Kumaha ngagunakeun WhatsApp dina Linux kalayan Pidgin

Nyandak salaku dalih dua tina tulisan anu diterbitkeun kamari (salah sahiji elav sareng hiji mío) anu jejer Whatsapp sareng Facebook + Pidgin dibahas, nyandak hal ieu kuring panginten ngadamel tulisan anu ngajelaskeun kumaha cara ngagunakeun Whatsapp sareng Pidgin 🙂

Ati-ati: cara anu dijelaskeun dina tulisan ieu sigana parantos lirén damel kusabab masalah ngalanggar hak cipta.

Kumaha ngagunakeun WhatsApp dina Linux ngalangkungan Pidgin

Hal anu pangpayunna nyaéta masang pidgin sareng bungkus sanés anu sanés urang peryogi

Upami anjeun nganggo Debian atanapi turunan:

sudo apt-get install git pidgin python2.7 python-dateutil python-argparse libglib2.0.0 libglib2.0-dev libpurple-dev git make g++

Sedengkeun dina ArchLinux urang kedah masang pidgin sareng git ti repositori resmi sareng ogé paket sanés ti AUR

sudo pacman -S pidgin git make gcc yaourt python2-yowsup-git python2-argparse yowsup-client-git

Ayeuna urang bakal ngaunduh tina Repository git plugin WhatsApp ungu, nyaéta plugin WhatsApp pikeun Pidgin. Salian ti ngaunduh yowsup, anu mangrupikeun skrip anu bakal ngabantosan kami nganggo auténtikasi WhatsApp:
git clone https://github.com/davidgfnet/whatsapp-purple git clone https://github.com/tgalal/yowsup.git

Ku ngalakukeun ieu kami bakal nyiptakeun dua folder, hiji disebat whatsapp-ungu sareng anu sanés disebut yowsup, hayu urang ayeuna nyusun plugin pikeun Pidgin sareng ngalih kana folder plugins kanggo Pidgin:

cd whatsapp-ungu ngadamel cp -f libwhatsapp.so / usr / lib / pidgin /

Ayeuna urang bakal angkat ka folder dimana kami sateuacanna sareng kami bakal masihan idin palaksanaan kana skrip dina folder yowsup:

cd .. chmod + x yowsup / src / yowsup-kālepa

Nya, upami urang parantos bérés sareng kompilasi maka kami bakal ngonpigurasikeun data WhatsApp kami sapertos kitu. Kami badé nyetél data kami dina file whatsapp_config.txt (anu bakal kami janten) dina folder src di jero yowsup:

nano yowsup/src/whatsapp_config.txt

Di dinya urang bakal netepkeun data ieu:

cc = ____ (Kode internasional nagara urang)
telepon = ________ (Deui kode internasional kami dituturkeun ku nomer telepon kami)
id = ______________ (Nomer anu ngaidéntifikasi telepon urang, boh IMEI atanapi Mac upami anjeun gaduh iPhone)
kecap akses = _____ (Kami henteu acan ngadaptar janten kosong)

Upami ieu pertama kalina anjeun nganggo WhatsApp, nyaéta, anjeun henteu kantos nyambung kana jaringan, maka anjeun tiasa malire kolom id, sabab inpormasi ieu dikhususkeun di dieu pikeun nyingkahan konflik.

Nyaéta, data contona bakal sapertos kieu:

cc = 53
telepon = 5351234567
id = KKKKKKKKKKKKKKK

Nalika kami parantos nyerat data kami pencét Ctrl + O pikeun ngahemat na Ctrl + X pikeun kaluar.

Ayeuna urang bakal nyungkeun SMS anu bakal ngandung kode aktivasina WhatsApp kalayan paréntah ieu:

cd yowsup / src / ./yowsup-cli -c whatsapp_config.txt --requestcode sms

Maka urang kedah ngantosan sababaraha menit SMS kalayan kode na sumping, sareng nalika dugi, urang kedah ngajalankeun paréntah ieu:

./yowsup-cli -c whatsapp_config.txt --register XXX-XXX

Aranjeunna kedah écés ngarobah XXX-XXX pikeun kode anu ngahontalna

Upami dugi ka sadayana parantos lancar, hal sapertos kieu kedah némbongan dina terminal:

status: ok nanaon: gratis pw: warK5 + Uo5ohj0eOobair6e = harga: € 0,89 price_expiration: 1206749205 mata uang: EUR cost: 0.89 béakna: 1749384503 login: 948374939 jenis: aya

Sakali ieu ditampilkeun dina terminal, anjeun siap (tungtungna!) Pikeun muka Pidgin. Kami mukakeunana sareng buka Akun - »Atur rekening :

pidgin-ngatur-akun Teras we klik tombol na Tambihkeun sareng urang bakal mendakan jandéla sapertos kieu:

pidgin-whatsapp-create-akun

Perhatikeun yén ayeuna némbongan WhatsApp dina daptar jaringan 😉

Kami milih WhatsApp, teras lebet nu make kami nempatkeun nomer telepon kami (tong hilap nempatkeun kode nagara urang heula, contona, 5351234567, 53 ti Cuba), di sandi Kami nempatkeun kombinasi angka sareng hurup anu dipasihkeun ku skrip sateuacana, anu aya di gigireun pw (Ex: warK5 + Uo5ohj0eOobair6e =), sareng éta waé.

Urang tiasa nganggo WhatsApp dina komputer urang sorangan, kalayan sagala kanyamanan anu ditawarkeun ku ieu.

Ah, sakedik detail, sabab WhatsApp dina smartphone nganggo kontak anu disimpen dina smartphone sapertos kitu, dina Pidgin kami moal ngagaduhan kontak kami, janten urang kedah nambihan ku aranjeunna sacara manual pikeun silih tukeur pesen sareng aranjeunna. Pikeun nambihan kontak saderhana, Nama Pangguna kontak éta nomer teleponna, tangtosna sateuacan sateuacan nomer nagara (Ex: 349472783494… 34 di Spanyol).

Pikeun netelakeun, kuring sanés penggemar WhatsApp, langkung saé, pikeun ngalakukeun tutorial kuring nganggo akun babaturan kusabab ... didieu di Kuba WhatsApp henteu ngagaduhan dukungan 😀. Anu teu tiasa urang mungkir nyaéta WhatsApp mangrupikeun salah sahiji mode anu pangénggalna, ogé upami anjeun nganggo éta dina smartphone atanapi tablet anjeun nganggo pasar aplikasi sistem komputer, ogé upami anjeun langkung resep ngaunduh sareng masang WhatsApp ngabantosan anjeun dina halaman wéb anu sanés, éta mangrupikeun salah sahiji tina kabiasaan atanapi adat istiadat anu dianggo ku sababaraha pangguna unggal dinten, anu parantos cicing.

Naon anu dilakukeun ku pangguna Linux nyalira?. Tutorial ieu anu nembé dibaca mangrupikeun conto anu sakali deui, dina Linux urang tiasa ngalakukeun sadayana atanapi ampir sadayana anu dilakukeun ku pangguna sanés dina sistemna, kanyataanna, sababaraha kali urang bahkan tiasa ngalakukeun hal anu langkung saé ^ _ ^

Salam sareng muhun, mugia tip ieu parantos manpaat pikeun anjeun.

PD: Anjeun parantos gaduh GTalk, Yahoo, Jabber, Facebook, Windows Live sareng ayeuna WhatsApp, allah, abdi resep Pidgin LOL!

