Lebetkeun Router sareng aman Cisco DPC2425 (Pasti)

Sababaraha anjeun parantos terang Router kuring. Pikeun anu henteu, kuring nampilkeun aranjeunna:

cisco

 

 

masalah:

Tétéla jalma leutik ieu ngajantenkeun sababaraha masalah nalika nuliskeun halaman konfigurasi na. Utamana gaduh ISP anu kuring gaduh. (Claro - Kolombia) Éta ngawatesan sadaya aksés ieu.

Éta kajadian yén router ieu sacara standar nyayogikeun nami pangguna sareng kecap akses anu saderhana pisan. (Tinggalkeun duanana kolom kosong). Tapi ku operator kuring hal ieu kajantenan: Upami anjeun ngalakukeun hardreset maka anjeun tiasa lebet. Tapi ngan ayeuna-ayeuna éta nyingkronkeun sareng pusat, aksésna robih sareng dugi ka ayeuna kuring henteu mendakan solusina.

Jalan kaluarna.

Sakumaha biasa ... Kuring ngabdikeun diri pikeun milarian kecap konci kénca sareng katuhu pikeun aksés kana router kuring. (Sanaos kuring parantos sanggup sateuacanna. Pembaruan Firmware parantos ngantunkeun kuring tanpa aksés deui, nambalan aksés anu saacanna). Kaseueuran pilihanna henteu aya pangaruhna. Dugi ka kuring mendakan kecap konci anu menarik pisan.

Sandi ieu pikaresepeun sabab sanaos henteu ngijinkeun kuring aksés lengkep, kasalahan na mah béda. Saolah-olah éta henteu ngagaduhan ijin pikeun ngédit tapi pikeun aksés.

Sandi na nyaéta: Uq-4GIt3M  (sareng pangguna "admin")

Kasalahan nalika nganggo kecap akses ieu nyaéta:

 

Hapuskeun Kasalahan Cisco

 

Éror ieu béda pisan sareng anu salah: Salah nami pangguna sareng kecap akses.

Kuring mimiti nyobian seueur hal sareng tungtungna kuring mimiti mikir: «Kumaha upami router na parantos ngawatesan aksés kana LAN IP anu aya di jero éta? (Hal anu sami sareng anu kajadian sareng router UNE anu ngan ukur ngamungkinkeun aksés kana LAN IP khusus)

Kuring teras nyandak tugas pikeun nguji.

Sapertos?

 Jelas.! A PROXY!.  Pikeun ieu kuring nyobian TOR, sareng Web Proxy's Sareng leres-leres tiasa dianggo sareng saha waé. Léngkahna saderhana pisan.

Anjeun ngakses IP WAN anjeun tina proxy. (Kanggo ningali IP dina linux:  ngagulung ifconfig.me ) Atanapi anjeun ogé tiasa nganggo halaman ieu "naon ip kuring" Jsb .. Éta nambihan port 8080

Conto: 181.51.144.85:8080

Éta naroskeun ka anjeun pikeun nami pangguna sareng kecap akses.

Usuario: admin

Contraseña: Uq-4GIt3M

indéks22

 

MENANG. !!!

Ieu dina gilirannana mangrupikeun masalah kaamanan anu serius. Kusabab saha waé tiasa aksés kana router anu jarak jauh ieu sareng ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong. SASTRA

"PATCH"

Saha waé anu nyangka yén hal anu paling normal nyaéta ngarobah kecap akses. Leres. Nya, kuring parantos nyobian sareng anjeunna nyarios yén anjeunna parantos ngarobahna "nyugemakeun." Tapi éta henteu leres-leres ngalakukeun nanaon

Janten hayu urang ngahalangan aksés jauh.

Hayu urang tingali dimana nyebutkeun:

setélan adv

 

Kami masihan anjeun dimana éta nyatakeun  pilihan

pilihan

 

 

 

 

 

 

 

 

Kami nganonaktifkeun pilihan tina:  Jauh Manajemén Config

Kami ngalamar sareng Rengse. !!!!

