsung dikaitkeun kana jumlah iklan sareng inpormasi anu dipénta ku halaman ti pangguna, janten upami aranjeunna ngatur pikeun ngawatesan faktor ieu dina cara anu leres, pangalaman browsing bakal langkung cair sareng aman pikeun pangguna. Kalayan ieu, Wani ngajaga kasaimbangan konstan antara dua kualitas dasarna, dina hiji sisi, nyepetkeun dimuat halaman wéb sareng anu sanésna, ngajaga privasi pangguna dina internét.

pageload_graph
Ngahindarkeun Malversting sareng Tracking

El ngabobodo Mangrupikeun istilah anu sanaos sanés énggal, tapi parantos hiber pikeun waktos anu pondok di dieu. Aya seueur kasus kasus malware anu diwanohkeun dina iklan halaman wéb, anu diunduh sareng nyerang komputer di tukang, tanpa idin ti pangguna.

Percanten atanapi henteu, aya seueur inpormasi anu dikirim nalika anjeun ngotéktak, data pangguna, profil milarian, lokasi geografis, sareng anu sanésna, anu tungtungna, ngahartikeun sési browsing anjeun, sareng janten inpormasi anu berharga pikeun perusahaan iklan dina jaringan. Kaleresan aya di tukangeun iklan anu anjeun tingali, meureun aya malware anu disumputkeun anu tiasa dianggo, milari kerentanan dina komputer anjeun.

Salaku panyungsi anu aman, ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu diperjuangkeun Wani. Wani dihijikeun sareng HTTPS madhab, sahingga navigasi bakal salawasna dilakukeun ku cara paling aman.

Wani-Wéb-Browser

Fitur sanés Wani nyaéta ngahalangan pelacak sési browsing anjeun. Janten metode sapertos kitu Piksel nyukcruk sareng Tngepak cookies aranjeunna bakal diblokir ku browser.

Kadali pariwara bakal dilaksanakeun ngalangkungan jaringan pangiklan anu bakal satuju sareng istilah sareng kaayaan Wani pikeun nyebarkeun iklanna, salawasna ngahargaan privasi pangguna. Dina waktos ayeuna, éta mangrupikeun peramban anu tanggel waler pikeun ngirim data pangguna ka jaringan pangiklan, pastikeun yén aranjeunna leres-leres anonim, ogé nempatkeun iklan dina wéb dina padoman na, ngahindarkeun kamungkinan malware dina iklan peramban.

Mangpaat iklan diarepkeun bakal disalabarkeun dina jumlah anu beda-beda pikeun sadayana anu kalibet. Kaseueuranana, pikeun pangiklan, sareng anu langkung alit, dibagi di antara Wani, halaman anu kalibet sareng pangguna pangotéktak.

asli

Sanaos ideu terakhir ieu henteu acan kawujud, Wani ayeuna nampilkeun dirina salaku panyungsi anu kuat ngalawan iklan jahat sareng pangguna data, kalayan laju muat 1.4 kali langkung gancang tibatan sésana panyungsi. Henteu pernah ngilu nyobian anu anyar, upami anjeun wani nyobian Wani, anjeun tiasa ngaunduh tina portal wéb na di dieu, sareng gaduh pendapat anjeun ngeunaan browser ieu,


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sisco cenahna

    Naha anjeun terang naha bakal aya vérsi 32-bit pikeun Linux? Hatur nuhun!

  2.   Alexander TorMar cenahna

    Naon anu kuring parantos uji coba (5 Menit) Abdi resep ... Urang kedah masihan kasempetan anu langkung lami, tapi proyék na sigana ngajangjikeun

  3.   Pepe cenahna

    Kuring henteu weruh, urut CEO Mozilla, nganggo basis Chromuin, sanés Firefox

  4.   sisco cenahna

    Naha anjeun terang naha bakal aya vérsi 32-bit pikeun Linux? Kuring diuji dina Win7 tina 32 sareng éta nyéépkeun ampir sapertilu langkung seueur sumberdaya tibatan Firefox. Naha aya anu nolak kuring? salam

  5.   henteu aya namina cenahna

    artikel hébat.