Édit:

Hatur nuhun pisan ka Alfred pikeun penjelasan anjeun anu saé dina koméntar:

Halo, hatur nuhun kanggo tulisan éta, éta tiasa dianggo pikeun kuring, kuring ngan ukur hoyong netelakeun Manjaro (0.8.8):
1.- Paket anu badé dipasang nyaéta python-yowsup-git (sanés python2-yowsup-git), ku cara ieu édisi kagumantungan ogé bakal béda sareng bakal tiasa dianggo sareng yowsup-client-git.
2.- Henteu perlu dikloning whatsapp-purple atanapi yowsup.git, duanana aya dina AUR, anu kahiji disebat ungu-whatsapp-git sareng anu kadua disebat yowsup-client-git.
3.- Nalika anjeun ningali file konfigurasi, ukur nunjukkeun lokasina.
Pikeun ngadaptar anjeun peryogi nempatkeun 3 variabel munggaran, cc, telepon y id; Dina kasus Mexico, kode nagara nyaéta 52, sedengkeun nomer (telepon) kedah disiapkeun nganggo kode anu sami sareng nomer 1. Sigana ID éta mangrupikeun nilai acak, kuring henteu yakin ngeunaan ieu.
Sakali didaptarkeun sareng kecap akses anjeun, aplikasi anu dipasang henteu peryogi deui, kecuali plugin Pidgin "purple-whatsapp-git". Pamaké di Pidgin bakal sami sareng anu anjeun anggo dina konfigurasi, kuring ngulang deui yén dina kasus Mexico bakal 521 sareng langsung, tanpa spasi, nomer telepon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

150 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   guillermoz0009 cenahna

    Kuring ngan ukur gaduh hiji patarosan, KTP, naha éta tiasa naon? Abdi angkat ti «KKK… ..»

  2.   Giskard cenahna

    YA ALLAH!!!
    Hébat! Hatur nuhun. Dina sababaraha waktos kuring gé nguji éta pikeun ningali kumaha jalanna.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun parantos maos ^ _ ^

      1.    David andrade cenahna

        Hapunten kanggo lungsé topik, tapi naha anjeun nganggo opera atanapi naha éror na?

  3.   Fransisco cenahna

    Hatur nuhun pikeun tutorial na.

    Nalika nyungkeun SMS kuring ngagaduhan kasalahan ieu:

    param: b'number '
    alesan: b'bad_param '
    status: b'fail '

    Wasalam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naha anjeun nganggo data anu némbongan dina terminal?
      Émut henteu nempatkeun simbol + di payuneun kode nagara 😉

      1.    Fransisco cenahna

        Leres, kuring ngan ukur nganggo data éta, tanpa tanda "+" sareng éta ngalungkeun kasalahan kuring ...

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna
        2.    Fransisco cenahna

          Paréntah anu pasti anu masihan kuring kasalahan nyaéta:

          ./yowsup-cli -c whatsapp_config.txt –kode pamundut sms

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Leres, leres pisan, kusabab tétéla aya anu lepat dina file konfigurasi, dina tautan anu kuring kirimkeun anjeun aya pangguna anu gaduh masalah anu sami sareng anjeun sareng anu sanés ngabantosan anjeunna.

          2.    tanda cenahna

            Hal anu sami kajantenan kuring, dugi ka kuring maca ogé handap tulisan anu nyatakeun yén dina jumlah anjeun kedah ngulang kode nagara.
            Ex:
            cc = 54
            nomer = 54XXXXXXXX

            Nya kitu, kuring henteu kénging nampi SMS.

    2.    Jibril Volpe cenahna

      Pos anu saé pisan! Éta dianggo pikeun kuring sampurna!

      Gracias!

  4.   Ferkaj cenahna

    Dina paréntah mimiti masang pidgin sareng plugins aya kasalahan. Sigana kuring anu ngeunaan git xD munggaran

  5.   Ferkaj cenahna

    Ku jalan kuring poho. Hatur nuhun pisan kana tutorial na 😛

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun parantos maca kami.
      Dimana kasalahan ieu? 😀 naon garis na? Pikeun mariksa éta. 😉

      1.    guillermoz0009 cenahna

        Éta dina…. sudo apt-get git install pidgin python2.7…

        Nyoplokkeun "git" ku anu mimiti dipasang. =)

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Uff haha ​​leres hehe, hatur nuhun ka anjeun duaan pikeun nuduhkeunana, kuring badé lereskeun 🙂

      2.    Rodney cenahna

        sudo apt-get git install pidgin python2.7 python-dateutil python-argparse libglib2.0.0 libglib2.0-dev libpurple-dev git make g ++

        Saatos "apt-get" nyatakeun "git" lepat

  6.   Pak Parahu cenahna

    Kuring ngahargaan tutorialna, henteu pernah nyeri upami gaduh inpormasi ngeunaan ieu. Nanging, urang henteu kedah hilap yén Whats App henteu langkung saé tibatan Windows Live Messenger, Skype atanapi cara sanésna, éta masih layanan anu traffik sareng inpormasi kami sareng henteu ngajamin privasi naon waé dina paguneman anu paling pribadi urang.

    Teu mustahil ngahubungi SAHA SAHA NGALAMAN ayeuna ngalangkungan SIP atanapi XMPP (kahartos ku hartosna ieu kuring hartosna server "dipercaya" XMPP), kacuali mangrupikeun sakumpulan geeks Linux anu parawan. Mudah-mudahan dinten bakal sumping nalika jalma nganggo aplikasi komunikasi gratis kalayan istilah sareng kaayaan anu henteu nyiksa.

    Pokokna, ogé hatur nuhun kanggo tutorialna, hiji deui démo yén teu aya anu mustahil.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sumuhun tangtosna, ngan éta sateuacan elav sareng kuring nyebarkeun tulisan masing-masing (anjeunna ngeunaan WhatsApp sareng kuring ngeunaan Pidgin) sareng, panginten janten kuring ningali naha duanana aplikasi tiasa digabungkeun ^ _ ^

      Hatur nuhun parantos maca

  7.   sétan AG cenahna

    Anjeunna henteu ngirimkeun kode ka kuring. Abdi parantos ngagaduhan Whataspp dina hapé. Naha aya cara séjén pikeun ngalirkeun kana pidgin? Nuhun, alus tuto.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naha anjeun nempatkeun ID éta supados henteu béntés sareng WhatsApp anu tos anjeun gaduh dina telepon sél anjeun?

  8.   Nicolas cenahna

    Abdi henteu nampi SMS sareng kuring parantos ngantosan cekap lami, naon éta?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kadang-kadang tiasa dugi ka 30 menit, endah sapertos anu disada.

      1.    Nicolas cenahna

        Aya hal anu masih henteu jelas pikeun kuring, dina KTP kedahna kuring nempatkeun IMEI tina telepon abdi atanapi anu acak supados henteu bénten?

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          IMEI telepon anjeun, kacuali éta mangrupikeun iPhone teras gaganti IMEI anu kedah anjeun nempatkeun nyaéta MAC na

          1.    Nicolas cenahna

            Abdi parantos ngantosan langkung ti 30 menit, kanggo ningali naha badé sumping énjing, hahaha.

            Salam sareng hatur nuhun pikeun panduan na.

          2.    Glaukon cenahna

            Éta henteu kantos sumping, kuring parantos ngantosan langkung ti 30 menit.

    2.    Planser cenahna

      Sapertos kuring, sms henteu kantos sumping ti terminal, saatos milarian kuring mendakan halaman ieu https://coderus.openrepos.net/whitesoft/whatsapp_smsUpami anjeun nyungkeun permintaan ku konsol dina halaman, anjeun masih kedah ngantosan waktos sésana tapi pesenna langsung sumping, salam!

      1.    Lolo cenahna

        Kusabab éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring nuturkeun tautan anjeun sareng ngalebetkeun nomer telepon kuring sareng awalan kuring.

        Sms ngahontal kuring langsung, éta nyebutkeun:

        Kode WhatsApp xxx-xxx

        Nyaéta, angka tilu angka, dash, sareng tilu digit sanés.

        Wéb henteu naroskeun IMEI telepon tapi hé, kanyataanna nyaéta nalika kuring nempatkeun kode éta dina Pidgin, éta masihan kuring kasalahan sambungan.