Surak. !!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

66 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cocolium cenahna

    Compadre, sateuacan nyebarkeun tulisan kuring mamatahan anjeun pikeun mariksa éjahan anjeun, éta henteu kacatet, éta serius, sareng pikaresepeun ogé pikeun ditimukeun, tapi kuring langkung resep nganggo Router kuring sorangan kalayan firmware anu dirobih, boh OpenWRT atanapi DD-WRT, rangkulan .

    1.    Giskard cenahna

      Router anu anjeunna carioskeun nyaéta anu disayogikeun ku panyadia internét. Éta henteu tiasa diganti pikeun anu dipésér di luar. Sareng upami kabeneran anjeun ngatur pikeun nempatkeun firmware anu dirobihkeun kana éta, anjeun bakal tetep offline sareng Claro Colombia sigana bakal ngeusi batre pikeun anu anyar,

      1.    Cocolium cenahna

        Persis éta tiasa kajantenan, kaleresan kuring henteu terang ngeunaan éta, tapi dina naon waé anjeun masih tiasa mésér salah sahiji router di toko sareng pasang kana salah sahiji port ét alat anu dimaksud sareng nyungkeun ISP ka Piceun kana fungsi WiFi kusabab anjeun henteu meryogikeun saderhana éta, saur kuring anu pangsaéna nyaéta pikeun motong karugian anjeun, leres?

        1.    eliotime3000 cenahna

          Kuring nganggo router TP-Link abdi nganggo Wi-Fi, kumargi router na tanggal 2. lantai sareng PC kuring tanggal 1, janten kuring nganggo telepon pinter salaku anteneu Wi-Fi.

          Kusabab kitu, kuring bakal ngahémat anténeu Wi-Fi USB kuring supados kuring henteu kedah maksa smartphone kuring sahingga henteu ngaruksak teuing.

          1.    Cocolium cenahna

            Super, tingali ISP kuring ngalakukeun sababaraha omong kosong anu nganonaktifkeun WiFi kanggo sababaraha waktos, sareng éta anu janten alesan kunaon kuring pensiunan Cisco-Linksys abdi sareng DD-WRT sareng mésér TP-Link sareng jelas kuring nempatkeun firmware anu sami sareng kuring ngagaduhan Masalah anu sami, Cisco ayeuna janten repeater pikeun TV di ruang tamu, sareng badé diarepkeun.

        2.    Giskard cenahna

          Aranjeunna henteu mareumanana. Abdi parantos gelut teuing sareng jalma-jalma éta. Anu paling kuring lakukeun nyaéta aranjeunna nempatkeun kana WPA2 (aranjeunna sumping dina WEP sacara standar) sareng kuring nempatkeun konci anu saé pikeun ngaleupaskeun. Salajengna kuring ngaluarkeun anteneu tina router. Sareng leres, kuring gaduh router kuring sorangan di tengahna, tapi éra yén aranjeunna masihan anjeun naon anu anjeun mayar sareng henteu ngantep anjeun ngendalikeunana.

          1.    Cocolium cenahna

            Nya jho / & / & %% & éra yén jasa sapertos kitu disayogikeun di nagara-nagara sanés, sareng langkung parah deui tina kalemahan panggunaan WEP, sareng kuring anggap éta ngalakukeun éta pikeun freaks anu nganggo Mac hahahaha sareng éta anu henteu terang kumaha pikeun ngonpigurasikeun router na ogé, éra.

          2.    eliotime3000 cenahna

            Gampang: Upami router anjeun gaduh panyaringan alamat MAC, tambahkeun alamat MAC tina PC anjeun sareng alat Wi-Fi anu sanés, sareng digabungkeun sareng konci WPA2 anjeun, sareng anjeun leres-leres ngamankeun router Wi-Fi anjeun tanpa ngaleungitkeun anteneu Wi-Fi Fi. Upami anjeun henteu gaduh alat Wi-Fi, anjeun nyabut anténeu sareng neraskeun nganggo router anjeun tanpa Wi-Fi.

