InvoiceScripts: invoice sareng akuntansi nganggo perangkat lunak gratis

Spésialisasi kuring sadidinten nyaéta nyumbang kana perusahaan solusi sumber terbuka pikeun ngajadikeun otomatis prosés anjeun, Tujuan dasar kuring nyaéta perusahaan gaduh kamungkinan gaduh parangkat lunak anu adaptasi sareng modél bisnis anjeun sanés modél bisnis anu adaptasi sareng perangkat lunak. Pagawean ieu henteu salawasna gampang sareng ngalibatkeun analisis seueur alat, ngaevaluasi kualitasna, fungsionalitas anu ditawarkeunana, kagunaan sareng skalabilitasna, komunitas anu ngadukung, tujuan ka hareupna, téknologi anu aranjeunna anggo diantawis ciri sareng kualitas anu diperhatoskeun.

Salah sahiji kabutuhan otomatis tina pausahaan  sareng di luhur sadayana PKS Éta téh anjeun tagihan sareng area akuntansi, prosés anu mendasar, anu narik seueur bottleneck sareng di luhur sadayana ngahasilkeun sajumlah ageung dokuméntasi, itungan sareng aplikasi standar. Tina évaluasi konstan ngeunaan program akuntansi sareng tagihan, éta kuring pendak InvoiceScripts, alat anu didamel di Spanyol sareng anu nyumponan sagala kriteria anu diperyogikeun pikeun diperhatoskeun.

Naon FacturaScripts?

InvoiceScripts mangrupakeun Perencana Sumber Daya Perusahaan (ERP), anu ngagaduhan a manajer hubungan palanggan (CRM), anu dikembangkeun dina PHP kalayan kamungkinan nyambungkeun kana basis data sapertos MariaDB, Mysql atanapi PostgreSQL sareng anu dileupaskeun dina lisénsi GNU / AGPL (Lisénsi Publik GNU Affero Umum) anu ngajantenkeun alat gratis ogé janten sumber terbuka.

InvoiceScripts

InvoiceScripts

InvoiceScripts Éta dimaksad janten alat anu tiasa diadaptasi sareng dilaksanakeun gancang, nawiskeun UKM sareng perusahaan ageung alat anu mantap sareng efisien pikeun ngajadikeun otomatis prosés tagihan sareng akuntansi na.

Janten alat terpadu, InvoiceScripts Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat seueur waktos sareng nyingkahan kasalahan sareng damel duplikat, kumargi sadaya prosés kalebet kana hiji database sareng alat. Éta saderhana, upami urang ngahasilkeun faktur penjualan, éntri akuntansi anu saluyu sacara otomatis didamel, nyaéta prosés invoice manual dileungitkeun teras dina sistem anu sanés (atanapi sacara manual) ngajaga akuntansi, ieu mangrupikeun conto alit tapi InvoiceScripts éta pasti ngajadikeun otomatis seueur prosés anu matak pikaboseneun sareng umum.

Fitur FacturaScripts

Aya seueur ciri anu ngajantenkeun InvoiceScripts langkung ti ngan ukur program akuntansi, Kuring resep pisan kamungkinan na manjangkeun fungsionalitas berkat sistem inovatif na plugins. Dina cara anu sami, urang tiasa nyorot ciri ieu di handap.