        Abdi henteu terang naon anu salah.

    3.    pastor cenahna

      Abdi henteu kantos ngagaduhan sms janten kuring nganggo dua telepon sélulér, hiji nganggo whassap (anu henteu didaptarkeun) sareng anu sanés kalayan nomer anu kuring badé didaptarkeun, janten sms sumping teras kuring teraskeun sakumaha nalika anjeun kedah ngalebetkeun kode dina terminal.

  9.   Fernando cenahna

    Halo sadayana. Nya, kuring kedah nyarios yén tilu suku tina hal anu sami kajadian ka kuring. Ieu anu balik ka kuring nalika kuring ngalebetkeun paréntah pikeun nyungkeun SMS:

    status: gagal
    param: nomer
    alesan: bad_param

    Salam sareng hatur nuhun sateuacana kanggo waktosna.

    1.    Fransisco cenahna

      Éta kajantenan ka kuring sareng kuring parantos ngémutanana, upami éta kajantenan ka batur kuring bébéja yén kuring poho nempatkeun kode internasional nagara kuring dina telepon, nyaéta, upami telepon kuring nyaéta: xxxxxxx kuring kedah nempatkeun telepon : 34xxxxxxx sareng kuring hilap awalan éta.

      Ayeuna kuring ngantosan SMS na.

      Hiji salam.

      1.    Fernando cenahna

        Persis Francisco anu aya kasalahan, janten kuring ngantosan pesen na ogé. Hatur nuhun. Salam kanggo sadayana.

  10.   Cijulang cenahna

    Sareng anjeun tiasa komunikasi sareng pangguna jaringan XMPP sanés atanapi ngan antara pangguna WhatsApp? upami henteu, éta henteu kapaké pikeun kuring

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Henteu, ngan ukur nganggo WhatsApp. Éta XMPP anu ditutup, sapertos GTal atanapi Facebook 🙁

  11.   Mariano cenahna

    Paréntah ieu salah:
    sudo apt-get git install pidgin python2.7 python-dateutil python-argparse libglib2.0.0 libglib2.0-dev libpurple-dev git make g++
    éta saleresna mah
    sudo apt-get install git pidgin python2.7 python-dateutil python-argparse libglib2.0.0 libglib2.0-dev libpurple-dev git make g++
    Sareng kusabab kami aya, tambahkeun sudo kana cp plugin na
    sudo cp -rf libwhatsapp.so /usr/lib/pidgin/

  12.   agul malaikat cenahna

    Anjeun kedah maca ieu upami kajantenan ka anjeun nganggo versi WhatsApp pelanggan anu pang anyarna >> https://github.com/davidgfnet/whatsapp-purple/issues/61

    Anjeun kedah maca hal-hal ieu anu kuring mendakan

    -Kaluarkeun # 51
    https://github.com/davidgfnet/whatsapp-purple/issues/51
    Numutkeun ka panulis plugin, poto profilna masih teu katingali, éta tiasa ditambihan engké

    -Kaluarkeun # 29
    https://github.com/davidgfnet/whatsapp-purple/issues/29
    Pikeun kéngingkeun sababaraha emotikon, anjeun kedah turun https://github.com/stv0g/unicode-emoji teras lebetkeun aranjeunna dina $ RUMAH / .bérés / smiley teras pilih sakumpulan émotik dina pilihan.
    Karakter anu henteu ditampilkeun leres mangrupikeun bagian tina bug pidgin
    https://developer.pidgin.im/ticket/15756#ticket

    Grup -Whatsapp, Pidgin nafsirkeun salaku Obrolan. Dina obrolan, parios pilihan "Sambungkeun deui upami akun disambungkeun" sareng "Tetep dina obrolan nalika jandéla ditutup". Upami henteu, anjeun bakal di luar obrolan grup.

    -Ngaganti status saluyu sareng ngadamel status judul sareng pesen anu disimpen. Ojito

  13.   eliotime3000 cenahna

    Kaleresan kuring hoyong Kontalk aya dina pilihan Pidgin, tapi kumargi WhatsApp ngagaduhan paling tanggungan, langkung saé kuring cicingeun.

    Sarua, tip saé.

    1.    Switcher cenahna

      Sababaraha minggu ka pengker aranjeunna diterbitkeun Artikel ieu pikeun ngonpigurasikeun Kontalk tina sagala klien XMPP (sanaos peryogi aya naskah Python anu ngajalankeunana pikeun jalan).

  14.   Stume Kewoto Fume cenahna

    Di kde dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana ku kopete?

    1.    albert kuring cenahna

      Henteu waktos kanggo parios deui, kuring ogé ngarepkeun aya anu terang
      hatur nuhun

    2.    truko22 cenahna

      Kuring ogé resep tapi pikeun Telepathy 😀

  15.   Leo cenahna

    Kuring ngingetkeun anjeun yén sababaraha waktos ka pengker kuring ngalakukeun hal anu sami dina pidgin (kuring henteu émut upami aranjeunna sami léngkah) tapi anu WhatsApp ngablokir nomer éta pikeun nganggo éta dina jaringanna salami 60 dinten.
    Éta ngan ukur peringatan. Langkung untung tibatan kuring.

  16.   eKaph cenahna

    Pos anu saé, tapi kuring gaduh patarosan ngeunaan tés anu anjeun lakukeun, upami kuring parantos ngagaduhan smartphone kuring pakait sareng wasap teras kuring ngahubungkeun pidgin sakumaha anu anjeun jelaskeun di luhur, naha hubungan sareng smartphone leungit? Upami henteu, naha pesenna dugi ka mobile sareng pidgin anjeun?

    1.    fringe giron cenahna

      Leres, pakaitna sareng smartphone leungit. Éta ngan ukur tiasa dikaitkeun sareng hiji alat.

      1.    bxo cenahna

        Poof, upami hubungan sareng telepon sélulér leungit, kuring bakal kajantenan, sabab nalika kuring nganggo WhatsApp pangpangna nyaéta nalika kuring henteu aya di bumi

    2.    Miguel cenahna

      Anggo Fonyou gaduh nomer sélulér sanés

  17.   Joaquín cenahna

    Pikaresepeun. Kuring henteu nganggo telepon sélulér jadi kuring henteu terang pisan ngeunaan WhatsApp, tapi anu kuring henteu terang éta kedah nganggo nomer telepon pikeun akun éta.

    1.    Rafael cenahna

      Kuring kataji yén anjeun henteu nganggo telepon sélulér.
      Éta kaget kuring sabab biasana linuxeros langkung aya hubunganana sareng téknologi.
      Naha aya alesan anu khusus?
      bagikeun ka kami kumaha rasana hirup tanpa telepon sélulér.

      1.    Joaquín cenahna

        Haha. Nya, kaleresan kuring ngagaduhan Nokia 5610 sababaraha taun ka pengker sareng kuring ngan ukur nganggo éta pikeun ngupingkeun musik. Abdi mésér dina waktos anu diperyogikeun, tapi teras henteu peryogi deui.

        Ogé, sababaraha taun ka pengker kuring nampi tim promosi kalayan langganan bulanan, tapi teras kuring hoyong ngabatalkeun garis sareng butuh 5 bulan kanggo ngalengkepan prosedur.

        Nembe, nganggo chip recharge card, upami anjeunna hoyong, anjeunna nyambung kana Internét (berkat aksés langsung dina tombol 0), sareng éta nyéépkeun kiridit kuring unggal dinten sareng kuring henteu kantos terang kumaha ngabatalkeun jasa éta.