            Upami anjeun nambihan saringan alamat MAC, anjeun bakal ngahalangan jalma-jalma anu resep ngagunakeun Beini atanapi BackTrack pikeun maok sinyal Wi-Fi jalma sanés.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Langkung saé, hurungkeun fitur éjaan éja dina Iceweasel Aurora anjeun.

      1.    Cocolium cenahna

        Sapertos kitu.

  2.   kike cenahna

    Kabeneran aya yén kamashuran router router ninggali seueur anu dipikahoyong, utamina dina hal perangkat keras / perangkat lunak anu aya hubunganana sareng harga. Kuring tetep sareng TP-Links anu kuring pikir pangsaéna dina hal kualitas / harga, anu tiasa dianggo kalayan saé pisan, anu mawa Linux sareng tiasa dirobih ku perusahaan anu berbasis Linux sapertos OpenWRT sareng DD-WRT.

    1.    sanhuesoft cenahna

      Éta leres, kuring nganggo TP-Link WR740N sareng OpenWRT sareng éta lumayan lumayan leres. Hiji-hijina "masalah" anu kuring kantos dugi nyaéta nambahan jumlah sambungan torrent, dimana router ngagantung sareng kedah dihurungkeun deui. Saluareun éta, éta tiasa dianggo kalayan saé pisan, sareng kuring kantos gaduhna sakitar 2 taun.

      1.    kike cenahna

        Router éta dipiboga ku saderek kuring, tapi tetep émut yén janten low-end of TP-Link, éta jauh teuing dibandingkeun seueur router tengah / high-end anu sanés ti mérek sanés, salian ti gaduh Wi anu saé Cakupan -Fi, ménu wéb anu seueur pilihan sareng aksés kana terminal Linux nganggo telnet. Dina hal kuring, kuring ngagaduhan TP-Link W8970 sareng anu leres mah teu ngagaduhan masalah naon waé, dimana kuring henteu pernah mareumanana atanapi ngabalikan deui, éta teras-terasan jalan sampurna.

        1.    sanhuesoft cenahna

          Leres, éta jauh langkung mirah tibatan Cisco / Linksys waé sareng dina pagelaranana mirip pisan. Sababaraha minggu ka pengker kuring mutuskeun masang firmware OpenWRT pikeun nguji éta sareng éta jalan pisan.

  3.   Jose Torres cenahna

    Tapi ku ieu anjeun moal ogé dipeungpeuk tina aksés, sabab ku ip ip anjeun henteu tiasa?

    1.    Canales cenahna

      seukeut pisan hehehe

  4.   Giskard cenahna

    Salam @Jlcmux. Kuring gaduh Ubee (sareng Claro / co) sareng kuring gaduh masalah anu sami. Hal anu pikasieuneun lamun mayar polong aranjeunna ngagaduhan aranjeunna anu ngawaskeun koneksi anjeun. Pikeun henteu angkat, naha anjeun terang kecap konci pikeun modél kuring pikeun ningali naha kuring nyobian solusi anjeun? Nuhun sateuacanna.

    1.    @Jlcmux cenahna

      Teu aya ide. Coba prosedur anu sami pikeun ningali kumaha carana.

      1.    Giskard cenahna

        Moal jalan 🙁

    2.    Victor Z cenahna

      Kuring ogé ngagaduhan Ubee (Cablecom-Mexico) dina nami pangguna: admin sareng kecap akses: cableroot

      Sareng anjeun bakal gaduh sadayana konfigurasi anu caket, tangtosna, upami Ubee anjeun mangrupikeun modem kabel.

      Salam!

