Kumaha cara ngonpigurasikeun sareng ngarobih wallpaper anjeun dina KDE

Upami mamang masih aya, sareng tutorial ieu kuring ngarepkeun ngilangkeun sakedik ... KDE Éta mangrupikeun lingkungan anu henteu diragukeun ngamungkinkeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun komputerna ku cara anu jauh langkung beragam tibatan lingkungan anu sanés, didieu kuring bakal ngajarkeun sagala hal anu aya hubunganana sareng wallpaper.

Saleresna, sadaya pilihan ieu tiasa dipendakan dina panel konfigurasi, nalika di Gnome (contona) pikeun ngahontal seueur hal ieu perlu dipasang aplikasi anyar, sababaraha kali henteu ngahontal sadayana anu anjeun pikahoyong.

Tapi hey, cekap ti saprak éta flamewar parantos disiapkeun perkawis pangguna KDE anu ngajelaskeun kalayan tés sareng jawaban anu objektif, ngeunaan KDE anu ngamungkinkeun langkung ti Gnome, sareng pangguna Gnome nyobian debat ku hiji-hijina argumen yén lingkungan ieu (Gnome) nyéépkeun kirang perangkat keras tibatan KDE (anu leres).

Pilihan dasar:

Intuitif, hal dasar pikeun ngonpigurasikeun desktop nyaéta pencét-katuhu dina éta sareng aksés Preferensi Desktop, di dinya urang bakal ningali pilihan anu paling langsung anu dipiboga ku urang. Sakumaha anu bakal urang tingali dina gambar ieu, urang gaduh dua tab, hiji kanggo pilihan langsung pikeun desktop éta, sareng anu sanés anu patali sareng gerakan mouse:

 

Dina tab ieu, urang tiasa ngahartikeun kumaha urang hoyong wallpaper sareng naon anu bakal aya, ogé netepkeun yén urang henteu hoyong wallpaper anu tetep atanapi statis tapi yén urang resep presentasi atanapi galéri, ieu dihontal ku milih di «Wallpaper»Pilihan tina«ngawakilan":

Ngaropea unggal desktop:

Kami nembé nyebarkeun tutorial anu saderhana, ngalangkunganana kami ngajelaskeun kumaha cara nganggo wallpaper anu béda dina unggal desktop: https://blog.desdelinux.net/wallpapers-diferentes-escritorios-de-kde/

Nya, nuturkeun tutorial éta kami ogé tiasa nempatkeun widget atanapi plasmoids anu béda dina unggal desktop. Kalayan kecap séjén, upami urang ngonpigurasikeun desktop urang pikeun ngagaduhan wallpaper anu béda dina unggal desktop milik urang, widget, plasmoids atanapi gadget anu urang gaduh ogé béda dina unggal desktop.

kacindekan:

Wallpaper dina KDE tiasa dilereskeun, atanapi upami urang hoyong éta tiasa janten galéri atanapi presentasi, sareng ieu kahontal tanpa kedah masang aplikasi luar, langkungna. Salaku tambahan, urang tiasa gaduh wallpaper anu béda dina unggal desktop anu urang gaduh, sahingga ngamungkinkeun kami kustomisasi langkung ageung sareng naha henteu? … Keindahan anu langkung ageung dina komputer urang 🙂

 Salam 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Wallpaper anu hadé pikeun mojang HAHA. Kuring henteu kantos ngalaksanakeun perkenalan, panginten panginten panon kuring lieur, sareng anjeun teras muterkeun unggal 10 detik. Sahenteuna éta aslina

    Tapi hé, cekap ti saprak éta flamewar diwangun

    Abdi badé nyarioskeun hal anu sami

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nah, kuring henteu nempatkeun presentasi, ngan ukur aya kamungkinan / pilihan, anjeun tiasa nempatkeun presentasi wallpaper tanpa masang aplikasi éksternal atanapi ngédit .XML sacara manual (sapertos dina Gnome).

      Kumaha upami…. * - * .. Abdi bogoh ka anjeunna, wallpaper anu pangsaéna anu kuring kantos HAHA.

      1.    kawani cenahna

        Abdi parantos terang saha anu tiasa kuring laksanakeun magang jauh ku cinta ... haha.

        Anu sanésna nyarios sabab éta bakal tungtungna capé dina jangka pondok. Sareng hal Gnome, éta pantes henteu pikeun diklik tapi henteu teuing, enya, kuring masih resep ka KDE

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Pangguna anu anyar, noob lengkep upami anjeun ngawartosan yén anjeunna kedah ngédit XML pikeun ngahontal éta, atanapi masang aplikasi anu sanés ... tungtungna, éta bakal langkung sesah atanapi henteu raoseun pikeun anjeunna yén anjeunna ngan saukur parantos gaduh pilihan di ditu sapertos di KDE.

          1.    Edward2 cenahna

            Abdi langkung resep diajar lauk tibatan dibéré lauk.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Meureun cara mikir kuring rada beurat ... tapi, upami sadayana sok dipasihkeun ku pangguna pemula, upami aranjeunna teras-terasan nampi sagala gampangna, iraha éta bakal janten novice? Teu aya anu terang upami aranjeunna méréskeun masalahna saat ieu, upami aya anu mikir pikeun aranjeunna, masing-masing kedah mikir sareng mikir sacara logis, éta kumaha aranjeunna ngeureunkeun janten noob sareng mimiti janten pangguna anu saleresna.


          2.    kawani cenahna

            Sae Eduar2, éta perkawis, sanés ngeunaan mikat pangguna.

            Hayu noobs diajar édit XML, tibatan ngeusian forum ku patarosan sapertos:

            «HOYGAN KIEM NE NGARUH KA IMTALAREL MEZENYER NE UVUNTO URGE ME MUXO GRASIAS DE ANTEBRASO»

  2.   Edward2 cenahna

    Hei Wani, naha noob anjeun sanés noobs buta huruf?

    1.    msx cenahna

      Kawani +1: TEXTUAL.