        Pokokna, kuring ditipu dua kali ku dua perusahaan telepon sareng kuring benci, janten kuring moal nganggo telepon sélulér deui (kalayan garis, tangtosna). Sanaos kuring rada kataji kana modél smartphone énggal kusabab Wi-fi sareng OS, tapi harga éta hargana "gratis" (nyaéta, tanpa saluran telepon), anjeun tiasa mésér 2 atanapi 3 ku garis, gumantung kana perusahaan. Kumaha hate kuring ka aranjeunna ... ¬_¬

  18.   Bruno cascio cenahna

    Aya kasalahan dina paréntah kahiji:

    sudo apt-get GIT install pidgin python2.7 python-dateutil python-argparse libglib2.0.0 libglib2.0-dev libpurple-dev git make g ++

    Abdi nyobian na deui 🙂

  19.   Mauricio cenahna

    Abdi ngantosan…

  20.   kronos cenahna

    Tutorial anu saé, sadayana tiasa dilakukeun dina Linux ^ _ ^

  21.   TheGuillox cenahna

    sababaraha bulan ka pengker kuring nyobian ngusahakeun éta sareng kuring henteu hasil, utamina ku masalah sandi.

    Kuring badé nyobian deui, tapi kuring gaduh patarosan, upami kuring nganggo nomer telepon, naha kuring tiasa teras nganggo WhatsApp dina hapé?

    1.    Yaotl cenahna

      Bisi kuring, éta henteu bakal mikawanoh telepon sélulér engké, nanyakeun anjeun ngalebetkeun kode anu WhatsApp kirimkeun ka anjeun ku sms (sareng éta gancang pisan sumping) Upami anjeun ngalebetkeunana, ayeuna éta bakal ngaluarkeun anjeun tina pidgin ...

  22.   Manuel R. cenahna

    Jigana saé pisan tiasa nganggo WhatsApp dina PC, tapi kuring gaduh mamang anu sami sareng eKaph, upami anjeun nganggo WhatsApp sareng Pidgin, naha bakal aya masalah sareng layanan dina smartphone kuring? Kuring kantos maca éta enya, tapi kuring masih resep ka batur didieu anu parantos ngusahakeun éta pikeun mastikeun. Terlebih deui, aranjeunna nyarankeun supados ngadamel "akun" kalayan nomer énggal dina halaman wéb (kuring hilap namina), tapi anjeunna nyungkeun ngirim salinan KTP resmi sareng éta henteu masihan kuring raos anu saé pisan. Salam.

  23.   Jose damian cenahna

    Kontribusi anu saé, kuring langsung nyebarkeun éta di antara kontak kuring

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun pisan parantos maca kami 🙂

  24.   Luis cenahna

    Wilujeng énjing, abdi peryogi sakedik bantosan:

    Nalika kuring ngajalankeun ieu dina terminal Ubuntu 12.10 kuring:
    "Sudo apt-get git install pidgin python2.7 python-dateutil python-argparse libglib2.0.0 libglib2.0-dev libpurple-dev git make g ++"

    Abdi wangsul:
    E: Operasi henteu valid: git

    Aya ideu?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kasalahan kuring, paréntahna nyaéta:

      sudo apt-get install git pidgin python2.7 python-dateutil python-argparse libglib2.0.0 libglib2.0-dev libpurple-dev git make g++

      1.    Bruno cascio cenahna

        Sanés ngingetkeun deui, tapi aya deui "kasalahan" 😛

        paréntah git dipendakan 2 kali 🙂

  25.   Saéron cenahna

    Kuring kedah ngingetkeun yén anjeun moal tiasa nganggona dina pc sareng sélulér dina waktos anu sasarengan, sareng unggal waktos anjeun ngaktipkeunana dina héndsét anjeun kedah ngalaksanakeun bagian tina prosés supados tiasa dianggo dina komputer. Kituna kuring ngan ukur ningali éta gunana pikeun jalma anu teu tiasa nganggo wassap dina handphone.

  26.   freebsddick cenahna

    Luar biasa sanaos teu puguh ngagunakeun aplikasi ieu dina komputer !!

  27.   Alfred cenahna

    Halo, hatur nuhun kanggo tulisan éta, éta tiasa dianggo pikeun kuring, kuring ngan ukur hoyong netelakeun Manjaro (0.8.8):
    1.- Paket anu badé dipasang nyaéta python-yowsup-git (sanés python2-yowsup-git), ku cara ieu édisi kagumantungan ogé bakal béda sareng bakal tiasa dianggo sareng yowsup-client-git.
    2.- Henteu perlu dikloning whatsapp-purple atanapi yowsup.git, duanana aya dina AUR, anu kahiji disebat ungu-whatsapp-git sareng anu kadua disebat yowsup-client-git.
    3.- Nalika anjeun ningali file konfigurasi, ukur nunjukkeun lokasina.
    Pikeun ngadaptar perlu nempatkeun 3 variabel heula, cc, telepon sareng id; Dina kasus Mexico, kode nagara nyaéta 52, sedengkeun nomer (telepon) kedah disiapkeun nganggo kode anu sami sareng nomer 1. Sigana ID éta mangrupikeun nilai acak, kuring henteu yakin ngeunaan ieu.
    Sakali didaptarkeun sareng kecap akses anjeun, aplikasi anu dipasang henteu peryogi deui, kecuali plugin Pidgin "purple-whatsapp-git". Pangguna di Pidgin bakal sami sareng anu anjeun anggo dina konfigurasi, kuring ngulang deui yén dina kasus Mexico bakal 521 sareng langsung, tanpa spasi, nomer telepon.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun pisan, panjelasan anu saé. Nyatana, sigana kuring bakal ngadugikeun koméntar ieu dina tulisan 😀

  28.   Juan Antonio cenahna

    Ieu tiasa dianggo ... Tapi….

    Nalika ngalakukeun ieu, éta naroskeun deui kuring dina telepon pikeun nomer verifikasi: S (sapertos WhatsApp dipasang deui).
    Kuring henteu weruh lamun kuring parios deui dina cel éta bakal leungit sambunganna dina pidgin?

    Wasalam

    1.    Juan Antonio cenahna

      Ieu tiasa dianggo ... Tapi….

      Nalika ngalakukeun ieu, éta naroskeun deui kuring dina telepon pikeun nomer verifikasi: S (sapertos WhatsApp dipasang deui).
      Kuring henteu weruh lamun kuring parios deui dina cel éta bakal leungit sambunganna dina pidgin?

      Wasalam

  29.   coét cenahna

    Abdi hoyong mairan yén aya kasalahan réplika. Hayu atuh ngajelaskeun, nalika masang plugin whatsapp sareng nuturkeun tutorial anu lengkep, éta tiasa dianggo pikeun kuring kalayan sampurna, kuring ngingetkeun anjeun, waktos kritis datang nyaéta nalika anjeun nempatkeun kode aktivasina atanapi #password, whatsapp telepon sél bakal eureun jalan ku ngirim pesen ieu :
    "Sambungan gagal! Punten cek nomer telepon anjeun. Anjeun ngan ukur tiasa nganggo WhatsApp kalayan nomer anu sami dina hiji alat dina waktos anu sami »
    Tétéla réplika id atanapi nomer anu sami nyababkeun sahenteuna salah sahiji alat nganggo WhatsApp, ngungkulan anu sanés.
    Nuhun tutorial na 🙂

  30.   Ramon cenahna

    Tutorial alus teuing.
    Jelas sareng singket.
    Éta dianggo pikeun kuring pertama kalina.
    Hatur nuhun.

  31.   matthew3x6 cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeunnana sapertos ayeuna sareng kuring pas pisan ... tapi msg henteu kantos lebet sél kuring.
    Anjeunna ngawartosan kuring msg dikirim sareng sadaya pésta tapi henteu aya…. grax sami salu2

  32.   batang cenahna

    Halo, kuring hoyong anjeun ngalebetkeun cara pikeun uninstall sareng ngantepkeun ka nol, mupus sadaya folder, rujukan, file, jsjb ... ... (kuring resep kana Ubuntu khususna)
    Jelas éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring tapi kuring pikir ngabersihan deui sareng pasang deui ti mimiti kuring sigana éta bakal jalan. Pidgin henteu nunjukkeun whatsapp salaku pilihan, sigana kasalahan éta disababkeun ku Ungu, tibatan yowsup prosés na jalan leres, tapi kuring ogé kedah ngabersihkeun kumargi nalika éta henteu hasil kuring pakait deui sareng smartphone kuring.