  5.   Jose Torres cenahna

    EMAIL sampah. Saha waé anu parantos atos ngatur blog anu saé terang yén aya bot-bot anu ngantunkeun koméntar nganggo url pikeun nempatkeun situs atanapi nyebarkeun malware. panon ku éta.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Éta sababna alat sapertos Mollom ti Acquia (bagian komérsial Drupal), sareng Akismet (tina Auttomatis) dianggo.

      1.    Jose Torres cenahna

        Persis!

  6.   ngempelkeun cenahna

    éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring: / nalika kuring nyobian tina Tor atanapi tina proxy wéb éta henteu muka éta ngan ukur muka kuring sareng ip internal tina kromium tapi sanés sanésna. Abdi ngalakukeun anu lepat?

  7.   nyeker23 cenahna

    Sakumaha sakedik kuring resep kana Cisco sareng kahoyong na pikeun dominasi dunya. CCNA sareng studi Kaamanan, kuring terang naon anu kuring carioskeun.

  8.   Waragad Granda cenahna

    Kuring kedah gelut pisan sareng cisco ieu dugi ka mendakan konci: "g3sti0nr3m0t4"
    tapi ieu di UNE ...

    1.    AndresR cenahna

      Naha anjeun ngalakukeun prosedur anu dijelaskeun dina tulisan ieu pikeun tiasa?
      Kumaha leres anjeun ngalakukeun éta? Kuring ngagaduhan éta Cisco sareng Une, tapi kuring henteu tiasa lebet

      1.    sddqd rqwwerew cenahna

        Cpe04Epm éta konci UNE

    2.    Alex cenahna

      Ngan naon anu anjeun milari

  9.   Louis F. cenahna

    Hai Gagasan anu saé pisan, tapi saur kuring tangtu ngablokir aksés jauh tina sababaraha IP, sabab ku proxy wéb éta henteu tiasa nyambung sareng anjing ogé 8080 diblokir. Naon ideu anu ip modem ngamungkinkeun pikeun ditampi

    1.    phavyo cenahna

      Hai Luis F, kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng Web Proxy, tétéla modusna mendakan yén éta masih aya dina jaringan, kuring nyobian tina jaringan anu jauh sareng IP dinamis anu ditugaskeun sareng éta tiasa dianggo sapertos anu disebatkeun dina tulisan.

      Salam.

    2.    jm cenahna

      Abdi gaduh masalah anu sami. Boh ti imah anu sanés, atanapi henteu nganggo sambungan 3G, atanapi ogé ti kota-kota sanés anu ngagaduhan operator sanés kuring tiasa lebet. Asuransi dibatesan pikeun IPS bantosan jauhna

  10.   Juan1. cenahna

    Kuring sanggup nuliskeun konfigurasi modem tapi engké éta moal ngantep kuring nuliskeun halaman proxy naon waé, naha éta?

  11.   Mauricio cenahna

    Kuring nyobian nganggo TOR tapi éta henteu nyambung kana ip publik kuring ngalangkungan port 8080.

    Naon éta tiasa?

    1.    @Jlcmux cenahna

      Salawasna alus pikeun nyobaan ngareset pabrik

      1.    Camilo cenahna

        titik anu saé pisan tapi kuring henteu ngartos bagian ip atanapi nambihan 8080 plz kuring kedah ngarobih kecap akses wifi kuring kusabab tatangga kuring maok éta ti kuring, bantosan abdi !!!

    2.    Camilo cenahna

      punten tapi kuring rada kagok ku kasus internét
      sareng ngarengsekeun masalah sareng nami pangguna sareng kecap akses
      tapi kuring henteu terang kumaha ngarobih ip atanapi nambihan 8080
      Kuring hatur nuhun upami anjeun ngajawab

  12.   juancho cenahna

    Compadre, anjeun jenius, tungtungna kuring tiasa deui ngacapruk sareng palabuhan pemetaan ... 🙂

  13.   Carlos cenahna

    Ieu mangrupikeun pitunjuk anu munggaran sareng ngan ukur anu leres-leres ngalayanan, anjeun guru, hatur nuhun pisan kanggo ieu bantosan anu hébat SANGSA modem CISCO mangrupikeun masalah anu sesah pisan pikeun tiasa ngaaksés, nuhun, leres, salam !!! ! !!!!!!!!!!!!!

