Kumaha carana nonton pertandingan Piala Dunia langsung di Ubuntu kami?

P2PTV mangrupikeun téhnik pikeun ngirim sareng nyiarkeun sacara real-time tina eusi audiovisual (video, TV, jsb) ngalangkungan jaringan Internét nganggo arsitéktur sistem P2P, dimana titik individu nyambung ka titik anu sanés pikeun nampi aliran video sareng audio, tibatan nganggo a server pusat, sapertos dina televisi berbasis IP (IPTV).

Naon anu kuring kedah tingali kana pilihan?

Nya, mimitina, naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta buka halaman dimana siaran langsung didaptarkeun. Salah sahiji anu pang populerna nyaéta rojadirecta.orgKotak utama halaman nampilkeun kaulinan anu paling penting sadidinten. Kuring nyarankeun éta, pikeun ngamimitian ngabijilkeun diri anjeun kana hal éta, anjeun pencét kana sababaraha diantarana pikeun ningali pilihan anu kabuka. Gancang, anjeun bakal sadar yén unggal buruan sayogi dina versi anu béda. Kalayan kecap séjén, aya kaulinan anu kolom P2P nyatakeun "NO" sareng anu sanésna nyatakeun "P2P." Ieu ngandung harti yén jalma-jalma anu nyebatkeun "NO" tiasa ditingali via flash, mms (Ieu tiasa ditingali ku Totem ngan ku ngaklik tautan éta), jsb.

Dina tulisan ieu, anu kuring badé ngajelaskeun ka anjeun nyaéta kumaha ningali jalma-jalma anu nyarios "P2P". Anjeun bakal ningali yén dina kolom "Type" aranjeunna ngagaduhan nilai anu béda: aya anu nyebatkeun "SopCast", anu sanés "Veetle", sareng sajabana. Ieu sistem anu béda pikeun ningali p2ptv. Dina hal ieu, kuring milih salah sahiji anu pang populerna: SopCast.

Anu mimiti dilakukeun, nyaéta unduh klien SopCast tur masangkeunana. Ieu gampang pisan di Ubuntu.

Mimiti, urang tambihan PPA koréspondén:

sudo add-apt-repository ppa: jason-scheunemann / ppa

Teras we update:

sudo update apt-meunang

Sateuacan masang program, anjeun kedah masang paket sp-auth, anu tiasa diunduh Ieuh. Akhirna, urang masang Sopcast Player.

sudo apt-meunang install sopcast-pamuter

Upami anjeun nganggo Fedora, anjeun tiasa ngaunduh RPM tina Ieuh.

Sakali program na dipasang, urang tiasa ngaksésna ku jalan ka: Aplikasi> Audio & Video> Sopcast Player. Nanging, teu kedah dibukaan ku cara éta. Ti saprak ayeuna, nalika urang pencét sareng panyungsi internét dina tautan sopcast, program bakal sacara otomatis muka sareng maénkeun pidéo na.

Janten hayu rojadirecta.org, urang milarian gim anu ayeuna ngalirkeun sareng tingali naha anjeun ngagaduhan pilihan kanggo nonton deui via sopcast. Upami anjeun ngagaduhan pilihan ieu, urang pencét dina tautan, kami nyarios ka Firefox pikeun mukakeunana sareng Sopcast Player sareng urang ngantosan sakedap waktos program ngalaksanakeun panyangga anu diperlukeun.

Ieu dua rekomendasi terakhir anu kedah diémutan: pas anjeun muka pidéo ku pamuter sopcast sareng mimiti diputer, pidéo éta tiasa katingalina rada goréng mimitina. Butuh waktos dugi ka ngahontal buffering anu pantes (+ 90%) supados henteu macét unggal sering atanapi sadayana katingali piksel. Janten, sakedik kasabaran yén saatos 30-60 detik munggaran aranjeunna katingalina saé. Saran anu kadua nyaéta kieu: milari gim anu nuju diputer (langsung): Upami jam 3 sonten sareng anjeun hoyong ningali permainan anu ditayangkeun énjing, éta moal jalan. Ieu ngan ukur pikeun ningali kaulinan sacara langsung (langsung).

Akhirna, tarik perhatian aranjeunna kana bebeneran ieu: sopcast henteu ngagantikeun metode sanésna pikeun nonton tv online (flash, mms, jst.). Upami kaulinan sayogi dina mms, maka gunakeun mms. Upami anjeun tiasa ningali liwat flash, anggo flash. Ieu mangrupikeun alternatif sanés pikeun ngagedékeun kemungkinan anjeun.

Émut tulisan ieu, sabab bakal nguntungkeun pisan pikeun ningali pertandingan Piala Dunia nalika pidéo justin.tv (flash) henteu jalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   HANSLOOP cenahna

    Buku manual anjeun henteu jalan. Nalika masang program éta nyarios:
    Paket ieu ngagaduhan kagumantungan anu henteu kabendung:
    sopcast-player: Gumantung: sp-auth (> = 3.0.1) tapi moal dipasang

    KUMAHA SINGKUR JELEMA WINDOWS Nalika ieu kajadian !!

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Duh! Anjeun leres, abdi hilap nambihan éta. Sateuacan masang sopcast anjeun kedah masang sp-auth. Perhatikeun yén kuring nembé menerkeun jabatanana. Pokokna, anjeun tiasa ngaunduh paket éta ti dieu: http://code.google.com/p/sopcast-player/downloa...
    Anjeun ogé tiasa masang Sopcast nganggo Ubuntu Tweak!
    Kuring miharep kuring parantos ngabantosan! Rangkulan! Paul.