  • Gampang dianggo: Garis diajar tina InvoiceScripts Éta sempit pisan, kagunaanna sareng kesederhanaan antarbeja na ngajantenkeun gampang pikeun pangguna adaptasi kana alat, salian ti éta, éta ngagaduhan bentuk saderhana anu ngandung ukur pilihan penting, anu ngahémat waktos nalika diajar nganggo.
  • Éta tiasa diaksés: Urang tiasa aksés InvoiceScripts Ti mana waé sareng aksés kana sérver dimana éta host, responsif sapinuhna anu ngamungkinkeun urang pikeun ningali leres tina komputer, tablet atanapi smartphone urang.
  • Pembaruan Konstan: Mibanda komunitas ageung sareng tim téknis full-time anu tanggel waler pikeun nyiptakeun, menerkeun, nyaluyukeun sareng ningkatkeun alat ieu unggal dinten. Eupan Balik Pamaké penting pisan, janten fitur-fitur anyar ampir-ampiran ningkatkeun atanapi nambihan kualitas anu teu dipiboga ku alat tagihan sanés.
  • Integrasi sareng pihak katilu: Ayeuna aya integrasi FacturaScripts sareng PrestaShop, WooCommerce, UberCart sareng anu sanésna, dina cara anu sami, janten sumber terbuka sareng konektor, urang tiasa ngahijikeun kana alat naon waé.
  • Langkung ti 60 plugins kanggo ningkatkeun fungsionalitasna.

Kumaha tés FacturaScripts

Urang tiasa sacara gampil nguji alat ieu ku cara ngakses Demo Publik, kami ngalebetkeun email sareng mimitian mikaresep lingkungan uji anu cekap data sareng sadaya pungsionalitas diaktipkeun.

Kumaha carana masang FacturaScripts

FacturaScripts dasarna mangrupikeun aplikasi wéb, sapertos blog, sareng masangna anjeun peryogi pangladén wéb. Anjeun tiasa masangkeunana kana komputer anjeun nyalira, atanapi anjeun tiasa masangkeunana dina méga (hosting) sareng sok sayogi online online ti mana waé dunya. Masang dina Gnu / Linux anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu

  • Unduh éta vérsi panganyarna tina invoiceScripts
  • Unzip kana sérver anjeun.
  • Buka panyungsi anjeun sareng buka URL anjeun pikeun nuturkeun léngkah tina installer.
  • Pamaké sacara otomatis didamel admin nganggo sandi admin.

Nya kitu, tim ti InvoiceScripts parantos nyiapkeun tutorial pidéo ngeunaan hal éta.

Naskah Dokuméntasi Invoice

Salah sahiji kakuatan pakakas ieu nyaéta ngagaduhan seueur dokuméntasi ngeunaan FacturaScripts, manual pikeun pangguna sareng pamekar, saluran youtube ditambah a forum dimana urang tiasa ngantunkeun keraguan sareng masalah urang.

Henteu diragukeun, éta mangrupikeun alat anu lega, tumuh, kalayan kabébasan kode, intuitif, seueur fungsionalitasna sareng komunitas anu lega pisan, yén kuring henteu ragu urang kedah nyobian komo damel di perusahaan sareng usaha urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ziordia68 cenahna

    Hal anu kuring henteu resep ngeunaan invoicescripts nyaéta anjeun kedah ngalakukeun chmod atanapi + w dina sadayana diréktori. Éta sigana henteu serius atanapi aman pikeun kuring. Atanapi aranjeunna ngagaduhan kompensasi sanés anu ngimbangan, dina tingkat kaamanan?

  2.   MANUAL cenahna

    Hello dulur,

    Naha aya anu nyobian parangkat lunak ieu sareng anjeun tiasa percanten yén éta didukung sareng éta tiasa dianggo saé pikeun UKM alit?
    Kuring gaduh pamundut pikeun nerapkeun program cotability sareng POS pikeun toko baju flamenco, ngaput, sareng sajabana ... sareng ieu sigana calon anu saé.

    Salam.

  3.   pipa cenahna

    Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring ngajalankeun sistem tagihan sareng anggur sareng éta ogé gratis, nyaéta henteu ngalakukeun akuntansi sacara otomatis tapi tiasa dianggo kalayan saé pisan sareng kami parantos nganggo salami 1 taun satengah, kuring ucapan salamet pikeun usaha anjeun, tapi kanggo mayar hal anu kuring gaduh gratis. Google sareng mendakanana, kuring ngulang ngajalankeunana sareng Anggur. 🙂

  4.   Daniel cenahna

    Pipo. Sigana kuring mah anjeun henteu ngartos nanaon.
    Naon anu anjeun kedah mayar?