  33.   sadalsuud cenahna

    Halo éta digawé pikeun kuring, tapi msn butuh waktu anu panjang pikeun sumping janten kuring nganggo halaman anu disarankeun ku batur [1] sareng éta sumping sakaligus, kalayan kode tina 3 hurup - 3 hurup sareng kuring nyiptakeun akun abdi dina pidgin, sareng sacara épéktip Abdi tiasa tukeur pesen sareng jalma anu ngagaduhan WhatsApp, anjeun kedah nambihan.

    Sareng kuring masihan koméntar panulis tulisan (sareng hatur nuhun !: D)
    "Klarifikasi, kuring sanés pameget pisan tina WhatsApp, langkung saé, saleresna, pikeun ngalakukeun tutorial kuring nganggo akun babaturan kusabab ..." Kuring ngan ukur hoyong nyimpen kontak.

    [1] https://coderus.openrepos.net/whitesoft/whatsapp_sms

  34.   iluku cenahna

    Alus.
    Kuring naroskeun ka anjeun: Kuring ngalaksanakeun sagala léngkah anu leres, tapi nalika kuring ngamimitian Pidgin nyarios ka kuring yén server nolak koneksi. Naha kusabab kuring henteu ngagaduhan rencana tapi kuring nganggo nganggo kartu preload?
    Nuhun sareng salam.

    1.    nada cenahna

      Éta kajantenan kuring sareng éta sabab kuring nempatkeun gambar profil ... anjeun kedah ngaleungitkeun, éta sanés fungsi anu didukung.
      Abdi ngarep éta waé.

  35.   @Jlcmux cenahna

    Mimiti, hatur nuhun kana tulisanana. Abdi gaduh masalah sapertos kieu. Nalika kuring naroskeun kode éta masihan kuring hasilna ieu:

    [jose @ manjaro src] $ ./yowsup-cli -c whatsapp_config.txt –requestcode sms
    metode: b'sms '
    cobian deui_antos: 1805
    status: b'sent '
    panjangna: 6

    Dina tiori anjeunna ngirimkeun sareng sadayana henteu kunanaon. Tapi kuring henteu kantos kénging SMS ..

    Naon anu tiasa dilakukeun 🙁

    Salam.

  36.   Daniel cenahna

    Tulisan anu saé pisan, teraskeun

  37.   rofo cenahna

    Abdi nampi pesen anu nyebatkeun: yowsup-kālepa: pesenan henteu kapendak
    Kuring nganggo linux mint 64 bit, ngalakukeun sadaya léngkah hiji-hiji sareng dina waktos nyusun kuring henteu tiasa

  38.   Alam cenahna

    Saé pisan!! Anjeunna leumpang kuring ka anu katilu tapi anjeunna leumpang kuring! Hatur nuhun!

  39.   Fransisco cenahna

    Hello!
    Éta henteu dianggo pikeun kuring. Kuring nuturkeun sadayana kana serat, sadayana lancar, tapi nalika nganggo pidgin kuring nampi pesen "Server ditutup sambungan".
    Naha aya hubunganana sareng dirina ti Argentina? Naha aya parameter sanés anu tiasa dirobih tina ngatur akun?
    Sakur ideu. hatur nuhun pisan

  40.   Emmanuel Diaz cenahna

    Dua hal:

    - Dina format naon MAC disimpen?

    -Singkatna, éta henteu tiasa dianggo dina PC sareng iPhone dina waktos anu sami? Nyaéta, upami kuring ngaktipkeunana dina hiji sisi éta bakal dinonaktipkeun di sisi anu sanésna sareng sabalikna, pikeun kuring ieu henteu tiasa dianggo, sabab kuring henteu mendakan yén ngagaduhan nomer pikeun ngobrol ngalangkungan WA ngan ukur pikeun PC sareng anu sanés dina iphone.

    Sagala koméntar atanapi bantosan kuring ngahargaan.

  41.   raven291286 cenahna

    Naha éta tiasa di LInux Mint 13?

  42.   raven291286 cenahna

    Tina naon anu kuring tingali éta henteu aya gunana deui atanapi bebeneran anu diusahakeun ... éta henteu tiasa dianggo 🙁

  43.   WhatsApp cenahna

    Kuring bakal teraskeun sareng windows

  44.   Ruben cenahna

    Anjeun tiasa ngaunduh wasap tanpa virus versi pangénggalna di http://wasap.net/descargar-wasap

  45.   eddy cenahna

    Kuring kantos maca tulisan ieu sareng kuring resep pisan. Kuring nyobian tapi kuring nuju ngerjakeun trisquel 6 turunan ubuntu sareng di terminal kuring nyerat garis git clone https://github.com/davidgfnet/whatsapp-purple
    git klon https://github.com/tgalal/yowsup.git
    sareng kasalahan meda anu teu tiasa dipendakan. Kuring nulis sudo apt-get install git …….

  46.   PICCORO Lenz McKAY cenahna

    hariwang3 yén perusahaan ageung nangtoskeun usaha batur, cara na henteu tiasa dianggo deui, kantun ku cara hukum aranjeunna nutup gudang.

    Kuring pikir yén padamelan anyar kedah dilakukeun sareng nyebarkeunana, anarki mangrupikeun hiji-hijina hal anu bakal ngéléhkeun artos perusahaan ieu anu henteu ngaleupaskeun aplikasi pikeun Linux!

    maka perusahaan ngewajibkeun kuring (ku nipu mayoritas) nganggo windo, kumargi parantos "memikat" mayoritas, sareng kuring kedah ngaluyukeun sareng anu sanés! Upami kuring ngagaduhan kakuatan pikeun ngaruntuhkeun témbok, naha henteu?

  47.   Carlos cenahna

    Kuring ngalih ti Mint kana Peppermint. Kuring nyimpen akun dina Pigdin sareng folder anu diunduh sareng data di Bumi, tapi akunna henteu mikawanoh kuring. Naon anu kuring kedah lakukeun deui? Ogé, ayeuna kuring parantos didaptarkeun

  48.   Ramiro Ramirez cenahna

    Pos anu saé pisan, hébat kuring bakal nyarios

  49.   beurat beurat cenahna

    Pembaruan: Dinten ayeuna Méi 06/2014, éta bakal tetep jalan sampurna. Aranjeunna muka deui répoos di GIT.
    Hiji-hijina cacatna nyaéta nalika WhatsApp dianggo ti Pidgin, WA henteu nyambung tina sélulérna, kitu ogé sabalikna.

    Salam!

  50.   Cristianhcd cenahna

    éta bakal tetep jalan?

  51.   Nahuel cenahna

    Hébat, hatur nuhun pisan.

  52.   wasap cenahna

    Abdi resep tulisan éta

  53.   cenahna

    éta jalan deui!

  54.   cenahna

    éta jalan deui !!
    punten upami kuring ngirimkeun dua kali kuring henteu yakin koméntar anu munggaran parantos sumping

  55.   Ivan cenahna

    Kuring ngalakukeun sadayana prosés, sadayana saé ogé. Kuring parantos berhasil lebet, tapi kuring henteu tiasa ngirim atanapi nampi pesen. Aya ideu?

    Salam!

    Sareng salaku réréncangan PICCORO Lenz McKAY nyarios: "Anarki mangrupikeun hiji-hijina hal anu bakal ngéléhkeun artos perusahaan-perusahaan ieu anu henteu ngaleupaskeun aplikasi pikeun Linux!" (sic)

  56.   Jose cenahna

    Kuring ngabéjaan yén "pikeun henteu angkat" Kuring parantos nuturkeun léngkah demi léngkah sanaos nyatakeun yén 7 bulan ka pengker éta lirén damel, sareng éta parantos tiasa dianggo sampurna! Hatur nuhun pisan, saleresna nyaeta kuring kedah pisan pisan whatsapp dina laptop kuring pikeun masalah damel sareng tutorial na parantos ngabantosan kuring pisan.

