Kumaha carana nunjukkeun awalan http dina Firefox 7

Maca di Genbeta Kuring mendakan tulisan dimana aranjeunna ngajarkeun ka kami kumaha nempatkeun dua pilihan anyar anu kalebet deui sateuacanna Firefox 7.

Salah sahijina nyaéta nunjukkeun awalan deui http:// dina palang alamat. Nya, pikeun ieu, anu kedah urang lakukeun nyaéta ngetik dina tab anu énggal ngeunaan: config, janji urang bakal kalakuanana sareng milarian saringan:

browser.urlbar.trimURLs = true

Kami ngali dua kali kana éta sareng nyetél kana palsu.

browser.urlbar.trimURLs = false

Pilihan sanés anu tiasa urang aktipkeun nyaéta henteu nyorot domain URL. Janten dina tab anu sami tina ngeunaan: config urang milari:

browser.urlbar.formatting.enabled = true

urang ngalakukeun operasi anu sami sareng nyetél kana palsu.

browser.urlbar.formatting.enabled = false

Siap, ku ieu urang bakal ngagaduhan sadayana sapertos sateuacan ... Abdi henteu resep pisan, tapi hé. Parantos kaliwatanatanapi nambihan tips ieu kana Artikel Tips pikeun Ngaoptimalkeun Firefox.


5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Inpormasi ieu dihargaan 🙂

  2.   Javi cenahna

    Gracias!

  3.   POOP cenahna

    Nuhun upami tiasa ee

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nuhun kana koméntarna. Kuring bagja éta mangpaat pikeun anjeun.

  4.   ydv2125 cenahna

    Senang pikeun ngabagi pos ieu. anjeun tiasa kéngingkeun sadaya riwayat browsing dina hiji platform, http://deletebrowsinghistory.net/ ieu anu paling penting pikeun meresihan peramban tanpa gangguan.