    1.    david cenahna

      Kumaha anjeun asup kana proxy, bantosan kuring, punten?

  14.   Carlos cenahna

    Abdi henteu tiasa ngasupan halaman langkung ti sakali, naha aya anu terang kunaon?

  15.   rich67801 cenahna

    Wengi ayeuna kuring nyobian ningali naha éta tiasa dianggo pikeun kuring nganggo modem Cisco kuring. Kuring kedah ngonpigurasikeun kaméra IP sareng tina naon anu kuring baca kuring kedah ngabuka blokir sababaraha palabuhan.
    Kuring ogé mendakan dina forum, inpormasi ieu kanggo ningali anu mana anu tiasa dianggo pikeun kuring:
    Pikeun Claro Colombia aranjeunna tiasa nungkulan 192.168.0.1 sami sareng 192.168.100.1 dina pangguna anu aranjeunna namah sareng kecap konci atanapi kecap konci Uq-4GIt3M. sareng siap

  16.   Diego cenahna

    Abdi henteu tiasa mimitina, kuring henteu kénging aksés kana setélan canggih tina pc mana waé, tapi anéhna tiasa dianggo pikeun kuring tina android kuring, nganggo browser Browser Dolphin ngan ukur alamat Router na. (Claro Kolombia)
    Mudah-mudahan éta bakal ngabdi ka anjeun.

  17.   AndresR cenahna

    Naha anjeun terang prosedur naon anu bakal dianggo pikeun ngaksés modem ieu tapi ti UNE?
    Atanapi upami kuring ngeset hard reset, naha aya kajadian anu lumangsungna konfigurasi telepon (ogé dikelola ku modem ieu)

  18.   Bladibudies cenahna

    Kuring henteu ngartos proxy na, kuring parantos milari proksi sareng kuring kénging ... didinya kuring nempatkeun gateway standar na sareng 10.5.0.1, maka éta henteu masihan kuring ... Teras kuring nyobian nempatkeun 10.5.0.1:8080 sareng éta henteu masihan kuring ogé, upami éta dianggo pikeun kuring kecap akses sareng nami pangguna tapi kuring tetep henteu ngagaduhan aksés kana fungsi "setup"
    Punten jawab kuring ... Kuring bakal pisan bersyukur upami kuring tiasa ngédit setélan pikeun server minecraft abdi 😀

    1.    Bladibudies cenahna

      Ngan pikeun netelakeun ... Router atanapi modem kuring (naon wae anu disebatna) xD jelas ...

  19.   Satu cenahna

    Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun ngasupan Modem UNE Model Cisco DPC2425 Punten?

  20.   A hatur nuhun! cenahna

    Diperkirakeun,

    Hatur nuhun. Éta damel kanggo Cisco DPC2425R2C ti VTR (Chili).

    Hatur nuhun!

  21.   Adrian cenahna

    konci modem jelas 2014 sareng 2015

    Pamake: bumi
    kecap akses: Uq-4GIt3M

    Wasalam

    1.    Jonnarc cenahna

      Nuhun, akhirna kuring tiasa lebet ayeuna pikeun nganonaktifkeun wifi 😀

  22.   Cijulang cenahna

    Anjeun henteu tiasa deui, aranjeunna ngahalangan palabuhan

  23.   Sebastian cenahna

    Halo, kumaha anjeun kolega, kuring gaduh modem kabel Cisco DPC2425 tangtosna, sateuacan kuring ngagaduhan router Movistar (OBSERVE), janten kuring mutuskeun nempatkeun éta salaku repeater pikeun sinyal Wi-Fi, ngonpigurasikeun sadayana, gateway robih, dhcp ditumpurkeun, anu anéh nyaéta Nalika nyambungkeun arloji ka Cisco, anu terakhir mimiti balikan deui sareng ngan ukur jaringan nirkabel anu dikonfigurasikeun.

