Kumaha ngarobih .MDF ka .ISO

pantun,

Aya sababaraha rupa gambar virtual, .ISO éta ngan saukur anu paling populér, ampir standar.

Dinten anu sanés kuring mendakan gambar dina format .MDF, sareng kuring kedah ngarobih kana .Iso.

Ieu léngkahna:

1. Pasang éta

  • sudo apt-meunang install iat (pikeun distro dumasar kana Debian)
  • sudo pacman -S iat (keur ArchLinux)

2. Upamana waé .MDF Éta dina "/ home /usuario/imagen.mdf". Kami nempatkeun hal ieu:

  • iat /home/user/image.mdf /home/user/image.iso

Sareng éta waé, éta bakal ngahurungkeun urang 😉

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sGoico cenahna

    Inpormasi anu saé pisan, ngan hiji detil: Upami anjeun nyebatkeun ".ISO ngan saukur anu paling populér, ampir standar." Sigana mah éta TEU standar nalika jelas éta.
    Kusabab Organisasi Internasional pikeun Standardisasi (ISO) negeskeun kitu. Janten langkung spésifik, standarisasi ieu dikenal salaku 9660 atanapi ISO9660.

    Wasalam

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Leres anjeun leres, kasalahan kuring 😉
      Nuhun parantos mampir sareng mupus ieu, leres-leres.

      Wilujeng sumping di situs 😀
      Wasalam