Kumaha carana nunjukkeun awalan http dina Firefox 7

Maca di Genbeta Kuring mendakan tulisan dimana aranjeunna ngajarkeun ka kami kumaha nempatkeun dua pilihan anyar anu kalebet deui sateuacanna Firefox 7.

Salah sahijina nyaéta nunjukkeun awalan deui http:// dina palang alamat. Nya, pikeun ieu, anu kedah urang lakukeun nyaéta ngetik dina tab anu énggal ngeunaan: config, janji urang bakal kalakuanana sareng milarian saringan:

browser.urlbar.trimURLs = true

Kami ngali dua kali kana éta sareng nyetél kana palsu.

browser.urlbar.trimURLs = false

Pilihan sanés anu tiasa urang aktipkeun nyaéta henteu nyorot domain URL. Janten dina tab anu sami tina ngeunaan: config urang milari:

browser.urlbar.formatting.enabled = true

urang ngalakukeun operasi anu sami sareng nyetél kana palsu.

browser.urlbar.formatting.enabled = false

Siap, ku ieu urang bakal ngagaduhan sadayana sapertos sateuacan ... Abdi henteu resep pisan, tapi hé. Parantos kaliwatanatanapi nambihan tips ieu kana Artikel Tips pikeun Ngaoptimalkeun Firefox.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Inpormasi ieu dihargaan 🙂

  2.   Javi cenahna

    Gracias!

  3.   POOP cenahna

    Nuhun upami tiasa ee

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nuhun kana koméntarna. Kuring bagja éta mangpaat pikeun anjeun.

  4.   ydv2125 cenahna

    Senang pikeun ngabagi pos ieu. anjeun tiasa kéngingkeun sadaya riwayat browsing dina hiji platform, http://deletebrowsinghistory.net/ ieu anu paling penting pikeun meresihan peramban tanpa gangguan.