Kumaha nganonaktipkeun "Lock Screen" anu ngaganggu dina Lucid

Urang sadayana parantos nganggo Lucid sababaraha dinten ayeuna. Pasti éta pasti kajadian di anjeun yén nalika anjeun badé ngopi nalika anjeun balik layar dikonci sareng sistem naroskeun kecap akses anjeun. Ieu mangrupikeun "Lock Screen" anu kawéntar anu ngonci sési anjeun pikeun nyegah panggunaan anu teu sah ku pihak katilu.


Layar konci saleresna mangrupikeun ukuran kaamanan anu kapaké pisan. Di tempat damel, atanapi bahkan di bumi, nalika hiji angkat, kusabab alesan anu béda, komputer ... ogé, éta kakeunaan. Sacara umum condong henteu nganggap "sela kaamanan" ieu, anu teu aya hubunganana sareng parangkat lunak anu dianggo sareng seueur hubunganana sareng ati-ati ti pangguna.

Nanging, upami anjeun sapertos kuring sareng anjeun henteu nganggo kompus anu ngandung inpormasi anu super berharga atanapi aya saha waé anu tiasa nganggo sési anjeun tanpa ijin anjeun, disarankeun pikeun nganonaktipkeun layar konci. Salian ti janten repot anu diaktipkeun saatos sababaraha menit teu aktip, anjeun tiasa teras "ngonci" sési anjeun nganggo jalan pintas Ctrl + Alt + L.

Kitu cenah, ieu trikna. Pikeun nganonaktifkeun aktip otomatis layar konci, buka Sistem> Preferensi> Screensaver sareng mareuman pilihan "Lock screen nalika screensaver aktip". Ieu nyegah éta, tibatan nunjukkeun screensaver, sési anjeun diblokir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xyménez_92 cenahna

    Abdi gaduh masalah, kuring henteu tiasa ngaksés saver layar, tétéla bal "loading" nembongan nalika aplikasi dibuka tapi henteu muka kuring

  2.   miguelrock90 cenahna

    Ieu lumayan mangfaat, tapi dina kasus kuring yén di bumi kuring aya 3 urang anu nganggo mesin éta sareng kuring kaganggu yén nalika aranjeunna diblokir aranjeunna henteu ngagaduhan kecap akses, goréng = /

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kuring bagja éta mangpaat pikeun anjeun! Rangkulan! Paul.

  4.   Tamu cenahna

    Nuhun Pablo, sababaraha dinten ka pengker kuring ngamutahirkeun kana Ubuntu 10.04 sareng ieu ngagaduhan lepat.

  5.   Ngancparra cenahna

    ooo hatur nuhun kuring parantos gélo ... anu goréng nyaéta kuring gaduh remote control sareng ngonci layar kuring henteu "néwak" éta, ayeuna sadayana ok is hatur nuhun

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta alus! Abdi bungah éta hasil!
    Pelukan ageung! Surak! Paul.

  7.   Urang Zuizibans cenahna

    hatur nuhun kaka kuring atos bosen ngahalangan layar

  8.   Joel cenahna

    Nuhun kana inpormasi na

  9.   Joel cenahna

    Nuhun kana inpormasi na

  10.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Teu nanaon ... hatur nuhun ka anjeun x nyerat.
    Rangkulan! Paul.

  11.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Teu nanaon ... hatur nuhun ka anjeun x nyerat.
    Rangkulan! Paul.

  12.   bixedo cenahna

    Inpormasi saleresna diapungkeun. Kuring henteu terang naon anu disebut ciri anu senang malahan nganggo topi kuring.

  13.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Abdi bungah éta hasil!
    Rangkulan! Paul.

  14.   Sergio cenahna

    Hatur nuhun pisan, kuring ngagaduhan pusat média xbmc nyambung ka ps2 sareng sok nalika pc macet, ps2 nabrak. ayeuna kuring tiasa maén tanpa nabrak

  15.   Alberto cenahna

    Hatur nuhun pisan 🙂

  16.   Hassie cenahna

    hatur nuhun

    ==== Kumaha nganonaktipkeun konci layar sadayana ====

    Sangkan layarna moal tiasa dikonci (mis. Ku Ctrl + Alt + L, pilihan ménu, saatos pangguna robih atanapi saatos digantungkeun komputer) urang laksanakeun gconf-editor sareng tandana kotak / desktop / gnome / lockdown / disable_lock_screen.

    Janten, urang moal tiasa nempatkeun tombol layar konci atanapi applet dina panel, sareng upami éta aya dina tempatna, éta bakal aktip atanapi dinonaktipkeun (éta moal jalan).

    Sareng pilihan "Layar konci nalika screensaver aktip" moal sayogi dina screensaver, sareng upami éta diaktipkeun, éta ogé bakal dinonaktipkeun.

    Ieu aya dina GNOME klasik. Kalayan MATE saur anjeun anjeun kedah ngajalankeun mateconf-editor sareng buka / desktop / mate / lockdown / disable_lock_screen.

    Dina versi panganyarna tina MATE sigana naon anu anjeun milari kahontal ku dconf-editor, ngarobih nilai / org / mate / desktop / lockdown / disable_lock_screen.

    Wasalam

    1.    Taoiesyh cenahna

      Kuring mastikeun yén, sahenteuna dina Linux Mint 15 MATE, sungsi kahontal kalayan dconf-editor ku mariksa kotak / org / mate / desktop / lockdown / disable_lock_screen box. Sateuacan anjeun kedah masang dconf-tools (misal tina Synaptic) kanggo gaduh sareng ngajalankeun paréntah anu dimaksud.

      catetan:
      - Dina dconf-editor kotak / org / gnome / desktop / lockdown / disable_lock_screen box diaktipkeun sacara standar tapi teu aya pangaruh dina subjek.
      - Upami gconf-editor dipasang sareng urang parios kotak / desktop / gnome / lockdown / disable_lock_screen, moal kahontal ogé.
      - mateconf-editor henteu sayogi dina Synaptic dina Linux Mint 15 MATE.

      1.    Laeyf cenahna

        Dina Linux Mint 17 MATE gaduh dconf-editor, kantun masang dconf-editor. Upami anjeun masang dconf-tools anjeun bakal kéngingkeun dconf-editor sareng dconf-kli (terminal anu sami).

      2.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Saé! Nuhun kana masukanana, baraya.
        Rangkulan! Paul.

    2.    Bauét cenahna

      Dina GNOME klasik anjeun ogé tiasa ngahontal naon anu dipilari ku ngaéksekusi (ti terminal atanapi dialog "Run an application" -Alt + F2 keys-) paréntah ieu:
      gconftool-2 -s -t bool / desktop / gnome / lockdown / disable_lock_screen true

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Saé! Hatur nuhun kana pangageungna.
        Peluk! Paul.

    3.    Naeuy cenahna

      Dina MATE anjeun tiasa ngahontal cita-cita tanpa masang nanaon ku ngaéksekusi (dina terminal atanapi dina kotak dialog "Run an application" -Alt + F2-):
      gsettings set org.mate.lockdown nonaktipkeun-lock-screen true

      Paréntah ieu sami ...
      dconf nyerat / org / mate / desktop / lockdown / nganonaktifkeun-konci layar leres
      ... tapi supados tiasa dianggo sateuacan anjeun kedah masang paket anu diperyogikeun, sapertos kieu:
      sudo apt-get install dconf -jaman

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Pikaresepeun. Hatur nuhun!
        Paul.