    Kuring gaduh sakedik ragu, kuring henteu terang naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, upami kuring hoyong dipasang 2 atanapi langkung WhatsApp, naha mungkin? Léngkah naon anu anjeun kedah balikeun?

    nuhun sakali deui

  57.   Jibril Campos cenahna

    Genial !!
    Di tempat damel éta rada pikaresepeun pikeun nyandak telepon pinter anjeun sepanjang waktos sareng ku pidgin sadayana direngsekeun.
    Salam!

  58.   Beni jaimes cenahna

    hatur nuhun kanggo inpormasi ieu, kuring nembé dipasang dina Lubuntu 14.04 Lts sareng éta tiasa dianggo saé.

    Kuring nyungkeun ijin anjeun pikeun nyebarkeun tulisan ieu dina forum Lubuntu.

  59.   Jibril cenahna

    Kuring nyobian ayeuna di Arch, kuring sanggup ngalakukeun sadaya léngkah, tapi hanjakalna éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring 😛

  60.   Ariel benitez cenahna

    Hai Abdi hoyong naroskeun ka anjeun.
    Kuring parantos nyobian ieu tina whatsapp dina dua distribusi abdi Fedora 20 sareng Antergos, Dina duanana kuring ngatur pikeun masang nampi sms kalayan kodeu buka Pidgin teras lebetkeun nami pangguna sareng lulus.

    Anu kajadian ka kuring nyaéta kuring moal tiasa ngobrol sabab saatos sababaraha detik konéksi kana sérver dipotong. Abdi nyandak teleponna sareng éta ogé offline.

    Patarosan. Gawe sareng Pidgin sakaligus sareng telepon sélulér ku whatsapp ????

    1.    nada cenahna

      Éta biasana kajadian kusabab aranjeunna nempatkeun gambar sobat atanapi gambar profil, anjeun kedah ngaleungitkeunana. Abdi ngarep éta waé.

  61.   Oscar Ytriago cenahna

    Wilujeng padamelan anu saé, naha kuring tiasa masangkeunana di Canaima 4.0, hatur nuhun sateuacana, Suksés

  62.   Gibran Alexis Moreno Zuñiga cenahna

    Kuring meunang "Server ditutup konéksi"

    D dina linux mint 17 ti Mexico

  63.   Antonio cenahna

    Diuji dina Kubuntu 14.04 sareng tiasa dianggo sampurna
    hatur nuhun

  64.   kulk cenahna

    weeeeeeeeenisimo ka kuring upami sms tiasa dianggo pikeun kuring, kuring nyungkeun sababaraha kali sareng éta dugi

  65.   santiago alessio cenahna

    éta masihan kuring kasalahan ieu
    status: gagal
    param: nomer
    alesan: bad_param
    Tina naon anu kuring ngartos éta nyatakeun yén parameter angka salah tapi kuring nempatkeun éta salaku aranjeunna nyarios aya anu parantos kuring
    cc = 54
    telepon = 5436455563
    Kuring henteu terang naon anu kuring lepat, kuring ngaloloskeun id sakumaha anu aranjeunna nyarios sabab éta pertama kalina kuring nganggo naon, atoh kuring parantos nyobian nempatkeunana sareng éta nyatakeun sami sareng kode na 54, anu sanésna kajantenan?

  66.   Jérman Camilo Martinez cenahna

    Halo ... Kuring gaduh patarosan ... Kuring junun ngalakukeun sadaya léngkah, sareng tétéla sadayana jalan saé, anu kakuranganna nyaéta nalika kuring ngaktipkeun Wapp dina PC éta bakal nyambung telepon sélulér sareng nyarios yén éta ngan ukur tiasa aya dina hiji alat sakaligus ... nalika ngadaptar deui dina telepon sélulér, teras pegatkeun PC ... .. naha aya cara pikeun ngagaduhan layanan dina kadua komputer dina waktos anu sami? atanapi naha kuring ngagaduhan rekening anu béda pikeun masing-masing tim?
    Hatur nuhun pitulung ka

  67.   Emilio cenahna

    Salam, kuring dipasang dina linux mint 17 kayu manis sareng dina léngkah ieu miceun kasalahan (git clone https://github.com/tgalal/yowsup.git) dina anu ieu ogé (cp -f libwhatsapp.so / usr / lib / pidgin /) Kuring henteu percanten kana pilihan whatsapp di Piding, kuring ngalakukeun sadaya léngkah sareng ngan dua ieu henteu ngajalankeun ogé, kuring ngalakukeun anu salah kusabab saatos ngaco sakedap kuring nyandak aranjeunna ngaji sareng kuring gaduh whatsapp dina linux mint 17, kana koméntar dina id kuring nempatkeun imei sél rusak sareng nomer telepon sélér bebek kuring. Hatur nuhun kana tuto na aranjeunna nyarios yén éta henteu acan tiasa dianggo ……… ..

  68.   Yesus cenahna

    Kuring ngagaduhan pesen pamungkas tapi kuring teu dihaja nutup terminal sareng kuring henteu terang kumaha kéngingkeun jumlah "pw" kanggo ngalebetkeunana salaku kecap konci pidgin, kumaha kuring ngasilkeun deui? Surak

  69.   Javier Sánchez cenahna

    Punten kuring teu percanten ... Naha sumber paket WhatsApp dianggo dina tutorial ieu anu anjeun percanten? Kuring naros kumargi jujur ​​kuring henteu terang sareng aya seueur aplikasi anu sakedik kejutanana, kuring henteu hoyong masang nanaon anu henteu aman. Nuhun ti ayeuna!

  70.   Jorge cenahna

    alus

    Mini tutorial anu saé pisan, éta dijelaskeun ku cara anu gampang.

    Dugi ka ayeuna kuring nganggo Whastapp dina linux kalayan SDK android, sareng kalayan metode ieu langkung gampil sareng kirang beurat.
    Kuring ngabagjakeun anjeun.

    Tulus Jorge

  71.   Camilo cenahna

    Hatur nuhun pisan Sobat, dina handapeun serat éta dianggo pikeun kuring di kubuntu 14.04. Tutor anu saé. Kuring ngan ukur gaduh patarosan, naha mungkin nganggo WAPP tina PC sareng smartphone sakaligus nganggo nomer anu sami? Saatos ngalakukeun ieu, ponsel cerdas kuring parantos kéngingkeun pesen gagal sambungan sareng ngingetkeun yén ngan ukur hiji alat anu tiasa dianggo kalayan jumlah anu sami dina hiji waktos.

  72.   cyberjose cenahna

    Hatur nuhun pisan kana tutorial na! Éta parantos dianggo pikeun kuring, dugi ka kuring ngagaduhan ide goréng nyobian whatsapp sareng émulator Android. Akun Pidgin gagal sambungan (jelas kusabab anjeun henteu tiasa gaduh whatsapp dina 2 alat dina waktos anu sami).
    Patarosanna kumaha kuring kéngingkeun whatsapp pikeun mikawanoh Pidgin salaku hiji-hijina alat anu valid.
    Nuhun ti saprak ayeuna

  73.   Simon Monsalves cenahna

    Kuring nempatan pidgin sareng whatsapp salami sababaraha bulan, tapi dinten ieu nalika ngahurungkeun pc kuring, éta ngirimkeun kuring kasalahan sapertos kieu "Server nutup koneksi", naon éta?

