Kumaha tetep up-to-date dina distro panganyarna na acara aya

Pikeun langkung saé atanapi goréng (saur kuring langkung saé), sebaran Linux sareng program énggal pikeun Linux nembongan ampir unggal dinten, atanapi éta ngan saukur diénggalan. Ngadamel tulisan ngeunaan masing-masing berita ieu bakal rumit sareng teu mungkin dibaca.

Nanging, pikeun anu hoyong tetep mutakhir dina distro sareng program pangénggalna, kami parantos ngahijikeun a bagian dina blog urang, anu nembongan dina kolom katuhu sadaya kaca, ti mana anjeun tiasa ningali beja pangénggalna.

Dimana nyebutkeun Warta Linux pangénggalna anjeun tiasa ningali daptar Kaluaran panganyarna tina Distros Linux. Ku ngaklik tombol na menu terus di pilihan kadua tina daptar, daptar pembaruan panganyarna tina aplikasi paling populér

Kami ngajak anjeun ningali-tingali!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Santiago Montufar cenahna

    Sareng anu urang baca ku tuang? Kumaha carana urang ninggang éta pikeun nempatkeun éta ogé, sabab pikeun kuring khususna éta langkung raoseun.

  2.   TavK cenahna

    Kualitas, kualitas! Inpo lengkep dina blog, langkung saé!

    Salam sareng wilujeng liburan!

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Upami éta, kuring nyarankeun anjeun nganjang ka halaman Distrowatch sareng nambihan Eupan na. Hanjakalna, teu aya jalan bagéan anu anyar ieu ogé bakal muncul dina Hayu Paké Linux Feed. 🙁
    Pelukan ageung sareng Merry Christmas!
    Paul.

  4.   Alex cenahna

    Ideu anu saé pisan! Salaku tambahan, widget na elegan pisan, kuring resep pisan pangaruh kabur anu lumangsung nalika ngaklik pilihan.

    Salam sareng Merry Christmas 🙂