  24.   Stephen Bermudez cenahna

    Pareuman aksés jauh? Kuring ngahalangan diri, rahmat gagah anjeun ngajantenkeun sobat alit

    1.    pijao cenahna

      Aya solusina? Hal anu sami kajadian ka kuring, ngaresetna henteu pantes

  25.   Angela Vasquez cenahna

    Halo, kuring henteu terang halaman mana anu kedah di lebetkeun pikeun ngonpigurasikeun router kuring, punten wartoskeun ka kuring! Abdi hoyong nyobian ngarobih kecap akses. Kuring nempatkeun cisco.com, sareng kuring kéngingkeun halaman sanés henteu sapertos anu di luhur kanggo ngarobih konfigurasi tapi salaku kunjungan ka halaman anjeun. Abdi leres-leres ngahargaan upami anjeun ngajawab kuring ayeuna

  26.   Orlando cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah Upami gaduh router WiFi WiFi, kuring henteu terang kumaha ngarobih kecap akses

  27.   Orlando cenahna

    Kuring ngagaduhan router WiFi serial 10820c65243904 mérek Cisco Abdi henteu tiasa ngarobih sandi sanés kumaha cara lebetna Kuring ti costarica pogon alamatna henteu kaluar google search kanggo ngarobih alamat sandi anu kuring nempatkeun 192.168.3.1

  28.   Diego cenahna

    Halo, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun ngonpigurasikeun router cisco - dpc2425 anu disebatkeun dina halaman ieu. ogé anu abdi hoyong lakukeun nyaéta ngonpigurasikeun router ieu dina modeu repeater tapi ngalangkungan WIFI ti router anu sanés. hatur nuhun

  29.   Carlos cenahna

    Teu aya kecap akses anu dianggo pikeun kuring. Baheula kuring pernah lebetkeun salaku pangguna admin sareng kecap akses kosong tapi ayeuna kuring henteu tiasa lebet deui dina router na. Abdi ti Peru

  30.   Vica P. cenahna

    Hello!

    Naha mungkin pikeun ngonpigurasikeun parameter telepon pikeun modem ieu?
    Kuring gaduh modem Cisco DPC2425 kalayan palabuhan analog anu nyambung ka bursa telepon. Masalahna lumangsung kusabab modem henteu mikawanoh nada cut-off (onhook) sareng telepon tetep aktip nempatan garis.

  31.   Peter e. cenahna

    Abdi gaduh modem cisco dpc 2425. Abdi hoyong terang, upami kuring robih tina 20 janten 30 Megas, naha Modem anu sami tiasa dianggo pikeun kuring. ??
    Upami henteu, mana anu paling pas?
    Wasalam

  32.   Enzo cenahna

    Aksés standar: 192.168.0.1

    Pamake: admin
    Sandi: Uq-4GIt3M

    Aksés Adat: 192.168.1.1

    Pamake: admin
    Sandi: admin

  33.   Cijulang cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring: L bakal janten masalah palabuan, sareng kuring nyobian ngarobih kecap akses Wi-Fi kuring

  34.   rvelam cenahna

    Éta ngamungkinkeun kuring asup tapi nalika ngaktipkeun NAT atanapi DMZ, kuring henteu tiasa aksés jauh tina alat-alat anu kuring peryogikeun, abdi henteu terang naha nganonaktifkeun fungsi naon waé dina pilihan ngamungkinkeun kuring asup jarak jauh tanpa mayar ip umum. Naha aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana?

  35.   henteu aya namina cenahna

    hahahaha genius éta digawé pikeun kuring pertama kalina sareng Uq-4GIt3M: V: V

bool (leres)