    1.    elav cenahna

      Masalahna sanés aranjeunna ngajarkeun anjeun atanapi henteu nganggo Windows, masalahna nyaéta aranjeunna ngajar sareng adaptasi anjeun pikeun ngagunakeun alat. Pikeun diajar kumaha ngadamel halaman wéb, anjeun ngan ukur kedah terang mana tag, atribut ... jsb, sareng saatos anjeun terang éta, anjeun tiasa nganggo dina Dreamweaver, Brackets, Kate, Gedit atanapi VIM. Masing-masing milih alatna, anu penting nyaéta terang naon anu anjeun badé nganggo éta sareng naon anu badé dilebetkeun kana éta alat.

    2.    Juan Carlos cenahna

      Kuring gaduh masalah anu sami sareng Simon Monsalves, tutorial damelna sampurna pikeun lami tapi ti saprak ayeuna (13 Nopémber 2014) pesen "Server ditutup sambungan" némbongan. Kuring nyobian ngalakukeun sadayana deui ti léngkah munggaran sareng kuring henteu hasil, tétéla éta mangrupikeun pembaruan WhatsApp (anu mangaruhan plugin), janten perlu pikeun ngapdet plugin dina sababaraha cara, saur kuring.

      1.    Simon Monsalves cenahna

        nyobian ngalakukeun sadaya léngkah deui, éta ngalungkeun kuring kasalahan nalika kuring ngajalankeun paréntah:
        $ ./yowsup-cli -c whatsapp_config.txt –ngadaptar XXX-XXX
        Kuring nyitak ieu:
        status: gagal
        alesan: old_version
        Kuring henteu weruh naha ieu bakal kajadian: /

  74.   Fabio Bazurto cenahna

    Abdi ngagaduhan kasalahan sapertos kieu: old_version

    Dugi ka kamari damelna teu aya masalah, naha aya kajadian?

    1.    Oscar cenahna

      Kalayan ngamutahirkeun dina Pidgin versi Android parantos tiasa dianggo.

      Sacara canggih kuring parantos nempatkeun "Android-2.31.151-443" tina setélan akun

      1.    Juan Carlos cenahna

        Direngsekeun

        Nya atuh ieu mah:

        1.- Kuring sacara manual ngahapus folder yowsup sareng whatsapp-ungu ti / bumi
        2.- Kuring ngabalikan sadaya prosés ti mimiti (kasalahan "vérsi lami" henteu muncul deui saatos mupus folder sateuacanna)
        3.- Di Pidgin kuring ngalakukeun naon anu dijelaskeun ku Oscar, kuring nempatkeun «Android-2.31.151-443» dina tab «Canggih»

        Éta jalan deui tanpa masalah 🙂

  75.   tanda cenahna

    Hei, éta katingalina pikaresepeun

  76.   raul pas cenahna

    Pikeun anu parantos lirén damel:

    Anjeun pasihan anjeunna kanggo ngédit akun sareng dina tab anu maju dimana éta nyatakeun sumberdaya, nempatkeun Android-4.4

    1.    Simon Monsalves cenahna

      éta tetep henteu jalan, ngan ukur sababaraha pesen anu dugi ka kuring 🙁

    2.    zoraxite cenahna

      Abdi parantos dua minggu teu jalan-jalan
      dinten ieu kuring ningali deui tulisan ieu
      sareng cobi perbarui vérsi android nalika anjeun mutuskeun
      na enya, éta jalan deui tanpa masalah
      Gelut naon, kanggo kode noma -.- haha
      hatur nuhun pisan kapo, salam

      1.    Brian cenahna

        Hal anu sami kajadian ka kuring, tapi kuring ngumbar ku ngarobah vérsi android dina Modify Account / Advanced
        dina Sumberdaya I nempatkeun Android-4.11.151-443 sareng éta jalan tanpa masalah

  77.   Mike cenahna

    Naha mungkin masang plugin whatsapp dina Empati?

  78.   Brian cenahna

    Penjelasan anu saé. Sanaos anjeun kedah ngomean sakedik, ayeuna kuring ngaganti cara pikeun nyungkeun kode.
    Ogé Hatur nuhun, éta ngabantosan kuring pisan!

    1.    Simon Monsalves cenahna

      naha éta dianggo ogé pikeun anjeun?

    2.    Pedro cenahna

      Pikaresepeun. Kuring henteu nganggo telepon sélulér jadi kuring henteu terang pisan ngeunaan WhatsApp, tapi anu kuring henteu terang éta kedah nganggo nomer telepon pikeun akun éta.

  79.   Aurelian cenahna

    Seueur pakakas paranti masang utusan saderhana. Langkung saé masang telegram dina hiji klik.

  80.   Marc Giner Cerda cenahna

    Hai, kuring nuju ngerjakeunana, tapi sakali pidgin sareng bungkus dipasang, nalika kuring ngalakukeun paréntah
    cd whatsapp-ungu
    konsol nyebutkeun:
    cd: whatsapp-purple: file atanapi diréktori henteu aya
    Patarosan abdi, dimana folder ieu? hatur nuhun

  81.   zoraxite cenahna

    Halo urang! Abdi énggal dina forum
    Abdi gaduh sababaraha masalah nalika nyusun
    nalika kuring ngajalankeun paréntah ngadamel kuring ngagaduhan kasalahan ieu:

    gcc -c -m32 -O2-Wall Abdi / usr / kalebet / libpurple -o wa_purple.o wa_purple.c
    gcc -c -m32 -O2-Wall Abdi / usr / kalebet / libpurple -o tinfl.o tinfl.c
    gcc -c -m32 -O2-Wall Abdi / usr / kalebet / libpurple -o imgutil.o imgutil.c
    imgutil.c: 2: 23: fatal error: FreeImage.h: file atanapi diréktori henteu aya
    kompilasi réngsé.
    ngadamel: *** [imgutil.o] Éror 1

    Kuring parantos tiasa ngaunduh perpustakaan libwhatsapp.so ti sisi sanés
    sareng éta lumaku pikeun kuring, sahenteuna protokol whatsapp némbongan
    tapi éta moal ngantep kuring nganggo
    Jigana éta masalah sumberdaya atanapi palabuhan
    Kuring parantos nyobian sababaraha konfigurasi sareng teu aya jalan pikeun jalankeun
    aya saran ??

    1.    Tomas cenahna

      Halo, kuring nganggo whatsapp kanggo pidgin ti bulan Januari, tapi ayeuna parantos ragrag, kuring henteu terang naon anu bakal kajantenan sareng upami anjeun tiasa teras-terasan nganggo éta ...

      1.    zoraxite cenahna

        Abdi henteu tiasa nganggo pidgin salaku nomer lami kuring sakitar sataun. Abdi kedah mésér chip anu sanés kanggo tiasa nganggo whatsapp dina komputer. Poe ieu kuring tungtungna tiasa ngalakukeun éta! Unduh pembaruan panganyarna ngeunaan yowsup, 2.3.167 (tina halaman wéb resmi) anu bakal kieu: https://github.com/tgalal/yowsup sareng ngalakukeun sadaya léngkah anu diperyogikeun pikeun aktip. Teras dina setélan akun, dina bagian Advanced / Resource / bagian ngarobih nilai kana "Android-2.12.176-443". Mangrupikeun sérver Jérman, kuring mendakanana dina halaman anu sami. Sajauh teu aya masalah.

  82.   naxo cenahna

    Ieu gratis? atanapi pamakean dieusian?

