aTunes 2.0 sayogi: iTunes clone for Linux

tuna mangrupikeun pangatur file audio anu lengkep sareng pamuter anu dikembangkeun di Java, anu ngamungkinkeun pikeun dijalankeun dina ampir sadaya sistem operasi, kalebet Windows, Mac OS X, Linux, jsb. Kamari, versi 2.0 tina program ieu dileupaskeun.


Ngawengku dukungan pikeun mp3, ogg, wma, wav, flac, mp4 file, streaming radio, jsb. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun pangguna pikeun ngarobih tag file, ngatur perpustakaan musikna sareng ngaduruk CD.

Aranjeunna tiasa kéngingkeun a daptar lengkep fitur ku aTunes di dieu.

Para masangna, anjeun tiasa ngaunduh paket DEB ti di dieu. Teras, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta klik dua kali dina file anu diunduh.

Kanggo inpormasi lengkep, kuring nyarankeun anjeun nganjang ka halaman proyék resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alex hémbe cenahna

    OKÉ nuhun! Kuring bakal nyobian éta kusabab kuring resep kana iTunes sareng karunya teu aya vérsi pikeun Linux 🙁

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Oké! Sabenerna kuring nyebarkeun catetan ieu ngeunaan anjeun ... Kuring émut yén dina koméntar anu sanés anjeun nyatakeun yén ngerakeun ngeunaan Songbird sabab anjeun peminat iTunes ... 🙂 Leres, kuring maca sadaya koméntar sareng kuring tumut kana akun. .. janten ... koméntar parantos didugikeun! Hehe ...

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Oké! Sabenerna kuring nyebarkeun catetan ieu ngeunaan anjeun ... Kuring émut yén dina koméntar anu sanés anjeun nyatakeun yén ngerakeun ngeunaan Songbird sabab anjeun peminat iTunes ... 🙂 Leres, kuring maca sadaya koméntar sareng kuring tumut kana akun. .. janten ... koméntar parantos didugikeun! Hehe ...

  4.   alex hémbe cenahna

    Wah! Hatur nuhun pisan!!
    Kuring parantos dipasang, hanjakalna kuring henteu tiasa nguping nanaon, jandéla éror nembongan (tanpa téks), kuring bakal google sakedik kanggo ningali naha kuring tiasa mendakan naha, tapi leres, nuhun!.

  5.   jj cenahna

    Kumaha cara masangna ??? Kuring parantos nyobian tapi henteu tiasa

  6.   XD cenahna

    tapi tiasa nyinkronkeun ipods ???

  7.   eliotime3000 cenahna

    Teu sangka anjeun nyarioskeun anu sanés tuna.

  8.   malaikat cenahna

    Linux, panto kabébasan sareng sajabina ... .. hatur kuring sok nyarios yén dina linux bahkan aya langkung ti naon anu tiasa ditawarkeun ku windows.

  9.   Ivan Lara cenahna

    Hatur nuhun pisan kana postinganna, program ieu leungit, sabab kuring henteu tiasa mindahkeun musik kana iphone

  10.   fermin cenahna

    GRASHIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!