Kumaha carana ngarobih Oneplus 2 anjeun kana ponsel Linux kalayan Ubuntu Touch (gampang)

ubuntu touch Oneplus 2

Yayasan UBports, yayasan amal Jérman di tukangeun proyék ieu, terus ningkatkeun pangalaman sareng ngajantenkeun gampang pikeun pangguna anu badé masang sistem operasi sélulér ieu dina alat Androidna. Buktina ieu anyar UBports Installer pikeun Ubuntu Touch aranjeunna geus dileupaskeun. Khususna, bakal langkung gampang pikeun anu ngagaduhan OnePlus 2, tiasa ngarobih terminal ieu janten mobile Linux kalayan gampang.

Anjeun parantos terang yén Ubuntu Touch mangrupikeun sistem operasi sélulér anu ngajangjikeun pisan, sareng anu konvergénsi anu dicarioskeun ku sadayana tiasa sumping sareng anu tungtungna sigana murag kana poho. Hanjakalna, Canonical lirénkeun proyék ieu mangtaun-taun ka pengker, tapi yayasan ieu parantos nganut sareng ngajaga hirup, ogé ngajantenkeun ios atanapi migrasi Android langkung gampang.

Ayeuna aya UBports Installer atanapi Ubuntu Touch Installer énggal anjeun tiasa masang sistem operasi di sagala alat anu didukung kalayan usaha minimal, Tanpa kedah ngubaran masang ROM anyar ku panangan sareng résiko upami aya anu lepat salami prosés sareng éta janten teu aya gunana sabab anjeun henteu terang pisan kumaha polahna.

Léngkah ieu tiasa dilakukeun kalayan nyaman tina Windows PC, macOS atanapi ti GNU / Linux. Anjeun bahkan henteu peryogi sistem khusus sabab tiasa dianggo kalayan hadé dina platform ieu.

Pamasang UBports

Kusabab Vérsi UBports Installer 0.7.4-béta anu dileupaskeun sababaraha bulan ka pengker, aya parobihan sareng paningkatan utama. Salah sahiji anu paling terkenal nyaéta ngalebetkeun OnePlus 2 telepon pinter antara daptar anu didukung. Kusabab kitu, upami anjeun ngagaduhan salah sahiji modél ieu sareng hoyong masihan kahirupan kadua ku Linux, anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu pikeun masang Ubuntu Touch kalayan gampang.

Nu kahiji nyaéta unduh versi stabil panganyarna anu sayogi, nyaéta 0.8.7 dina waktos nyerat tulisan ieu. Pikeun ngaunduh vérsi pangénggalna di ditu, kantun lengkah ieu:

  1. Akses alamat ieu dina halaman wéb resmi.
  2. Lemah sareng klik dina tombol bungkus anjeun hoyong unduh ti UBports Installer, boh pikeun Windows, macOS atanapi pikeun distro Linux anjeun. Dina kasus Linux, anjeun ngagaduhan paket DEB, Snap, atanapi AppImage paket universal, anu anjeun pikaresep.
  3. Sakali anjeun unduh paket, anjeun tiasa pasang paket ieu sakumaha anjeun ngalakukeunana sareng pakét anu sanés tina ciri éta. Contona:
    • Anjeun tiasa muka DEB ku Gdebi pikeun masangna sacara grafis atanapi nganggo manajer paket tina garis paréntah.
    • Pikeun AppImage, pasihan idin pikeun ngaeksekusi teras pencét dua kali dina éta.

Sakali deui dipasang dina distro anjeun, hal anu salajengna nyaéta nuturkeun ieu léngkah-léngkah séjén:

  1. Lumpat Pamasang UBports.
  2. Ayeuna, sambungkeun OnePlus 2 (pareum) kana PC anjeun ngalangkungan kabelna USB.
  3. Dina Installer UBports, ketok Pilih Alat sacara manual.
  4. Dina jandéla anyar anu nembongan, pilih hapé anu anjeun badé pasang Ubuntu Touch sareng anu nembé nyambung, dina hal ieu OnePlus 2.
  5. Pulsa milih.
  6. Ayeuna, dina layar salajengna, anjeun tiasa ngantunkeun data sapertos atanapi ngarobih kanal, nyaéta, éta OTA anu anjeun badé pasang atanapi vérsi. Salaku conto, OTA-15 atanapi vérsi anu langkung énggal upami anjeun pikaresep.
  7. Sakali anjeun bérés ngadamel perobihan anu dipikahoyong, pencét masang pikeun masang sistem.
  8. Éta ngirimkeun anjeun pesen peringatan, anjeun kedah neruskeun pikeun nuluykeun
  9. Éta bakal naroskeun ka anjeun sandi pangurus sistem anjeun anu anjeun kedah lebetkeun kanggo neraskeun.
  10. Pulsa OK nuturkeun.
  11. Ayeuna, pencét éta tombol kakuatan sababaraha detik dugi ka ningali layar Mimitian.
  12. Anjeun bakal ningali yén pesen némbongan dina layar PC anjeun anu anjeun kedah narima.
  13. Upami sadayana parantos lancar, anjeun bakal ningali kumaha layar anu béda némbongan dina OnePlus 2 sareng dina UBports Installer. Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon, euy ngagero.
  14. Teras OnePlus 2 anjeun dibalikan deui sareng layar ngamuat tina Ubuntu Toél.
  15. Éta siap!

Ayeuna anjeun ngan ukur kedah resep Ubuntu Touch anjeun dina terminal anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Enric cenahna

    Halo, kuring parantos ngalaksanakeun pamasangan sakumaha anu diwincik di luhur dina smartphone One Plus 2 tina laptop nganggo Arch Linux sareng pamasanganana gampang pisan sareng gancang pisan.

    Hatur nuhun pikeun tulisan