    1.    tagihan cenahna

      Kuring parantos ngajawab kasalahan tina leungitna FreeImage.h ku cara masang:
      sudo apt-meunang install libfreeimage-dev libfreeimage3

      Ngabentukna Kuring parantos beres masihan arsitektur 64-bit:
      ngadamel ARCH = x86_64

      Nalika nyalin perpustakaan anu disusun kuring kedah nganggo sudo:
      sudo cp -rf libwhatsapp.so / usr / lib / pidgin /

      Skrip pikeun masihan anjeun ngajalankeun idin aya dina folder anu sanés:
      chmod + x yowsup / yowsup-kli
      Kituna sadaya rute anu ngagaduhan yowsup / src / kedah ngan saukur yowsup tanpa src

      Kuring henteu ningali file konfigurasi, janten kuring badé nyobian langsung ngalaksanakeun ppa Ubuntu anu kuring tingali dina:
      https://github.com/davidgfnet/whatsapp-purple#get-a-copy
      https://davidgf.net/whatsapp/

  83.   tagihan cenahna

    Tungtungna kuring tiasa install deui ku nuturkeun situs web ieu:

    Masang plugin: https://davidgf.net/whatsapp/

    Daptar sareng kéngingkeun konci na: http://huntingbears.com.ve/utilizando-yowsup-para-obtener-las-credenciales-de-tu-usuario-en-whatsapp.html

    Konpigurasikeun pangguna dina Pidgin: http://huntingbears.com.ve/usando-whatsapp-desde-la-comodidad-de-tu-escritorio-con-pidgin.html
    Penting: dina Advanced anjeun kedah ngarobih PORT janten 5222 (ditingali dina http://algabe.tumblr.com/post/66127068370/whatsapp-v%C3%ADa-pidgin-en-archlinux)

    Akhirna, kontak na ditambihan nomer teleponna kalebet kode nagara awalna.

  84.   di dieu cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan sareng ngabagiana, éta ngabantosan kuring. Surak

  85.   Ariel cenahna

    Hai, kumaha kabarna? Kuring naroskeun ka jalma-jalma blog, naha cara ieu masih jalan?

  86.   Fran cenahna

    Éta hasil. Hiji-hijina hal, éta kalayan versi panganyarna tina yowsup, file konfigurasi sanés nyandak kuring, janten kuring kedah ngalirkeun parameter cc sareng telepon ka éta ngaliwatan jalur paréntah. Abdi tetep sapertos kieu:
    Pendaptaran $. / yowsup-kālepa -C = xx -p = xxxxxxxxxxx -d –requestcode sms
    dimana -C sareng -p mangrupikeun parameter cc sareng telepon masing-masing. Abdi henteu kedah nempatkeun imei.
    Wasalam

  87.   non anonim cenahna

    Kuring ngaluarkeun koncina tina hapé, kuring henteu sadar yén anjeun moal tiasa nyambungkeun duanana ...

    naha ponsel tiasa ditutup sacara otomatis nganggo skrip atanapi naon?

    nuhun sateuacanna

  88.   FransiskusJAG cenahna

    Nalika ngajalankeun make, dina Debian, kuring meunang kasalahan ieu:
    ngadamel -C libaxolotl-cpp
    ngadamel [1]: tuliskeun diréktori /home/francesc/whatsapp-purple/libaxolotl-cpp'
    protoc --cpp_out=state protobuf/LocalStorageProtocol.proto
    make[1]: protoc: No se encontró el programa
    make[1]: *** [state/LocalStorageProtocol.pb.h] Error 127
    make[1]: se sale del directorio
    / home / francesc / whatsapp-purple / libaxolotl-cpp '
    ngadamel: *** [libaxolotl-cpp / libaxolotl.a] Error 2
    Janten kuring henteu teras-terasan deui, janten sigana aya anu leungit. Naon anu abdi lakukeun ? Naha kuring malikan sadaya léngkah di luhur? Atanapi aya cara anu langkung saé pikeun ngalereskeunana?

    Hatur nuhun sateuacanna

  89.   Harry cenahna

    Tutorial ieu ngaapresiasi sareng kuring parantos gaduh Pidgin damel sareng WhatsApp.

    Upami kuring ngartos leres, prosés anu dijelaskeun nunjukkeun kumaha ngahasilkeun plugin WhatsApp (libwhatsapp.so) sareng dibantuan ku Yowsup, ngadaptar KTP sareng kéngingkeun kecap akses. Abdi nampi SMS saé sareng kuring tiasa ngonpigurasi sareng setélan ieu:

    cc = (nagara) <- dina kasus kuring éta 52
    telepon = (nagara) (awalan) (nomer_local) <- Dina kasus kuring, conto na bakal 5214567891011
    pw = (anu diala nganggo Yowsup). <- (yowsup $ / yowsup-kālepa pendaptaran -C = xx -p = xxxxxxxxxxx -d –requestcode sms)

    Kloning sareng Git henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring kedah ngaunduh zip WhatsApp-Ungu sareng Yowsup pikeun ngalakukeun sadayana dina garis paréntah.

    Canggih:
    Widang Server sareng Nickname kosong.
    palabuhan: 5222 (dianggo langkung saé pikeun kuring tibatan 443).
    Sumberdaya: Android henteu dianggo pikeun kuring, tapi S40-2.16.11 dianggo pikeun kuring.

    Linux Ubuntu 16.04 LTS dina Toshiba L305 Laptop. Nagara: MEXICO.

    Kuring miharep data ieu ngalayanan batur.

    Hiji patarosan: Upami kuring kedah masang deui kapayunna, naha kuring kedah nyalin plugin deui kana / usr / lib / pidgin / folder sareng nganggo data anu dihasilkeun ku Yowsup atanapi naha kuring kedah ngadaptar deui sareng Yowsup sareng ngawangun deui plugin?

    Hatur nuhun!

  90.   johan bukit cenahna

    soré alus
    Nuhun kana kontribusina, kuring ngagaduhan Debian Jessie, sareng nalika badé ngadamel Make,
    root @ debian: / whatsapp-purple # sudo make
    ngadamel -C libaxolotl-cpp
    ngadamel [1]: Lebetkeun diréktori '/ whatsapp-purple / libaxolotl-cpp'
    Protokol –cpp_out = protobuf kaayaan / LocalStorageProtocol.proto
    ngadamel [1]: Protokol: Program teu kapendak
    Makefile: 72: resep pikeun target 'state / LocalStorageProtocol.pb.h' gagal
    ngadamel [1]: *** [state / LocalStorageProtocol.pb.h] Kasalahan 127
    ngadamel [1]: Ninggalkeun diréktori '/ whatsapp-purple / libaxolotl-cpp'
    Makefile: 65: resep pikeun target 'libaxolotl-cpp / libaxolotl.a' gagal
    ngadamel: *** [libaxolotl-cpp / libaxolotl.a] Error 2

    Éta masihan kuring kasalahan anu peryogi perpustakaan, ieu kusabab anjeun kedah masang panyusun ieu di handap
    -> sudo apt-get install protobuf-compiler,

    Saatos ngaéksekusi kompiler, anjeun nganggo Make, sareng siap ngalakukeun ieu nyiptakeun perpustakaan -> libwhatsapp.so, anu nalika diunduh henteu kalebetkeun kana folder.

    Hatur nuhun pisan kana sumbangan na

  91.   henteu aya namina cenahna

    dina linux mint henteu jalan. Hatur nuhun atoh,

  92.   RADEL cenahna

    Salam ka sadaya pangguna sareng pangguna Internét anu resep kana linux sareng khususna kanggo publikasi anu hébat "Kumaha ngagunakeun WhatsApp dina Linux kalayan Pidgin", ku ieu kuring pisan nyungkeun bantosan kuring masang plugin WhatsApp dina pidgin dina Fedora Linux 27 LXDE 64 Bit Sistem Operasi, kumargi panggunaan plugin ieu penting pisan pikeun kuring.

    Kuring hatur nuhun sateuacanna pikeun bantosan anjeun, perhatian sareng réspon anu gancang.

  93.   javi cenahna

    kontribusi anu saé kuring nyarankeun upami anjeun hoyong ngapdet whatsapp dina basa Inggris nuturkeun tautan ieu Perbarui Whatsapp
    https://installwasapplus.com/update-whatsapp/

  94.   havo cenahna

    Anjeun ogé tiasa mendakan sadayana ngeunaan cara masang whatsapp dina halaman wéb anu saé ieu http://installwhatsappp.com/