Kumaha ngamimitian nyumbang kana Xfce atanapi proyek sumber terbuka sanés

Ieu tarjamahan tina téks anu pikaresepeun pisan anu kuring mendakan, diterbitkeun nembé Jannis Pohlmann, henteu langkung henteu kirang ti présidén Yayasan Xfce ayeuna. Anjeunna ngajaga sababaraha paket anu paling penting pikeun proyék sapertos Thunar sareng Garcon. Kuring parantos nyobian tetep tarjamahan sakumaha setia mungkin pikeun téks aslina, sareng sababaraha adaptasi pikeun basa urang.

Éta parantos lami ti saprak kuring ngamutahirkeun situs ieu sareng langkung lami ti saprak kuring nyerat hal anu mangpaat. Abdi nembé nampi sababaraha email ti jalma anu hoyong nyumbang kana Xfce sareng mikir ngeunaan ngabagi sakedik "hikmah" kuring dina mangtaun-taun nalika damel di Xfce sareng ngalakukeun seueur padamelan masarakat. Cerminan kuring henteu diwatesan ku Xfce sareng dilarapkeun ka seueur deui proyék.

Aya bebeneran anu pait pikeun anu milari petunjuk gancang pikeun ngamimitian nyumbang ka Xfce: anjeun kedah milarian terang nyalira.

Sanés urang teu puguh atanapi henteu nampi input anjeun. Nyatana, kuring pikir, saderhana pisan: anjeun bakal langkung gumbira, motivasi sareng tungtungna, anjeun bakal langkung suksés upami anjeun ngerjakeun hal anu dipikaresep ku anjeun. Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun nanem modalkeun waktos anjeun dina proyék, fitur atanapi kasalahan anu langkung gampang anu kami atanapi pangguna anggap wajar. Sababaraha proyék ngajantenkeun ieu katingali pisan, tapi dina Xfce inpormasi ieu disumputkeun di bojong wiki kami, ieu aya sababaraha tautan anu anjeun pikaresepeun:

Jelas, inpormasi di luhur tiasa langkung katingali. Bisa jadi aya tautan dina halaman wéb Xfce anu nyababkeun daptar anu dijaga sareng énggal. Naha ieu bakal ngabantosan jalma-jalma? Tiasa waé

Kamungkinan éta saé yén inpormasi sanés ngan ukur sakedik Pencét. Proyék sumber kabuka nyaéta ngeunaan ngorét gatal urang sorangan. Ieu kumaha kuring parantos nyusahkeun sagala anu kuring lakukeun mangtaun-taun. Pendekatan ieu kagambar dina naon anu dilakukeun ku jalma sareng kadang dina kumaha perusahaan ngahasilkeun artos. Ngémutan perkawis ieu ayeuna, éta mangrupikeun konsép anu jero pisan dina épolusi kamanusaan (pikir: penemuan sareng paningkatan alat, industrialisasi sareng sadayana)

Janten, corétan gatel anjeun nyalira.

Upami anjeun badé ngamimitian nyumbang kana proyek, cobian ieu:

  • Tingali proyék sareng pikirkeun ngeunaan naon anu anjeun henteu resep sareng naon anu anjeun raoskeun tiasa ditingkatkeun.
  • Coba pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan potongan-potongan anu kalebet dina fitur anu anjeun pikir leungit atanapi hama naon anu anjeun mendakan.
  • Coba pikeun milarian tempat anu pas pikeun nambihan fitur anjeun atanapi ngalereskeun fitur anjeun bug.
  • Tanya ka pamekar naha aranjeunna resep kana fitur anu anjeun jiptakeun atanapi parios naha masalahna parantos aya bug ngalacak tina proyék,
  • Sésana nyaéta komunikasi sareng kode.

Éta sanés jalur anu gancang kusabab anjeun moal tiasa nyumbangkeun hal anu nilai hébat ti mimiti. Tapi upami anjeun dédikasi, gaduh waktos luang anu cekap pikeun ngabédakeun, sareng daék ningkatkeun hal-hal demi langkah, anjeun antukna tiasa ngahontal titik dimana anjeun tanggel waler pikeun tugas anu langkung penting sareng langkung penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Kuring miharep sadayana gampang sapertos dina Matrix, anjeun terang, sambungkeun kabel di tukang beuheung urang sareng diajar program…. XD

    1.    Giskard cenahna

      Ayeuna aranjeunna kedah ngajarkeun pamrograman di TK, saur kuring 🙂

  2.   Hyuuga_Neji cenahna

    Tulisan anu saé ngan éta XFCE SVG parantos nyandak kuring dunya kabuka.

    1.    anti cenahna

      Kaleresan kuring henteu merhatoskeun perpanjangan logo. Éta aya dina poto sareng kuring nempatkeun éta salaku sorotan sareng éta waé.