Kumaha ngarobih IP abdi kalayan gampang

Upami, sapertos kuring, anjeun nampi alamat IP anjeun sacara otomatis tina server DHCP sareng anjeun kedah ngomean deui, tip ieu anu anjeun peryogikeun.


Tip ieu asalna tina leungeun Irisan Linux sareng anu kedah urang lakukeun nyaéta muka terminal sareng jinisna:

sudo dhclient -r
Anjeun tiasa ogé ngomean alamat IP ku nyungkeun anu énggal ti sérver DHCP. Pikeun ngahontal ieu, anjeun kedah deui kana konsol sareng ngetik:
sudo dhclient eth0
… Anggap eth0 mangrupikeun panganteur Ethernet anjeun. Upami éta kartu jaringan standar anjeun, anjeun tiasa ngaleungitkeun argumen ieu sareng upami anjeun badé ngomean IP tina kartu jaringan, anjeun tiasa nyerat sapertos kieu:
sudo dhclient wlan0

Ditempo dina | Lemes-Gratis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eleasar cenahna

    Alus teuing dilayanan kuring

  2.   R130 cenahna

    Nuhun kana inpormasi :).

  3.   Sdfghj cenahna

    Aranjeunna henteu mampuh, ieu henteu ngabantosan kuring

  4.   lingkungan cenahna

    hatur nuhun jalanna

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Tangtosna! 🙂