  5.   Javier Trujillo cenahna

    Halo sadayana! Kuring parantos janten pangguna Facturascripts salami mangtaun-taun sareng anu leres nyaéta sampurna nyumponan kabutuhan dasar pikeun perusahaan kuring. Abdi gaduh toko komputer. Sambutan.

  6.   dj0k3 cenahna

    Kuring ningali démo sareng kuring leres-leres henteu ngartos nanaon. Sahenteuna laporan anu kuring anggo henteu ningali pilihan pikeun aranjeunna. Kakuatan kuring nyaéta akuntansi. Kuring parantos ngagunakeun program anu saé pisan disebut Manager kanggo sababaraha waktos sareng kuring kedah nyarios yén éta parantos kaget pisan kuring. Salaku tambahan, éta aya dina pamekaran konstan sareng parantos ningkat pisan saprak kuring mimiti nganggona. Éta ngagaduhan versi desktop (gratis) sareng versi sérver (henteu gratis). Sajauh ieu, nganggo versi desktop kuring henteu peryogi nanaon. Tétéla hiji-hijina bédana antara desktop sareng sérver nyaéta dina server anjeun tiasa nyiptakeun pangguna sareng masihan aranjeunna idin khusus pikeun masing-masing pangguna. Kusabab kuring henteu peryogi éta, kuring teraskeun sareng versi desktop. Upami anjeun gaduh sababaraha waktos kanggo memverifikasi éta, sigana anjeun moal kuciwa, sahenteuna pikeun aranjeunna anu milari alternatif anu hadé pikeun program akuntansi dina Linux, kumargi henteu seueur pilihan anu saé anu saderhana sareng gampang dianggo. Kuring nganggo Quickbooks sareng Sage parantos lami kusabab program Linux henteu nyumponan naon anu kuring peryogikeun (kuring mangrupikeun akuntan), tapi leres, berkat program ieu, tétéla kuring parantos mendakan naon anu kuring peryogikeun.

  7.   tagihan cenahna

    Kuring pikir yén sababaraha henteu terang kumaha ngabédakeun antara bébas sareng gratis, Manajer pikeun akun naon anu gratis tapi henteu sigana gratis, sareng invoicescripts gratis sareng gratis sanaos aranjeunna ngajual kustomisasi (aranjeunna kedah hirup dina hal nalika éta sanés mangrupikeun parangkat lunak masal anu tiasa hirup iklan dina halaman unduhan na).
    Sadaya parangkat lunak bisnis kedah mayar upami anjeun hoyong anu dijaga, anu nambihan fungsionalitas nalika perda hukum akuntansi robih, jst. Sareng ieu, salian ti gratis, multiplatform, dianggo dina jaringan, tiasa diskalakeun, jst. hal-hal anu teu ngagaduhan seueur sareng tangtosna kuring ragu yén éta ngagaduhan gratis sareng henteu gratis.

  8.   tagihan cenahna

    ziordia68 Kuring yakin yén anjeun salah, naroskeun dina halaman wéb FacturaScripts sabab saha waé anu ngamimitian éta terang pisan sareng yakin éta nyumponan sadaya sarat kaamanan anu diperyogikeun: https://www.facturascripts.com/#testimonials

  9.   laleman cenahna

    Saur tutorialna teu pati jelas

  10.   Jose cenahna

    Upami aya anu resep, aranjeunna gaduh jasa hosting gratis nganggo invoicescripts, perangkat lunak gratis sareng hosting gratis, kalayan sistem anu parantos dipasang kanggo dianggo. Ku cara kieu anjeun gaduh program tagihan anu lengkep dina awan.

  11.   xe2itp cenahna

    Naha anjeun terang salah sahiji anu cocog sareng tagihan SAT 3.3?